Hun tok vaksinen og endte på akutten og forteller selv

3 tanker om “Hun tok vaksinen og endte på akutten og forteller selv

 1. Dette er på graut Norsk pga. Google oversettelse.

  Link til artikkelen.
  https://z3news.com/w/critically-important-unvaccinated-people-are-suffering-a-multitude-of-adverse-reactions-with-concerns-of-sterility-from-being-near-vaccinated-people/

  Nederst i linken følger noen videoer.

  “Studier viser at vaksinerte individer sprer sykdom”, Intrado Globe Newswire, 2. februar 2015. Original artikkel med alle referanser funnet her
  – Helsetjenestemenn beskylder uvaksinerte barn for det nylig utbruddet av meslinger som startet i Disneyland. Men uten blodprøver som viser at utbruddet er fra ville meslinger, er den mest sannsynlige kilden til utbruddet en nylig vaksinert person, ifølge offentliggjort vitenskap.
  Vitenskapelige bevis viser at personer vaksinert med levende virusvaksiner som MMR (meslinger, kusma og røde hunder), rotavirus, vannkopper, helvetesild og influensa kan kaste viruset i mange uker eller måneder etterpå og infisere den vaksinerte og uvaksinerte alike . 1,2 3,4,5,6,7,8,9,10
  Videre kan vaksinemottakere bære sykdommer bak i halsen og infisere andre mens de ikke viser noen symptomer på en sykdom . 11,12,13
  ”Tallrike vitenskapelige studier indikerer at barn som får en levende virusvaksinasjon, kan kaste sykdommen og smitte andre i flere uker eller til og med måneder etterpå. Dermed kan foreldre som vaksinerer barna faktisk sette andre i fare, forklarer Leslie Manookian, dokumentarfilmskaper og aktivist. Manookians prisvinnende dokumentar, The Greater Good , har som mål å åpne en dialog om vaksinesikkerhet.
  Både uvaksinerte og vaksinerte personer er utsatt for eksponering for de som nylig er vaksinert. Vaksinesvikt er utbredt; vaksineindusert immunitet er ikke permanent, og nylige utbrudd av sykdommer som kikhoste, kusma og meslinger har forekommet i fullvaksinerte populasjoner . 14,15 Mottakere av influensavaksine blir mer utsatt for fremtidig infeksjon etter gjentatt vaksinasjon . 16
  “Helsetjenestemenn bør kreve to ukers karantene for alle barn og voksne som får vaksiner,” sier Sally Fallon Morell, president for Weston A. Price Foundation. “Dette er den minste tiden det tar å forhindre smitte av smittsomme sykdommer til resten av befolkningen, inkludert personer som tidligere har blitt vaksinert.”
  ” Vaksinesvikt og manglende erkjennelse av at levende virusvaksiner kan spre sykdom har resultert i en økning i utbrudd av smittsom sykdom hos både vaksinerte og ikke-vaksinerte individer ,” sier Manookian, “CDC bør instruere leger som administrerer vaksinasjoner om å informere pasientene om risikoen posert til andre av de som nylig har blitt vaksinert. ”
  I henhold til Weston A. Price Foundation, den beste beskyttelse mot infeksjonssykdommer er et sunt immunsystem, understøttet av tilstrekkelig vitamin A og vitamin C . Velnærte barn kommer seg lett fra smittsom sykdom og får sjelden komplikasjoner.
  Antall meslinger drepte fra 7575 i 1920 (10 000 per år på mange år på 1910-tallet) til et gjennomsnitt på 432 hvert år fra 1958-1962. 17 Vaksinen ble introdusert i 1963. Mellom 2005 og 2014 har det ikke vært noen dødsfall fra meslinger i USA og 108 dødsfall fra MMR-vaksinen. 18 ”
  —————————————————————————————————————————————————
  Bivirkninger opplevd av uvaksinerte mennesker etter å ha tilbrakt tid med vaksinerte personer inkluderer:
  – FLYTTING
  – alvorlige migrene
  – hodepine
  – dyp utmattelse
  – nese blør
  – blødning
  – blåmerker
  Uregelmessigheter i brystene
  – klumper i brystene
  Søvn uregelmessigheter
  Menstruasjons uregelmessigheter
  – spontane perioder
  – tyngre perioder
  – lengre perioder
  – uregelmessig spotting
  – mer kramper og mer smertefulle kramper i perioder
  – kvinner i overgangsalderen med blødning som starter på nytt
  – kvinner går over i overgangsalderen tidlig
  – blodpropp (knyttnevenes størrelse)
  – mageinfluensa / bug
  – lyskesmerter (menn)
  – testikkel (er) hevelse
  – erektil dysfunksjon
  – hevelse i pungen
  – oppkast
  – diaré
  Kvinne som hadde sex med vaksinert mann opplevde: forstørret mage som så ut som om den hadde en basketball i seg. Hele kroppen hennes ble varm, svette, elveblest i ansikt og nakke, hals og tunge var ubehagelig og det tok 3 dager for henne å puste normalt igjen.
  Mannen hadde sex med vaksinert kone, og en av testiklene svulmet opp til grapefrukt.
  Uvaksinert person rapporterte at vaksinert person klappet kjæledyret sitt og kjæledyret døde.

  • Takk så mye RJ. Det er skremmende og har såvidt hørt om fenomenet for litt siden, men husker ikke hvor.

 2. Hei Betina.
  Ja det kan virke skremmende, men den samme Gud som beskytter oss mor alt av virus og bakterier beskytter oss også mot dette.

  La ikke angst, frykt ikke, vær ikke redde. Står 365 ganger i Bibelen. Altså en gang for hver dag i året.

  Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.