Here we go! Putin warns U.S. and NATO to stop escalation NOW | Redacted with Clayton Morris

Hendelsen med den amerikanske dronen som ble tatt ned av russerne i Svartehavet tett inn på Krim halvøyen viser at amerikanerne fortsetter å provosere bjørnen. Dette er første gang i krigen at Russland har tatt ned en amerikansk drone og USA skriker i vrede. Stadig flere av oss har en følelse av at Biden regimet forsøker å trekke verden inn i en tredje verdenskrig. Kveldens Redacted fra klokken 21 har de siste hendelsene i krigen som tema.

4 tanker om “Here we go! Putin warns U.S. and NATO to stop escalation NOW | Redacted with Clayton Morris

 1. Redacted sier sannheten. Biden og hans tilhengere vil ha fullskala tredje verdenskrig med Russland og Kina. Derfor støtter de også nazistene i Ukraina.
  Hodeløse kristne som støtter Ukraina ønsker åpenbart ødeleggelse og massedød.
  Alt på grunn av et sykelig russerhat.
  Slike som Birgir Hermansen. Fullstendig hengitt denne verden med sin støtte til politisk korrekthet.
  Nekter å ta i mot sannheten. Gud har sendt en kraftig villfarelse så de tror og dyrker løgnene.

  2
  7
  • Jeg omformulerer et sitat fra deg: “Hodeløse kristne som støtter Russland ønsker åpenbart ødeleggelse og massedød.
   Alt på grunn av et sykelig hat mot Ukraina, Nato og USA”

   Det er selvfølgelig urovekkende det som skjer. Men det er forståelig at Nato/Vesten driver etterretning når man har med en så uberegnelig aggressor å gjøre, og begge sider er med på å hisse opp hverandre.

   Men la oss nå ikke glemme hvem som invaderte og hvem som ble invadert. Grusomheter skjer på begge sider, men husk på hvem som startet grusomhetene og hvem som prøver å overleve. Den såkalte spesialoperasjonen er en tragedie for både det russiske og ukrainske folket. De er alle ofre for en maktsyk elite i Moskva.

  • Arnt, hvorfor setter du bare dette verset inn slik det passer deg? Det blir ikke mer sant for det 😥

   Med respekt for Guds Ord så bør du ta deg tid til å lese versene nedenfor⬇️

   Folk leser jo også det du skriver , OG TROR på det😢

   Det er alvorlig. Håper de 2 stk som gav 👍 til deg leser nøye og studerer nå hva dette handler om.

   Hva er det Paulus viser til når han skriver ordet «DERFOR» i vers 10? Jo, FORDI de ikke kunne ta i mot Sannheten så de kunne bli frelst. Og at når Antikrist kommer virker han med stor kraft, gjør mange tegn og forfører folk SÅ de går fortapt.

   « 9 Når den lovløse kommer, har han sin kraft fra Satan og virker med stor makt og med under og falske tegn. 10 Med all slags urett forfører han dem som går fortapt, fordi de ikke ville elske sannheten så de kunne bli frelst. 11 Derfor sender Gud over dem en villfarelse som gjør at de tror løgnen. 12 Slik skal de få sin dom, alle de som ikke trodde sannheten, men hadde sin glede i uretten» (2.Tess. 2)

   Handler dette om sannheten angående Russland/Ukraina??

   Minner deg om at «kjærligheten til Sannheten» (som det står i en annen oversettelse) OGSÅ innbefatter kjærligheten til Guds Ord, Bibelen.

   Vi ser at alt nærmer seg.
   Jesus kommer snart.
   Elsk hverandre.
   Snart sitter vi til bords.

 2. Normale, oppegående mennesker sier selvsagt nei til voldelig ekstremisme, hatefull propaganda og hensynsløs krig. De bomber ikke nabofolk, de voldtar ikke samfunn, de slakter ikke medmennesker og de knuser ikke verdensøkonomien.

  Putin er oppegående, men ikke normal.

  Vel bevarte er heller ikke kristne som rettferdiggjør sadisme og terror med barnetro, ønsketenkning og dyp forakt for medmennesker.

  With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion.

Det er stengt for kommentarer.