Hvordan Gud bruker Donald Trump til det gode

“Jeg ser en plage som kommer over verden og barer, kirker og statlige institusjoner vil bli stengt ned. Plagen vil ramme New York City og ryste byen som den aldri har blitt rystet før. Plagen vil komme til å tvinge troende som ikke har noe bønneliv til radikale forbedere og lede dem inn i Bibelen, og anger vil bli ropet fra Guds menn på prekestolene. Og ut av det vil det komme en tredje stor oppvåkning som vil feie over Amerika og verden,” -lød det profetiske budskapet fra pastor David Wilkerson fra 1986, skriver Stephen Strang i en oppdatert artikkel

I denne profetien fra 1986 gjennom David Wilkerson beskriver perfekt det som vi nå kaller Corona eller Covid-19 pandemien.(Se videoen i bunnen av saken) Hvordan kunne han vite og hvordan kunne han ha vist at dette vil kunne komme til å sparke i gang den tredje store oppvåkningen? Er det mulig at Gud har en plan bak det helel? Jeg mener at Donald Trump har utvist stort lederskap gjennom denne krisen -og hva betyr dette for 2020 valget? spør Charisma media`s Stephen E Strang i sin bok: “Gud, Trump og Covid-19. I sin bok trekker Stephen Strang linjene bakover til den bemerkelsesverdige profetier av David Wilkerson fra 1986. En profeti som mange trodde ville bli oppfylt etter terrorangrepene mot New York den 11 september 2001.

En liten beretning: Jeg har skrevet flere bøker om Donald Trump fordi jeg tror vi befinner oss på et kritisk tidspunkt i livet til vår nasjon, og jeg tror at Gud har rest opp denne fantastiske lederen for en tid som denne. I min bok, Gud, Trump og 2020 valget, forklarer jeg hva som står på spill dersom presidenten skulle tape i november. Dette er den viktigste boken jeg noensinne har skrevet. Dersom du ikke har lest den, så håper jeg du gjør det. Ikke fordi det er min bok, men fordi jeg tror at det vil hjelpe deg med å forstå hva de liberale “fake news mediene (og også hva enkelte konservative sekulære medier) ikke vil fortelle deg, nemlig hvor er Gud i alt dette og hva er Hans vilje? Så, i januar 2020, mens det første tilfellet av Covid-19 ble oppdaget i USA. I løpt av få uker kom Corona eller Covid-19 til å endre absolutt alt. Tidlig i april, følte jeg meg ledet til å skrive en ny bok om hvordan denne uventede pandemien kan komme til å påvirke utfallet av valget. Boken er mye kortere enn min andre bøker. Den er betimelig, aktuell og på mange måter en oppfølger til min forrige bok “Gud, Trump og 2020 valget.

Artikkelen er skrevet av Stephen Strang

Kjøp bøkene “Gud, Trump og Covid-19 pandemien” og “Gud, Trump og 2020 valget” her: https://shop.charismamag.com/collections/stephen-strang-subscriptions

14 tanker om “Hvordan Gud bruker Donald Trump til det gode

 1. Søkelys, er dere et satirenettsted, eller en del av Trumps løgnaktige propagandaapparat?
  Det er jo bare Tump selv(og familien, sekta si) , som mener at han har ledet krisen på en god måte.

  3
  4
  • Du får rase det du vil Bernt, men du er i uttakt med evangeliske kristne på nær sagt alle områder. Stephen Strang i Charisma media er en solid forfatter, forretningsmann og grunnlegger av Charisma magazine og nærer stor tillit blant evangeliske kristne.
   Som en del av et større evangelisk nettverk publiserer Søkelys med jevne mellomrom artikler skrevet av karismatiske kristne som mener at Trump er den kandidaten som står nærmest evangelisk kristendom.
   Du får bare rase Bernt, men millioner av kristne har et helt annet syn på Donald Trump enn det du og mange andre nordmenn har latt seg “hjernevaske” til å ha.

   6
   3
  • Det som kjennetegner Trump haterne er deres løgnaktige frekkhet. De opphøyer seg selv som selvrettferdige, mens de spyr ut eder og galle over Trump. Dette er det største beviset på at Trump har truffet en nerve i verden av ugudelighet, frekkhet og vantro. De har avslørt seg selv.

