I dag er Antikrists dag -den 6/6 -2016 altså 666

david-endtime-2019I dag, mandag 6/6-2016 er Antikrists dag. Dette er påstanden til David Montaigne’s påstand framsatt i hans bok Antichrist 2016-2019. I følge Montaigne vil denne dagen avdekke hvem Antikrist er. Da dette er dagen da Antikrist skal entre templet i Jerusalem og slik ble åpenbaret for verden. I følge  David Montaigne har vi vært store trengsel siden desember 2012 og midtuken som vil avdekke Antikrists identitet vil være i dag 6 juni 2016, i følge Montaigne befinner vi oss nå i de siste sju år lange trengselen bibelen snakker om, og den berømte midtuken er i dag. Montaigne som baserer sin teori på en blanding av bibelen, astronomi og profetier fra en rekke andre profetiske kilder som Maya-profetiene.

Søkelys har tidligere omtalt dette med Antikrists dag og i en kommentar skriver David Montaigne dette: “6 juni har så mange ledetråder som peker til det – det er på riktig tidspunkt for Antikrist å bli skutt nøyaktig 1260 dager etter startdatoen for de siste syv årene (21 desember 2012) justeringen av Venus bak Sun (anti- Kristus) er det en 6-6-6 typen dato, det er akkurat en 49 års jubileum etter at israelerne gjenerobret Øst-Jerusalem og Tempelhøyden ; Ramadan, Ateist Pride Day – selv Peter Lemesurier pekt på denne datoen for 40 år siden i den store pyramiden Decoded. Og likevel er det fortsatt en sjanse det er alt bare tilfeldigheter og tidslinjen min er feil – og våre liv vil alle være bedre hvis det er tilfelle,” I videoen under som har hatt 15620 visninger legger David Montaigne ut sin teori om nettopp dagen i dag. Vil det i dag skje noe som som kan indikere av Montaigne har rett eller vil dagen forløpe seg uten interessante begivenheter. De neste 24 timer vil avdekke dette. De fleste kristne vil avvise at vi nå befinner oss i den sju år lange trengselstiden, -og at denne perioden er noe som hører fremtiden til. Skal vi tro Montaigne er vi nå allerede midt i den. Dog har jeg min tvil.

 

5 tanker om “I dag er Antikrists dag -den 6/6 -2016 altså 666

 1. Tallet 666 er manges tall for antikrist, men er dette det tallet som dyret virkelig har? Hva sier egentlig Johannes Åpenbaring? Det står her blir det krevd visdom, og bare den som har forstand, kan regne ut udyrets tall, også sier Bibelen videre, det er et menneske tall, og tallet er 666. Men er tallet 666 ? for det kreves visdom og forstand og forstå dyrets tall, men Bibelen sier at tallet er 666, men hvorfor skulle man trenge en forståelse på hva tallet er da eller visdom, når tallet allerede står i Bibelen?

  Her er et kort stykke om et annet tall som kommer fram, og dette tallet har jeg fått i de siste to årene.

  Beast virkelige mark devaluert til ‘616’
  Satanister, apocalypse overvåkere og heavy metal gitarister må kanskje justere sine demoniske numerologi etter en nylig påvist gamle bibelske teksten avdekket at 666 er ikke den sagnomsuste dyrets tall likevel.

  Et fragment fra den eldste gjenlevende eksemplar av Det nye testamente, som dateres til det tredje århundre, gir mer dagligdagse 616 som merket av Antikrist.

  Ellen Aitken, professor i tidlig kristen historie ved McGill University, sa oppdagelsen ser ut til å bety slutten på 666 som djevelens primtall.

  “Dette er en veldig fin stykke å finne,” sier Dr. Aitken. “Forskere har hevdet i lang tid over dette, og det nå ser ut til at 616 var den opprinnelige dyrets tall».

  Den lille fragment av 1500 år gamle papyrus er skrevet på gresk, den opprinnelige språket i Det nye testamente, og inneholder en nøkkel passasje fra Johannes Åpenbaring.

  Se også
  Innløse på 6-6-06
  Bryllup par plukke ‘Djevelens dato’
  Hva er meningen med 666?
  Tolke Bibelens Symboler og Typer
  Hvor mer konvensjonelle versjoner av Bibelen gir 666 som “dyrets tall”, eller tegnet av antikrist som kommer er spådd i bokens apokalyptiske vers, bruker den eldre versjonen greske bokstaver betegner 616.

  “Dette er veldig tidlig bekreftelse på det nummeret, tidligere enn noen annen tekst vi har funnet på at passasjen,” sier Dr. Aitken. “Det er trolig ca 100 år før noen annen versjon.”

  Fragmentet var en del av et forråd av tidligere uleselige manuskripter oppdaget i en gammel søppelfylling utenfor den egyptiske byen Oxyrhynchus. Selv om papyrus først ble gravd ut i 1895, ble det dårlig misfargede og skadet. Klassikere forskere ved Oxford University var bare nylig kunne lese det ved hjelp av nye avanserte imaging teknikker.

