Hevder “profet” Brian Carn plagierte en synsk kvinne og hevdet det var en profeti fra Gud

profet-carn“Profeten” Brian Carn som har vakt endel oppmerksomhet på grunn av sin spådom om årets presidentvalg blir nå oppfordret av ulike kristne You Tube profiler til å omvende seg etter at det ble avslørt at den fargede “profeten” som er trent opp av Benny Hinn skal ha lyttet til okkulte sannsigere på You tube for deretter å fremstille det samme budskapet med litt andre ord -som ord fra den levende Gud. Brian Carn som er en del av den omstridte trosbevegelsen er ettertrykkelig blitt avslørt som bløffmaker og løgner og en rekke kristne You Tube profiler, deriblant Anita Fuentes, Perry Stone  I Brian Carns profeti blir det hevdet at George P Bush som er sønn av Jeb Bush og nevø til tidligere president George W Bush, ville reise seg til politisk makt i 2015, noe som ikke har slått til. Det avslørende i det hele er at sannsigeren noen måneder i forveien hadde postet You Tube det nøyaktig samme budskapet som Carn noen måneder senere la ut som originale profetiske ord fra Herre,

I Anita Fuentes video blir det først spilt av ord fra den okkulte sannsigeren, og deretter følger Carn opp med sine ord “profetord” angivelig fra Gud som har det nøyaktig samme innholdet som den okkulte sannsigeren noen måneder i forveien la ut på You Tube om 2015. Profet Brian Carn er så avgjort avslørt som en falsk profet. I videoen under viser Anita Fuentes hvordan Carn sier nesten nøyaktig det samme som den okkulte sannsigeren hadde spådd noen måneder tidligere: Her er Fuentes gjennomgang av Brian Carns dobbeltspill med tvilsomme profetiske spådommer -som ikke er fra Gud:

https://www.youtube.com/watch?v=varmRWLzjQ8

Klippet nedenfor er fra det opprinnelige budskapet til den okkulte sannsigeren som Carn nærmest plagierer og formidler sine tilhengere som budskap fra Gud. En falsk profet er nå avslørt  -og kalles til omvendelse.