   6
   1
  • Jeg har sans for Trump, og selv om Søkelys har publisert noen saker hvor Gregory Mannarino har vært kritisk til enkelte av Trumps utspill i forbindelse med corona-krisen og økonomien, betyr ikke det at jeg har endret grunnsyn på Trump.
   Jeg tror og mener at Trump er rett mann for Amerika nå, og deler langt på vei synspunktene som kommer til uttrykk i Stephen Strangs artikkel omkring sine bøker om Gud, Trump og 2020 valget og Covid-19.
   Trump kritikerne her hjemme er åpenbart så hjernetvettet av venstresidens politisk korrekte propaganda-apparat at de er ute av stand til å se hvordan Trump medvirker til å oppfylle det profetiske ord om disse tider. Mange ser heller ikke ut til å vektlegge at han er en president som er motstander av fosterdrap, som lar kristne ledere og pastorer be for seg og at han utnevner dommere som ser viktigheten av kristne verdier.
   Også hans vennskap til Israel er noe politisk korrekte kristne på venstresiden ser ut til å bry seg lite om.
   Evangeliske kristne derimot ser viktigheten av disse spørsmålene og støtter presidenten av den grunn.
   Det betyr ikke at vi støtter hans gjengifte, men vi tror at han er Guds valg for denne kritiske tid.
   Dersom Trump skulle tape og en eller annen demokrat komme til makten, vil USAs kristne komme under økende press og forfølgelse fordi venstresiden har et antibibelsk utgangspunkt. Tenk tilbake på hvordan Hussein Obama bøyde seg for muslimske ledere og hvilken avsky han hadde for bibelen.
   Selv Trump med sine svakheter har aldri forhånet Bibelen slik Hussein Obama gjorde. Derimot ser vi at Trump viser respekt for kristendommen gjennom å la kristne ledere be for seg offentlig, dette i motsetning til Obama som offentlig hyllet islam.
   Jeg går for Trump og hadde stemt på ham dersom jeg var amerikaner.

   6
   2
  • Ærlig talt, søkelys, lyver du eller er du hjernevasket? Det er ikke mange kristne igjen som støtter Trump. Det VET du!
   Du må jo ha en skrue løs? Eller bare et voldsomt oppmerksomhetsbehov. Og nei, jeg raser ikke. Mer lattermild og oppgitt?‍♂️ Vi får håpe og be om at Trump omkommer i sin medisinering med Lysol og malariamedisin, slik at vi kan få en ordentlig president?

   3
   5
  • Kristne amerikanere støtter fremdeles presidenten fordi presidenten er en støttespiller av Israel, forsvarer barnet i mors liv og ydmyker seg innfor Gud ved å la kristne be for ham med håndspåleggelse offentlig. I tillegg så utnevner han dommere som ser viktigheten av de bibelske verdier og bibelen som rettesnor.
   Trump kommer til å vinne valget og forbli USAs president frem til 2024.
   Joe Biden er både for dement og i tillegg alt for liberal for de aller fleste kristne amerikanere.
   Trump står ennå fjellstøtt blant evangelikale og disse vil stemme på ham med valget.
   Trump er den første skikkelige presidenten USA har hatt i dette årtusenet..
   Den forrige presidenten knelte for islam og i Trump har vi en president som søker vennskap med Guds folk..
   🙂

   1
   1
  • 20/05/2020, kl. 20:01 sa
   Bernt
   Vi får håpe og be om at Trump omkommer i sin medisinering med Lysol og malariamedisin, slik at vi kan få en ordentlig president?
   ——————————
   Det er ikke noe nytt at de som hater Trump ønsker ham død. Dette viser at slike tjener satan.

  • Heldigvis leder Trump på meningsmålingene i de viktige nøkkelstatene.
   Så langt har Trump håndtert viruset sånn tålig bra.
   Han slites mellom krefter som vil nedstenge samfunnet (av hensyn til mulige Corona-døde) og dem som vil ha åpnet samfunnet for å redde økonomien.
   Siden det er demokratiske guvernører som brenner mest for nedstengning, og vi forstår alle motivet. Demokratene vil at velgerne skal bli fattige og blakke og velge den håpløst senile Joe Biden fremfor Trump. https://twitter.com/i/status/1262888223468068874
   Vi kan se spillet, demokratene er villig til å ofre hele den amerikanske økonomien for å ramme Trump.
   De brukte Russlands hoaxen -Ukraina hoaxen og nå viruset utelukkende for å ødelegge Donald Trump.
   De vil ikke lykkes. USA har den presidenten Gud har utpekt for denne tiden, og denne presidenten vil få fire nye år..
   Gleder meg alt..

   2
   1
 2. Spennende tider. Hørte just en undervisning av en norsk forkynner. Han forklarte hvorfor paven er antikrist og USA den falske profet.

