Hva venstrevridde tenker om ytringsfrihet

Hvor mange dager før AwakenWithJP blir tatt ned av sensuren?

7 tanker om “Hva venstrevridde tenker om ytringsfrihet

 1. HJELPE SEG MANN!
  Man kan virkelig lure på hvilke hensikter Kjell Andersen har med denne bloggen. Her hvor kristne før kunne komme sammen og oppgløde og oppmuntre så mye mer når vi så dagen nærme seg, er Søkelys nå blitt til en åndelig pøl der ateister, hånere, spottere og religiøse ytterligheter fullstendig har fortrengt plassen for oppriktige, normale åndelig søkende. Denne bloggen må alle troende holde seg langt unna inntil redaktøren vender tilbake til Gud og Jesus og baner veien for en tilbakevenden til kristendommen. Lisbeth M.

  18
  2
  • Selve tros og ytringsfriheten står på spill, og du innbiller deg fremdeles at Guds menighet er en koseklubb.
   Du har ennå ikke forstått at kristne er i krig og hva åndskamp er.
   Taper du friheten din, da taper du alt.
   Forøvrig finnes det ikke normale åndelige søkende.
   De få som er beredt til å finne frelse, er forutvalgt før verdens grunnvoll ble lagt. Kristendom er ikke for “åndelig søkende” men for dem som ble forutbestemt i Kristus til å finne frelse.
   Legg vekk dine religiøse demoner -og kom og følg Kristus dersom du er utvalgt til det.
   En sann gjenfødt kristen er ikke “normal”, men er dårer og avskum og utskudd i denne verden. Legg vekk din falske fromme maske -og er du utvalgt, vil Gud finne deg.

   2
   12
  • Hei Lisbeth , ateister , hånere og spottere har også rett til å få høre om Jesus og en mulighet til å vende om, Søkelys er ikke alltid perfekt , men det skal Kjell Andersen ha , han graver ikke ned talentene .
   Nå mer en noen gang er det grunn til å advare mot alt som skjer , vi ser at rytteren på den hvite hesten som til hører den første av 4 apokalypse ryttere alt rir verden som ett mareritt , vi ser at den seirer for at dyrets merke skal kunne innføres , vi ser hvordan våres frihet blir tatt fra oss og vi står fullstendig maktesløse , men vi som er frelste og fått våres synder tilgitt og har Jesus som herre og frelser er trygge , men vi skylder å formidle dette håpet, samtidig som vi syner hvor håpløs denne verden er .

   Kjell Andersen våger å gå i krigen , den åndelige krigen for å bringe ordet om Jesus til fortapte sjeler , så de kan bli frelst , så blir en til tider såret ( sier og gjør ting en egentlig ikke burde ) Kjell er ikke feil fri , men han våger å stå i kampen , i plassen for å skjelle han ut bør vi be for han att Gud må lede han.

   Det er knapt med tid nå , vi er alt inne i starten av den store trengsel , så våk og be , ha olje på lampene !

   4
   11
  • Steffen Fevik:

   Tilhører du Nardus? De er vel eneste menighet i Norge jeg kommer på i farta som tror på dobbel predestinasjon. Eller er du Branhamitt?

   Branham menighetene i Norge tror vel også på dobbel predestinasjon tror jeg?

   For de som ikke aner hva vi snakker om betyr dobbel predestinasjon at mennesker, allerede før de er født er forutbestemt til å komme til himmelen,eller gå til helvete.

   Iblant også kalt evig sikkerhet o.l.

  • Kunne ikke vært mer enig. Gode vitnesbyrd, rapporter om helbredelser og saker om Jesus, har blitt byttet ut med avgudsdyrkelse(Trump), tilbedelse av en ond mann full av løgn. Ærlighet og sannferdighet har blitt byttet ut med løgner og spinnville konspirasjonsteorier.
   Søkelys har blitt en søppelblogg!
   Nå er det bare 2-3 hjernevaskede maga-cult sympatisører som støtter Kjells forvrengte virkelighetsoppfatning og ondskapsfulle og løgnaktige fremferd, resten, de av oss som har Jesus i hjertet har forduftet. Jeg gir også opp må, vil ikke lenger la meg besudle av dette onde hølet, og sier takk for meg.

Det er stengt for kommentarer.