  Elijah Dann, professor i filosofi og religion ved Universitetet i Toronto, sier det nye nummeret er usannsynlig å lage en bulk i populariteten til 666.

  Se også
  Daniel B. Wallace, Ph.D., direktør, Senter for studier av Det nye testamente manuskripter, reagerer på denne artikkelen
  Bryllup par plukke ‘Djevelens dato’
  Bibelen Motsetninger og andre vanskeligheter
  bøker:
  Det nye testamente Dokumenter: Er de pålitelige? Ved FF Bruce
  The Beast of Revelation
  Er Antikrist i live i dag?
  101 svar på de mest stilte spørsmål om endetiden
  Tolke symboler og typer
  “Ellers vil mye av prekener måtte endres og en masse filmer omskrevet,” sa han med en latter. “Det er alltid noen med en aktiv fantasi som kan sette en annen tolkning på den.

  “Det viser bare at når du studerer noe som kryptisk og mystisk som Johannes Åpenbaring er det et nesten ubegrenset antall tolkninger.”

  Boken er antatt å ha blitt skrevet av disippelen Johannes og i henhold til King James Bible, den tradisjonelle oversettelsen av passasjen lyder: «La ham som har forståelse telle antall dyret, for det er et menneskes tall; og hans tall er seks hundre og seksti seks. ”

  Men Dr. Aitken sa at oversettelsen ble trukket fra mye senere versjoner av Det nye testamente enn fragment funnet i Oxyrhynchus. “Når vi snakker om de tidlige bibelske tekster, vi alltid snakker om kopier, og de er kopier, i beste fall, 150 til 200 år etter [den opprinnelige] ble skrevet,” sa hun.

  “De kan ha feil i kopieringen, endringer for politiske eller teologiske grunner … det er som en kriminalfortelling piecing det hele sammen.”

  Dr. Aitken sier imidlertid at forskere nå tror antallet i spørsmålet har svært lite å gjøre djevelen. Det var faktisk en komplisert numerisk gåte på gresk, ment å representere noen navn, sier hun.

  “Det er et tall puslespill – flertallet mening synes å være at det refererer til [den romerske keiseren] Nero.”

  Åpenbaringen var faktisk en dårlig skjult politisk kanalen, med navnene på de som blir kritisert endret til tall for å beskytte forfatterne og de første kristne fra represalier. “Det er en veldig politisk dokument,” sier Dr. Aitken. “Det er en kritikk av politikk og samfunn i det romerske imperium, men det er skrevet i kodespråk og gåter.”

  Hvis dette er riktig, så forandre mye seg, og da tenker jeg på en annen dato jeg har fått i de siste to år, den datoen som kommer dageligt fram hos meg er 16.06.16, denne inneholder også 616, og 666. Om dette er en dato som kommer til å ha en stor betydning for menneskene igjenstår å se, jeg blir nok overasket over hvis det ikke vil skje noe på denne datoen, som vil rokke verden. eller om dette er begynnelsen på fødsels veene, og der antikrist vil komme til syne. vil tiden vise, bare noen tanker jeg ønsker å dele.

  • Tempelet må på plass.

   Dersom desse 6000 åra skal fullendast vil tempelet koma på plass omlag år 2021.

   http://2028end.com/wp-content/uploads/2015/01/Creation-Chart-2000-x-1545-EARTH.jpg
   http://www.everlastingkingdom.info/article/161/

   Litt tid går det å byggja det opp att.
   Det er vanvittig mange som er alt for tidleg ute med avslutninga.
   Det er viktig å fylgja med på tempeloppbygginga.

   http://www.templemountfaithful.org/articles/gershon-salomon-and-the-1967-six-day-war.php

   “It is not an accident that the Israeli forces entered the Old City of Jerusalem through the Eastern Gates because tradition tells us that the Messiah will come through the Eastern Gate to the Temple Mount. Tears of joy and excitement filled our eyes when we stood in front of the Holy of Holies on the Temple Mount in Jerusalem. As we stood there, I once again heard the call of G‑d: “For this moment and most holy place I saved your life. Build My house so I will again dwell among My people Israel and among all my creation.” This was the moment I had prepared myself for all of my life. We felt the presence of G‑d so strongly amongst us. ”

   He took us to the Dome of the Rock, showed us the rock, and said that this is the location of the Holy of Holies. Then he took us to the Eastern Gate and said the Messiah, the seed of David, will come from here. He said that even in the Koran it is written that G‑d will redeem His chosen people Israel and will return them to their place on the Temple Mount. He said: “You can see with your own eyes that the time has come and I am sure that Israel will soon rebuild the Temple.”

  • Det kan du si Godtfred. Jeg hadde tippet at videoen til denne David Montaigne var borte i dag.
   Det er uhyre farlig å komme med datoer. Historien har vist oss dette å fremsette datoer er uklokt.
   Gud forholder seg retten til å la sine profetiske hendelser skje når han vil det, uavhengig av hva mennesker komme opp med av teorier.

Det er stengt for kommentarer.