  1
  2
  • Kjell Andersen, hvordan tror du ditt liv ville vært i Amerika? Ingen uføretrygd, eller i beste fall noen få kroner, etter mange års kamp og etter å ha stått foran en dommer. Sykeforsikring for deg, ca kr 200.000 pr år. Ja, du ville sannelig fått et godt liv. Demokratene vil gi den lavere middelklassen og de fattige noe av den velferden vi har, mens Trump heller gir skattelette til de rike.
   Det er mye du ikke forstår her. Er ikke nok å støtte Israel og være motstander av fosterdrap, som prinsippsaker for å sanke naive kristne velgere, når politikken ellers er mildt sagt like ukristelig som presidentens hjerte og oppførsel.

   1
   2
 3. Jeg må innrømme at jeg vet veldig lite om president D. Trump. Antagelig kan vi lære noe om hans rolle ved å lese det som står om dommerne og kongene i Det Gamle Testamentet.

  Men en ting er jeg hundre prosent overbevist om. Og det er at neste valget i USA blir verdenshistorisk. Det er ingen tvil om at det har skjedd det samme i USA som vi har sett i Norge. Svært mange viktige stillinger i staten er besatt av folk med politiske korrekte meninger og rene politiske aktivister fra venstresiden. Demokratiet blir kun respektert hvis det går i favør av dem selv. Og rettsystemet er overstyrt av folk som styrer alle avgjørelser i tråd med demokratens ønsker. Og veldig mange vanlige mennesker aksepterer, synes det er helt topp eller bare er likegyldige.

  En gang i tiden var USA forbildet for alle demokratier. På mange måter har de satt sitt preg på hele verden. På godt og ondt. Men i løpet av de siste årene har de utviklet seg i rettning av “mer ondt”. Det Snowden avslørte var antagelig lite i forhold til det som skjer idag. Amerikanske selskaper som sympatiserer med venstresiden driver med ekstrem overvåkning og innsammling av data om folks privatliv. Og alt dette skal analyseres med kunstig intelligens i datamaskiner som bokstavelig talt har ubegrenset regnekapasitet. Veldig få er i stand til å forstå hva dette betyr. Kanskje er dette nøkkelen til å forstå hva som kan skje i årene som kommer.

  Hvis Trump taper valget. Eller hvis noen greier å stoppe ham på en annen måte, så tror jeg demokratienes tidsalder er over. I tilfelle varte den bare ca hundre år.

  For Norges del tror jeg vi bør innse at de fleste politikerne er bondefanget av manipulatorer med glatte tunger som roser og smisker for å få dem til å gjøre det de ønsker. Det er mennesker som elsker dette. De vet at dette er mye enklere, mye billigere og mye mer lønnsomt enn å føre krig. Og resultatet blir det samme. Det kan bety der untergang for den norske staten. Både demokratiet og rettsystemet er alt sterkt svekket og utviklingen går raskt i negativ rettning. Som i mange andre vestlige land.

  Kanskje er det idag litt som det var før syndfloden? Alle lo sikkert av Noah. Men når Gud lukket døren til arken så var løpet kjørt. Kanskje ligger det en spesiell betydning i at Gud selv lukket døra. Alle som ikke trodde på Noah var antagelig bestemt til undergang og hadde ikke lenger evne til å ydmyke seg og omvende seg. Og når de innså at Noah hadde hatt rett hele tiden var det for sent å angre. Egentlig en paralell til mange av lignelsene til Jesus.

  Vi vet ikke selv når vi har beseglet vår skjebne for evigheten. I Noahs tid var dette vanskelig å se fordi “alle levde som alle de andre”. Slik er det nok for mange i dag også.

  7
  1
  • Journalisten Barton Gellman avslører i en ny bok hvordan amerikanske overvåkere var lite redd for egen aktivitet og sine omfattende verktøy fordi de stolte på at ansvarlige myndigheter, enten de var styrt av George W. Bush eller Barack Obama, ikke ville misbruke systemene eller informasjonen. Dette synet endret seg etter at Donald J. Trump kom til makten. Nå innser mange hvor farlig overvåkingen er med en hensynsløs forretningsmann på toppen, en lystløgner og egoist som tror politiske institusjoner som er bygget opp gjennom fornuftige diskusjoner og demokratiske valg, kan behandles like egenrådig og gevinstfokusert som en slavedriver bestyrer plantasjen sin.

   3
   3
 4. Trump har beviselig ødelagt tilliten til viktige samfunnsinstitusjoner som rettsvesen, en fri og kritisk presse, ja, til hele demokratiet. Virkelig nitrist.

  Forstår at Bibelens guddom støtter løgn og egenkjærlighet, men fryktelig leit at mennesker gjør det samme.

  4
  4

Det er stengt for kommentarer.