Hvordan påtvinge folk vaksinen? Ticketmaster vurderer negativ Covid-19 test eller vaksinasjonsbevis for å slippe inn på konserter

er skeptiske til Covid-19 vaksinen enten av religiøse grunner eller bare er vaksinemotstandere kan gå tunge tider i møte med den nye normalen. Etter at Corona-pandemien har beseiret land og riker -og effektivt sendt folk i husarrest eller sosial isolasjon, vil verden, når den nyåpner etter at frelseren, den lovede vaksinen – er kommet, -kunne bli et krav. Ticketmaster vurderer nå å stille publikum som ønsker å besøke konserter krav om enten en negativ Covid-19 attest -eller vaksinasjonsbevis for å kunne slippe inn på konserter. Mange kristne frykter at en Covid-19 vaksinen vil kunne innholde en microchip som vil være dyrets merke. Andre igjen er rett og slett skeptisk til å la seg infisere av en vaksine som er utviklet i full fart uten at vi kjenner de langsiktige bivirkningene inneholdet i sprøyten vil gi oss.

Den nye normalen som kan kunne komme til å senke seg etter at vår Corona-frelser eller vaksinen er introdusert, behøver slett ikke bli noe hyggerlig. Krav om negativ Covid.19 test eller krav om vaksinasjons-sertifikat kan bli fremtidens adgangsbevis for å slippe inn på konserter, arrangement og kanskje også på kjøpesentre og restauranter. Over hele verden har SMITTEN sendt millioner av mennesker i isolasjon eller karantene -og stadig flere er i ferd med å få smittevernstiltak langt opp i halsen. “SMITTEN er blitt den store folkefienden og folk som tar del i superspreder eventer -som på bedehuset i Lyngdal, hetses på sosiale medier. Det er nå SMITTEN som er det store problemet og hver eneste dag serverer media oss SMITTETALL som kan virke skremmende for mange. På sosiale medier er det også spredd lister med navn og bilder på personer fra Alta som angivelig skal være rammet av SMITTEN, og selv folk som ikke er Corona-smittet har blitt hengt ut. Det er vel snart på tide at de SMITTEDE skal oppføre seg som fortidens spedalske: Den som er blitt rammet av…., skal gå med sønderrevne klær og med uflidd hår; han skal tildekke sitt skjegg og rope: Uren, uren! (3 Mos 13,45)

Negativ Covid-19 attest -vaksinasjonsbevis og etterhvert en liten microchip under huden i høyre hånd vil bli fremtidens adgangstegn og betalingskort i den nye normalen. For kristne får dette tankene til å gå til åpenbaringsbokens advarsler om dyrets merke som vil bli introdusert i forbindelse med åpenbarelsen av Antikrist. Den nye normalen er kommet for å bli og vi må bli vant med å leve med nye trusler. Trusler som er høyst reelle og som verdenseliten åpent snakker om

9 tanker om “Hvordan påtvinge folk vaksinen? Ticketmaster vurderer negativ Covid-19 test eller vaksinasjonsbevis for å slippe inn på konserter

 1. Corona,crone, går fra seier til seier som forutsagt i Åpenbaringen 6.2. Neste steg er rytteren på rød hest som tar freden fra jorden ( 3. Verdenskrig?) i såfall er bortrykkellsen veldig nær. Den som lever og er rede får se

  • Corona, eller krone-viruset har i løpet av det siste året gått sin seiersgang over jordkloden. Rytteren på den hvite hest er her, og det er kun de åndelige døve -som ikke hører drønn av hovslag. Rytteren hadde en bue -og en bue er et våpen som skyter ut en pil. Vi vet alle at piler som ble skutt ut fra en bue rammer raskt. Pil og bue var det raskeste våpen de kjente til da Johannes skrev åpenbaringsboken.
   Corona har spredd seg raskt i flere bølger og rammer samfunn, mennesker og økonomi. Den skade som skjer på økonomien, vil merkes gradvis -siden det tar noe tid før ringvirkningene merkes.

   Jeg er ganske skremt over hvor mange kristne som ikke syntes å se at rytteren på den hvite hest er her.
   For meg ser det ut som om kristne er eksperter på å bortforklare det som er helt åpenbart.
   Men de som har åndelige ører, hører ytterligere drønn av hovslag.
   Krigens og deretter hungerens ryttere kryper nærmere, men jeg frykter at kristenfolket ikke vil evne å forstå dette heller.

