Hunter Bidens Laptop skandale fortsetter, påstandene er ikke debunked

Korrupsjonsskandalen som har rammet Biden familien som en knyttneve de siste dagene blir ennå forsøkt undertrykt i mainstream media. Selv om Joe Biden selv og fake news media forsøker å tie saken i hjel, popper det stadig opp nye avsløringer som viser at Joe Biden lyver om sin kjennskap til sønnens businessforbindelser med korrupte selskap i Kina, Russland og Ukraina. Selv om Biden tilhengerne desperat forsøker å trekke Russlandskortet ved å hevde at det er Russland som har plantet informasjonen for å hjelpe Donald Trump til å vinne valget, er det få oppadgående mennesker som kjøper denne forklaringen.

I løpet av de siste årene har demokratene og fake news media fremsatt en rekke konspirasjonsteorier som involverer Russland og Vladimir Putins innblandingen i valgkampen for å hjelpe Trump. Blant annet ble det hevdet at det forelå en “collusion” mellom Trump og Russland for å påvirke valget i 2016. Mueller etterforskningen viste at dette ikke var annet enn vill konspirasjonsteori regissert av Clinton kampanjen, den dype stat i kompaniskap med demokratene. Nå prøver Demokratene og Biden tilhengerne igjen å fremme en tilsvarende konspirasjonsteori, nemlig at det er Russland som har plantet de komprimerende opplysningene omkring Biden familiens kriminelle nettverk og tvilsomme økonomiske bindinger til korrupte selskap i Ukraina, Russland og Kina. Joe Biden har tidligere avvist å ha snakket med sin sønn om de snuskete bindingene til Kina. Opptak på bånd indikerer at Joe Biden lyver og så avgjort har hatt en finger eller to med i spillet. I følge kilder foreligger det rikelig med dokumentasjon på hva denne krim-familien er involvert i. Det vil komme flere bomber omkring Biden familiens korrupsjon i dagene frem mot valget, og uansett om Biden nekter å kommentere det hele, vil saken ikke forsvinne av seg selv.

https://www.youtube.com/watch?v=R2dCJa6En3Q

2 tanker om “Hunter Bidens Laptop skandale fortsetter, påstandene er ikke debunked

 1. Og når Demokratene sammen med MSM åpenlyst forsøker å sensurere disse anklagene – så vil jo spekulasjonene pumpes opp tilsvarende. Folk vil etterhvert tro at det er mye verre enn det kanskje er. En fjær blir til fem høns. Nå maler de (inkl. NRK) seg inn i et hjørne.
  Joe Biden, Demokratene og deres MSM har heldigvis ikke lenger regien.

 2. Det eneste anstendige Biden kan gjøre nå, er å trekke seg. For det vil uansett bli en ydmykelse for ham. Hvis han taper valget, vil han bli hevet under en buss av Demokratene. Biden er den største klovn som noensinne har forsøk å bli president.
  Han er en korrupt, løgnaktig senil klovn.
  Siden han er senil lyver han så han tror det selv.
  Bidens kampanje er død.
  Dersom han vinner er det et resultat av det største valgjukset verden har sett.

Det er stengt for kommentarer.