Erna Solberg vil ikke anerkjenner Jerusalem -og de borgerlige fortsetter i fotsporene til de rød/grønne

Siv, Erna og Trine vil ikke flytte den norske ambassaden til Jerusalem

Den borgerlige tre-parti-regjeringen ser ut til å ville fortsette de rød-grønnes antiisraelske politikk. På dagen da USA gjorde det eneste rette, nemlig å åpne sin ambassade i Israels hovedstad, Jerusalem, understreket Erna Solberg at Norge ikke kommer til å følge i USAs fotspor. Tvert i mot mener Erna at USAs flytting ødelegger for freden i Midtøsten. Med dette demonstrerer de borgerlige, inkludert Fremskrittspartiet at deres politikk overfor Israel er nøyaktig lik den politikken som ble ført av Jens Stoltenberg og den rød/grønne regjeringen som gikk av i 2013. Og kristne som stemte Frp i tro på deres partiprogram, sitter tilbake med lang nese, og kanskje også litt klokere foran neste valg.

For redaksjonene i TV2 og ARK er statsminister Solbergs ord betryggende, for da kan de fortsette sin anti-israelske dekning av konflikten i Midtøsten. Og skal man stemme “pro Israel” ved neste valg er KrF egentlig det eneste virkelige alternativet. I hele dag har en snakkesalig Pål T Jørgensen i TV 2 og rapportere fra ARK gitt norske tv seere full dose av hjernevask for å fortelle oss hvor uskyldige palestinerne er og hvor fæle de israelske soldatene er. Personlig tar jeg ikke i mot mer fake news fra ARK eller Pål T Jørgensen eller Fredrik Gressvik i TV2.  For disse ville det være en personlig katastrofe dersom den borgerlige regjering skulle velge å gjøre det eneste rette. Nemlig å flytte vår ambassade til Jerusalem som er og vil forbli Israels hovedstad.

Også nettstedet Resett har i dag omtalt det faktum at den “borgerlige” regjeringen fortsetter i det samme anti-israelske spor som Arbeiderpartiet, Sp og SV gikk i.

Les saken fra Resett her: https://resett.no/2018/05/14/norge-deltok-ikke-under-apningen-av-usas-ambassade-i-jerusalem/

35 tanker om “Erna Solberg vil ikke anerkjenner Jerusalem -og de borgerlige fortsetter i fotsporene til de rød/grønne

  • Erna og Siv er globalister som ser staten Israel som en drivkraft for den nasjonalkonservative kristenhetens “Gud, Konge og Fedreland”.

   Globalisters mål er at en overnasjonal verdensregjering overtar styringen fra nasjonalstatene. Således blir nasjonalstaten Israel et yndet fiendemål. Til dette bruk er islam brekkjernet.

   Svært mange av dere har ennå ikke skjønt det. Vesten må følgelig brytes ned for at globalismen skal generere One World Government. At vestlige mennesker da må lide betyr NULL sett opp i mot gevinsten med å få fjernet nasjonene. First we take the west, then we take the rest

   I Norge er i hovedsak nær ALLE partier med innflytelse globalister. Støre, Solberg, Jensen, Hareide og Skei Grande støtter særlig opp om det motsatte av hva nordmenn to ganger har stemt NEI til – det globalistiske EU der Macron og Merkel nå vil lage “et fjerde rike” med egen hær.

   Det siste ikke minst fordi de forstår at når folket våkner kan det være greit med noen nye brunskjorter til å feie brysomme opponenter av banen. Derfor ser vi også ytringsfriheten i ferd med å knebles i flere land.

   Heldigvis setter sanne kristne sin lit til Gud. Annen hjelp er vanskelig å få øye på i Vest-Europa, der alt nå bærer i gal, fascistisk retning skjult av MSM.

   16
   6
 1. Herrens vektskål

  Standpunktet våre myndigheter frambærer i Jerusalem-spørsmålet i dag ; strider sterkt mot min overbevisning i saken.
  Men : I det skjulte har Norge vært til god hjelp for Israel i forbindelse med utvinning av olje og gass i Middelhavet ( særlig gass-forekomstene der er store ). Det siste jeg fikk høre er at Israel har startet prøveboring etter olje på Golan-høyden.
  Denne Norges-hjelpen har tydeligvis gått under radaren for jødehaterne her hos oss. Derfor må Vår Herre legge både pluss og minus på sin vektskål før han tar sine beslutninger og gjennomfører tiltak.

