Hillary Clinton: Kristne må fornekte sin kristne tro

hillary-kristne-ma-fornekteDen amerikanske presidentkandidaten Hillary Clinton skal i følge en nyhetsrapport ha sagt at kristne i Amerika må fornekte sin tro og verdier i etiske spørsmål for å passe inn i det nye Amerika hvor Gudstro og bibelen blir fordrevet fra skanse til skanse. Det er Next News Network som melder at den amerikanske presidentkandidaten skal ha sagt at “religiøs tro må bli forandret” og at dem som har en bibelsk tro rett og slett må fornekte sin tro. 

Det er nettopp slike signaler som gjør at Søkelys foretrekker Donald Trump fremfor Hillary Cinton. Se klippet og døm selv for under Clinton vil den siste rest av levende kristendom blir undertrykt av myndighetene. Sjekk ut klippet og tenk selv

7 tanker om “Hillary Clinton: Kristne må fornekte sin kristne tro

 1. Hillary Clinton har skiftet mening om mye, blant annet ekteskapet og abort. Tidligere var hun klar på at ekteskapet var mellom mann og kvinne og hun var motstander mot abort. Nå går hun hardt ut mot dem hun kaller homofobe. Om abort sier hun : “deep-seated cultural codes, religious beliefs have to be changed;”

  • Jeg finner det skremmende at norske kristne faktisk støtter Hillary Clinton. Da er det langt bedre å avstå fra å støtte noen som helst. Jo mer jeg tenker på Hillary, jo mer skeptisk blir jeg til henne,

 2. Skremmende? Hva er mest skremmende; at norske kristne støtter Hillary, eller at de stemmer FRP?
  Det sitter dypt i den skandinaviske tradisjonen, at man ser på demokratene som det foretrukne, sett fra en norsk synsvinkel. Det er kanskje ikke så rart, da dette partiet politisk ligger et sted til høyre for partiet Høyre.
  Republikanerne står for mye som er helt fjernt for de fleste nordmenn, og med en klovn og sosiopat som Trump som kandidat, kan man da ikke vente noe annet enn at de støtter opp om Hillary…
  Når det er sagt, så syns jeg vi har to dårlige kandidater denne gangen. Personlig liker jeg ingen av dem, men Hillary er selvsagt uten tvil å foretrekke, fremfor Trump, som ikke har en eneste av de egenskapene som trengs for å bekle presidentembetet!

  • Jeg deler manges vurderinger når det gjelder Hillary. Hun vil fortsette Obamas konfrontasjonslinje med Russland, vi ser jo hvordan USA i dag stikker sine skitne fingrer overalt i Midtøsten og etterlater krig og kaos.
   Trump signaliserer at han kan og vil snakke med Moskva. Jeg tror faktisk Trump kan bli en langt bedre president enn Clinton.
   Jeg tror også mange amerikanere ser det.
   Forøvrig er det tegn på at Hillary nå er i ferd med å miste latinske velgere.
   Det er også grunn til å være bekymret for Hillarys helse.
   Stadig flere er klar over at Hillary er syk.
   https://www.youtube.com/watch?v=fqVDFTnYnbM

 3. Mange sier Trump er en klovn. Det er jo vare tull. Trump beskriver virkeligheten. Og normale folk på gata skjønner når noen snakker om virkelighetens verden. Det Hillary snskker om handler om boblen eliten lever i. Folk er dritt lei det Hillary står for. Det er en ny verdensorden noen få maktsyke mennesker vil gjennomføre koste hva det kiste vil. Og så kommer Trump og forpurrer hele planen. Erna Solberg sto på NRK nyhetene idag å sa rett ut at man må jobbe for en ny verdensorden og at Trump vil hindre dette. Meningsmålingene i USA er rigget. Trump leder nok et sted mellom 10-15% på Hillary. Trump lommer til å knuse Hillary på valgdagen.

Det er stengt for kommentarer.