Hjelpe meg, hva skal kristne stemme?

krf-uSakset fra Vårt Land: KrF og KrFU hadde nok neppe hatt samme appell til Kåre Kristiansen som det hadde da Kåre Kristensen var aktiv i partiet. I dag er partiet som engang var et parti som stod på bastionene for kristne verdier, men slik er det ikke lenger. Nå bruker de unge i KrF tiden på å dele ut kondomer i Oslo’s gater, kan avisen Vårt Land fortelle, mens i gamle dager ville partiet nok ha brukt tiden på å fortelle potensielle velgere hva som var kristne verdier. Men det var i gamle dager det. Hva slags parti kristne skal stemme på ved høstens valg er vanskelig å si noe om. Jeg tror det lureste er å holde seg hjemme.

 

2 tanker om “Hjelpe meg, hva skal kristne stemme?

  1. Du kan trygt stemme på Partiet De Kristne. Vi er IKKE en FRP- kloning som enkelte påstår. Vi er så fjernt fra FRP som en kan komme på mange områder, som f.eks alkoholpolitikk, bioteknologi, abort, eutanasi og mange andre verdisaker. En av våre viktigste saker er å ta vare på vår kristne kulturarv, noe som gjenspeiler seg ved bl.a at vi vil ha tilbake kristendomsfaget i skolen, og vi ønsker større krav til innvandrere ift at vi er en nasjon tuftet på kristne verdier. Vi er videre et omsorgsparti som vil satse på bedre tilbud til svake grupper som f.eks rus og psykiatri. Politisk befinner vi oss på sentrum/høyresiden, og vil av den grunn kunne ha noen sammenfallende standpunkter med bl.a FRP innenfor bl.a økonomien. Se forøvrig programmet vårt på pdk.no.

    • Jeg har intet i mot partiet “de kristne”. Snarere tvert i mot. Når jeg hva KrF finner på finner jeg personlig ingen grunn til å gi min stemme til KrF. Jeg beklager dypt utviklingen i KrF og jeg håper virkelig at de kristne i den kommende valgkamp promoterer sterkt kristne verdier.

Det er stengt for kommentarer.