  12
  • Norge burde ha stått sammen med Israel og tatt signalene fra USA. Erna sviktet og vi ser nå at Norge anno 2018 har den samme Israel politikk som Norge anno 2011 hadde. Trist. Kristne som stemte FrP på grunn av Israel bør tenke seg om ti ganger neste gang. Den borgerlige regjeringen er i ferd med å bli en ulykke for land og folk.

   2
   16
  • Kristne må avholde seg fra å stemme. Ingen ambassadører og utsendinger deltar aktivt i partipolitikk i de landene de er utsendte til. Kristne ambassadører representerer Guds rike og er nøytrale hva stemmegivning ved valg angår.

   16
   7
 2. Det var det ene punktet, hvor FRP hentet kristne velgere, og der sviktet de, som forventet. Slik de også har sviktet på de fleste andre områder. Og det er jo egentlig bare godt, for vi trenger ikke større forskjeller på fattig og rik, billigere og mer tilgjengelig alkohol, flere døgnåpne strippeklubber og puber og mindre til bistand/u-hjelp.
  Heldigvis har FRP blitt slipt, til å bli en blåkopi av Høyre.

  Det er å håpe at man har lært. INGEN kristne har noen som helst grunn for å stemme FRP, men de har MANGE gode grunner til å la være!

  2
  16
  • Nei, kristenheten bør vel heller stemme på den ateistiske sosialismen der opphavsmannen Karl Marx sa følgende: -Religion er opium for folket.

   16
   1
 3. Josef, du lever i sannelighet opp til uttrykket: “tomme tønner ramler mest”. Den leksa om den fæle globaliseringen. Men, du vet virkelig ikke hva du snakker om!
  Å stemme FRP eller Rødt er like ille!
  Men, dere jehovas vitser stemmer jo ikke ved valg. Hva vil dere ha? Diktatur?
  Et velfungerende demokrati, krever valg, selv om alternativene vi har er dårlige.

  Dine laaange og meningsløse utlegninger, er like tomme som løftene til jehovas vitser.

  9
  15
  • Ville Jesus styre denne verden Olaf? Eller trakk han seg bort straks de ville ha ham til konge?

   Det nytter ikke å forsøke å redde denne verden, Olaf. Gud har jo sagt den skal gå til grunne. Blander du deg med denne verden og vil være verdens venn blir du Guds fiende. Og da dør du sammen med den om kort tid.

   Lykke til i Harmageddon Olaf. Det nærmer seg med stormskritt. Og det er fortsatt tid til å vende om. Selv for spottere.

   15
   9
  • Josef vil ha teokrati.

   Og han faller for logiske brister i sine «vitenskapelige bevis» fordi han så gjerne VIL at hans hellige overtro skal være sann. Det er lettere å være bitter misogynist og grinete, gammel gubbe med gud i ryggen.

   Verden er som den er, og ikke som den ikke er. Hadde man for millioner av år siden regnet på sjansen for at et befruktet egg for millioner av år siden skulle utvilkle seg til Donald Trump, hadde sannsynligheten heller ikke vært sto for det.

   Og godta at en guddom er uten begynnelse og ende, eller bare har skapt seg selv, er ikke mer troverdig enn at universet har oppstått av seg selv.

   Foreslår at vi tar Harmageddon-testen? Har ikke Jesus og endetiden gitt seg entydig til kjenne i løpet av de neste 15 årene, må eskatologene tenke på nytt om egen tro på feilslåtte profetier om 1875, 1914, 1975 og så videre.

   7
   13
  • Jeg aksepterer at du ikke forstår at i lysets hastighet står tiden stille. Jeg forventer heller ikke at du skal annamme Einstein. Denne tesen er imidlertid akseptert etter bevisføring ved cyclotronen i Cern i Sveits.

   Jeg ville imidlertid ikke tatt for meg dette var jeg deg. Hold deg til kulerammen. Den kan være vanskelig nok for enkelte.

