I dag feirer Woke-Vesten Transsynlighetsdagen

I dag feirer den liberale verden under sin “anfører” Joe Biden den såkalte “Transsylighets-dagen”. Transsynlighetsdagen er en “helligdag” som ble innført i 2009 for å synliggjøre transpersoner og transkjønnede i den vestlige verden. I år faller dagen for det som mange kristne oppfatter som Jesu Kristi oppstandelsesdag eller påske. Selv om 31 mars datoen har blitt markert tidligere, er det første gang en amerikansk president går offentlig ut på det hvite hus nettsider og deklarerer sin tilslutning til dagen.

Det at Joe Biden så til de grader har valgt at det offisielle presidentembedet skal markere dagen er noe mange kristne nå fordømmer. Tidligere president Donald Trump fordømmer Biden og krever at han ber om unnskyldning. I følge Trump er det et angrep på den kristne tro. “tter at President Biden erklære 31. mars som «Transgender Day of Visibility,» som i år også er første påskedag, ba Trump om en umiddelbar unnskyldning til millioner av kristne og katolikker.” skriver Fox News. Trumps nasjonale pressesekretær, Karoline Leavitt, kalte det «avskyelig og fornærmende» at Biden formelt erklærte første påskedag som «Trans Day of Visibility.» Leavitt sa at presidentens kunngjøring er et eksempel på Biden-administrasjonens «mange år lange angrep på den kristne tro.»

– Vi krever at Joe Bidens feilslåtte kampanje og Det hvite hus utsteder en unnskyldning til de millioner av katolikker og kristne over hele Amerika som tror at i morgen er det bare én feiring – Jesu Kristi oppstandelse, sa hun.

Her er den direkte tekst fra president Joe Bidens Hvite hus. Kristne ledere som foretrakk Joe Biden fremfor Donald Trump bør ikke applaudere seg selv og gå i skammekroken.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2024/03/29/a-proclamation-on-transgender-day-of-visibility-2024/

2 tanker om “I dag feirer Woke-Vesten Transsynlighetsdagen

 1. Joe biden er jo reine antikrist, det er ingen tilfeldighet at puppet master obama valgte første påske dag til en sånn anti kristelig markering, han hater alt Jesus Kristus representerer.

  6
  4
  • Enig der. Obama og puppet Biden oppfyller langt flere kriterier for å være antikrist enn Donald Trump.
   Blir helt matt av å høre de falske profeter stadig snakke om at Trump er antikrist.

   2
   4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *