Hunter Bidens “laptop from hell” truer nå Joe Bidens regime

Selv medier som under valget i 2020 valgte å fortie nyhetene omkring Joe Bidens sønn, Hunter Biden og hans “laptop from hell” har nå begynt å omtale den berømte laptoppen. “Listen over problemer er allerede lang. Nå kan sønnen gjøre vondt verre for Joe Biden.
Hunter Biden (52) er i hardt vær. Nå graver «alle» i presidentsønnens fortid,” skriver Aftenposten i dag. Historien om forbindelsen mellom Joe Biden, Hunter Biden og korrupte selskap i Ukraina kan gjøre Bidens siste tid som president om til et mareritt. Flere spekulerer i hvor lenge Joe Biden kan overleve som president, sier Dr Steve Turley.

Det er ikke bare Fox News og Tucker Carlson som nå går etter Biden familiens kriminelle og korrupte foretak. En rekke medier har nå begynt å rapportere om Hunter Bidens laptop -som i følge MSM var en russisk konspirasjonsteori. Det Hvite Hus har lenge hevdet at dette er forfalskning og var et ledd i en skitten valgkamp, men alt tyder nå på at Joe Biden er langt mer innvolvert i snusket enn man først trodde. MSM som tidligere beskyttet daværende presidentkandidat Joe Biden som er porselensdukke, har nå begynt å stille de nødvendige spørsmål.

Og republikanerne og tidligere president Donald Trump kan bare sitte stille i båten og se at alt rakner for Biden og demokratene. Mellomvalget vil komme til å gi republikanerne flertall i både senatet og kongressen, og det vil by for store problemer for Biden administrasjonen i de siste to år. Samtidig som dette er kjent viser meningsmålinger at Joe Biden er i ferd med å bli den mest upopulære president noensinne.