Henry Østhassel startet feiringen i går: “Står opp for Israel”

Henry Østhassel som er kjent fra debatt-spaltene i den kristne dagspressen begynte feiringen av Israels 70 års dag og USAs åpning av sin ambassade i Jerusalem allerede i går. Østhassel som blant annet har vært engasjert i Partiet De Kristne har markert seg som en sann venn av Israel. Sjekk ut videoen som viser hvordan Henry Østhassel offentlig viser at han står sammen med Israel og det jødiske folk.

8 tanker om “Henry Østhassel startet feiringen i går: “Står opp for Israel”

 1. Friskt gjort! De fleste hadde nok ikke gjort så mye ut av det.Men vi lever i et fritt land 🙂

 2. Å alliere seg med “Dyret” medfører til sist undergang. Vennskap med verden er fiendskap med Gud, sier bokji.

  5
  3
 3. Det er veldig bra at Henrik Østhassel forsvarer det eneste landet i MidtØsten der homofili er lovlig og der alle tar i mot homofile med åpne armer.

  Homofile fra hele verden er den største turistgruppen som besøker Israel da landet tar veldig godt i mot homofile og legger alt til rette for homofile og en homofile ferier på strendene og i saunaer.

  Jeg vil anbefale alle homser om å ta sine ferier i Israel. Og takk til alle som forsvarer Israel mot all den religiøse undertrykkelsen og hatet mot homofile i resten av MidtØsten.

  1
  6
  • Ser man det ja. Her snakker vi Søkelys’ og Langesæters gudgitte folk. Spørsmålet er hvilken gud. Vanskelig å vite om en skal le eller gråte over den åndelige uforstanden som får såkalte kristne til å dyrke denne verden.

   5
   3
 4. Dream on mr. Langesæter. Det er Satan som har narret deg og de navnkristne til å tro at ondt er godt, hat er kjærlighet og krig er fred.

  Når Kristus om litt på vegne av sin Far Jehova knuser alle som setter sin lit til sin arm og sine våpen, vil søppelnasjoner som tillater grove brudd på Hans lov knuses først. Inklusive den kjødelige nasjonen Israel som offentlig praktiserer seksuell umoral uten å blunke.

  Du vil bli dypt skuffet Torstein når du til sist må innse at du er grundig narret av selveste Satan Djevelen. Vend om Torstein, så slipper du å erfare dommen i Sakarja 14.

  4
  2
 5. Veldig bra Henry Osthassel!
  Det er Guds løfter som åpenbares,og det er det ingen som får gjort noe med.
  Er man imot Israel er man imot Gud,det er Gud som reiser opp Israel.
  Dette hadde jødene alldri klart uten Gud!!
  Alle som er født på ny bør støtte Israel,og elske jødene.

  3
  1
 6. Langesæter er nå så desperat at han sammenligner de som har et annet syn enn ham med Adolf Hitler. Dette er så lavmål at det ikke lar seg besvare. Jehovas folk under krigen viste mot og fikk egen purpurtriangel i konsentrasjonsleirene der jødene fik gul stjerne. De ble prosentvis utryddet for sitt mot på linje med jødene.

  Kanskje han en eller annen gang kunne svare på hvem som var sammen med Jehova under skapelsesberetningen i 1. Mosebok 1:26:

  Gud sa: «La OSS lage mennesker i VÅRT bilde, så de ligner OSS!

  Var det kanskje en tremenning?

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.