Hva tok ut den russiske Proton-M raketten?

Tok en UFO ut den russiske Proton-M raketten?

En russisk romrakett oppskytning gikk galt fredag og både sattelitten og annen nyttelast ble ødelagt. Ni minutter etter at Proton-M raketten tok av fra Baikonur i Kasakhstan mistet man kommunikasjonen med raketten som ble oppløst i atmosfæren. Hva gikk egentlig galt og i en video postet på You Tube blir det hevdet at en UFO traff raketten.  Velg se videoen på You Tube og se den i stort format og døm selv. Et lite uidentifisert flygende objekt som kommer fra høyre på skjermen treffer raketten rett før den eksploderer. En video fra russisk tv om hele oppskytningen kan ses her mens en zoomet utgave av “UFO videoen” som kan se her.

3 tanker om “Hva tok ut den russiske Proton-M raketten?

  1. Disse rakettene detter ned hele tiden. Denne gikk i oppløsning like etter at man prøvde å foreta en nødstopp av en rakettmotor. Hvis den hadde blitt truffet av noe så hadde nok hendelsesforløpet vært mye raskere. Så det var nok en funksjonsfeil i en motor som var årsaken.

  2. Det har blitt så lett å manipulere bilder og film og legge på noen dramatiske kommentarer. Fikk inntrykk av at denne videoen kunne være en slik.

Det er stengt for kommentarer.