Hindu dødsguden Kali tronet over New York fra Empire State Building

Se: “Everyone should know NY is a doomed city”

Bildet av en fremmed avgud, hinduavguden Kali tronet i all sin skikkelse over New York nylig. Kali som også kalles “den mørke mor” er en indisk avgud som er en del av den kali-new-york vediske treenigheten. I følge Wiki kan denne avguden “være nådeløs og ta liv, ofte med rask kompromissløs transformasjon av noe negativt til noe bedre som mål. Hun kan være snill og beskytte mennesker, men da i gudinnens fredlige aspekt, under navnet Parvati. På noen bilder har Kali flere armer og har et kjede av kranier rundt halsen. Hun kan sammenlignes med en dødsengel.” Mange anser dette som nok et tegn på at New York nå er under Guds vrede..Blant dem Paul Begley.

Nærmer vi oss det David Wilkerson advarte mot i sin siste advarsel til Amerika?

5 tanker om “Hindu dødsguden Kali tronet over New York fra Empire State Building

  1. Vi får vente og se hva som skjer. Frykter at noe forferdelig vil ramme både USA og Norge.

    • Jeg blir matt av alt av frafall som skjer i disse tider. Det er nesten som om antikristens ånd og frafallskreftene fra bibelsk kristendom har skutt virkelig fart de siste årene. Jeg tror vi kan si at det nå er mange signaler på dom rundt omkring og alt vi kan klamre oss til er vissheten om at Gud har full kontroll og kjenner dagen og timen.

  2. Denne er blitt satt opp etter direkte ordre fra president b. HUSSAIN Obama!!!

  3. jeg modtager gerne jeres sending af nyheder, da det er meget vigtige i vores tid,
    det profetiske ord om dom over dem som ikke vil Bede for Israels fremtid, og de som fornægter frelsen i Jesus Kristus og mange som lytter til forførende taler fra forkyndere rund om i verden.

Det er stengt for kommentarer.