   Mye vondt vil ramme oss mennesker og Guds menighet i tiden som kommer. Men midt i trengselens mørke, når alt ser håpløst ut, vil Herrens hånd gripe inn -og Guds menighet, de som venter på Herren, vil rykkes opp i luften for å møte vår frelser og konge.
   For Guds menighet, de utvalgte -er ikke kalt til å rammes av Guds vrede, men til å finne frelse ved Jesus Kristus.

   Midt i trengselen og midt i kampen og det kanskje kan se ut som nederlagets time, vil vi seiersrike løftes opp -for alltid å være med Herren. Trøst hverandre på livets krigsskip.
   De kristne som tror at vi befinner oss på et cruiseskip vil snart skjønne at det sanne Guds folk er på et krigsskip -og selv om skipet skulle bli senket -drar vi hjem til Jesus -mens verdens barn, avgudsdyrkerne og lunkne kristne og verdsliggjorte kristne sitter tilbake uten å forstå at de ble latt tilbake.

   Matt 24,40-44 Da skal to være ute på marken; en blir tatt med, og en blir latt tilbake. To kvinner skal male på kvernen; en blir tatt med, og en blir latt tilbake. Våk derfor! for I vet ikke hvad dag eders Herre kommer. Men det skal I vite at dersom husbonden visste i hvilken nattevakt tyven kom, da vilde han våke, og ikke la nogen bryte inn i sitt hus. Derfor vær også I rede! for Menneskesønnen kommer i den time I ikke tenker.

 2. Åndelig våkent og godt skrevet av begge to. Flere åndsfylte Guds menn, som f.eks J. D. Farag, Jimmy Evans, Perry Stone og Amir Tsarfati sier det samme. Jeg anbefaler å følge deres endetidsundervisning. Opprykkelsen er neste punkt på den profetiske kalender, og kan skje når som helst. Vær våkne og ha olje på lampa! MARAN ATA!!

 3. Jeg tror vi er kommet mye lenger enn det jeg opplever at de kristne tror. Corona er en påskyndende profetisk hendelse, slik jeg ser det, som vil sette fortgang i endetidsprofetiene nå. Dyrets merke kommer ikke over natten. Det er en prosess, som har pågått i mange år. Nå tror jeg det kommer til å gå fort. Så nå må vi advare folk om det som skjer, ikke ta dyrets merke. Jesus er redningen. Jesus kommer for å hente dem som venter på ham med iver, står det. Viktig med olje på lampene nå. Jeg forstår Bibelen slik at vi skal gjennom trengselen, men ikke vreden. Men vi kan ha Guds fred midt oppi det hele om vi holder oss nær til Ham.

 4. Dyrets merke er koblet opp mot å fornekte frelsen. Det har ingenting med å ta en vaksine eller for den saks skyld en chip isolert sett. Men det begynner uskyldig med dette , og det vil utvikle seg til virkelig totalitære krefter der man ender opp med å måtte si fra seg frelsen og ta dyrets merke, eller å dø. Dette ligner at sekulært antikristelig samfunn som er blitt totalitær i samkvem med Islam. Islam krever full underkastelse eller døden selv idag i mange land.

  • Nordmenn og spesielt dem som er religiøse er svært naive og lettlurte. De stoler på myndighetene, selv om de på ingen måte har noe kunnskap om hvorfor de burde eller ikke burde stole på staten. Nordmenn lyder og de tenker ikke selv. Heldigvis gjelder dette ikke alle. Personlig ignorerer jeg det meste staten sier vi skal og ikke skal. Hvor mange gjester jeg skal ha bestemmer jeg og ikke Erna. Hva jeg ellers gjør å bruker bestemmer også jeg. En regel alle burde følge er. Vær skeptisk til alt som kommer fra staten. Om det er fra politiet eller andre instanser. Ikke stol på det dem sier, tenk selv.

   1
   1
  • Problemet med viruset er neppe dyrets merke i denne omgang i hvert fall. Problemet er at de vil sprøyte inn i oss noe vi ikke vet hva innholder -og hva slags langsiktige virkninger dette vil ha for oss.
   Ingen vet noe om de langsiktige bivirkningene av Covid-19 vaksinen.
   Velger heller å la kroppens imunitetsforsvar bekjempe viruset.

 5. Det som undrer meg, er at mennesker som er syk, eller har en eller annen plage, krysser fingrene for å bli kvitt plagene, som om det skulle hjelpe. Jeg tenker: hvorfor kaller ikke mennesker på Den Allmektige Gud. Folk bruker en masse penger på å oppsøke leger og sykehus i utlandet. Jeg tenker på denne dama som huket tak i kjortelen til Jesus, og ble frisk. Hun hadde brukt en masse penger på forskjellige helbredende tiltak, men først ved kontakt med Jesus, ble hun helbredet.

Det er stengt for kommentarer.