   13
   5
 4. Forstår at Josef bokstavelig talt er hellig overbevist om at hans verdenssyn er det eneste rette. Slik tenker nok de fleste av oss om egne meninger 😉

  Jo da, religiøs fanatisme er et problem i alle samfunn. Selv blant jøder i Israel. Refsende ultraortodokse som nekter å jobbe såvel som militante nybyggere utgjør et problem som det israelske samfunnet selv erkjenner.

  Skummelt når overtro og profetiske spådomskunster om guddommelige planer, om religiøse venner og fienddr, skyld ig rett og så videre skal få bestemme politisk dagsorden.

  Kristendommen består av like mange tolkninger og forståelser som det er kristne. Noen sier at Jesus kom tilbake 1914 og at trengsler og endetidsslag vil skje i levetiden til noen som også skal ha levd i 1914. Det betyr at det store slaget vil inntreffe innen 1914 + 120 år = 2034. De ser endetidstegn i samtiden som profetiske «bevis». Selv om det i virkeligheten bare er ønsketenkning og velvillge tolkninger av poetiske bilder, drømmesyn og hallusinasjoner. Det er lett å la seg lure av menneskehjernens fantastiske evner til å se mønstre og sammenhenger i alt.

  Når denne endetidsprofetien likevel ikke blir oppfylt, vil dommedagsprofetene og virkelighetsfornekterne tro ENDA sterkere på sin tolkning. Dette er et velkjent fenomen fra alle sekter og kulter som tar feil: desperate medlemmer må bortforklare/rasjonalisere følelsene etter sine feilberegninger, vrir på flisa, tolker om og forsterker sin overbevisning. Det er tusener av tåkefyrster som tidligere har vært like sikre på sine endetidstegn. Men alle har tatt feil.

  Håper det aller beste for alle. Tror nok den mest fantastiske religiøse tankegangenmå vike i alle leire for at man skal få fred i Midtøsten. Og selvsagt handler det om jordisk makt hos egenkjære politikere på alle sider og nivåer.

  Gammel overtro vil gradvis død ut med de gamle. Så får vi håpe nye generasjoner får bedre idealer.

  9
  16
  • Det er selvsagt fortsatt mulig å fornekte at det må finnes en konstruktør av det universet vi befinner oss i. Men da må man også fornekte vitenskaplige naturlover.

   Eksempelvis fysikkens grunnlover. Ta loven om energiens og energiens bevarelse som postulerer at energi ikke kan ødelegges. Konklusjon: Dersom hverken bunden energi (masse/atomer) eller fri energi (kvanter) kan bli til ingenting, kan det heller ikke ha blitt til av /ved ingen/ingenting.

   Gud er lys – altså energi – og som vi vet står tiden stille ved lysets hastighet – rett under 300 000 km/sek. Ettersom Han således ikke har noen begynnelse, er det i samsvar med loven om massens og energiens bevarelse at Han har skapt bunden energi (masse) ved hjelp av sin egen frie uødeleggbare energi.

   Tiden oppstår i det samme øyeblikk fri energi kreerer fast energi. Eksempelvis ved termonukleær hydrogenutladning. Masse vil således ikke kunne oppnå lyshastighet, i det massen går fullstendig i oppløsning når hastigheten blir for stor og konverterer tilbake til fri energi.

   Vi forstår således at tid oppstår ved ulik hastighet fordi masse går saktere enn fri energi. Fordi energi ikke kan ødelegges kan den ikke ha blitt til av ingenting, men ha vært der bestandig – noe som sannsynliggjør eksistensen av det guddommelige.

   Når vi samtidig kan peke på thermodynamikkens andre hovedsetning som sier at all fysisk spenning søker hen mot nøytralisert likevektstilstand, skjønner vi at fysisk, atomær kompleksitet IKKE kan oppstå av seg selv men krever ledet konstruksjon.

   Sannsynligheten for at proteinets byggesten aminosyren skulle oppstå av seg selv i “ursuppen”, gjøre seg selv reproduserbar og ha stevnemøte med 26 andre venstredreide aminosyrer, danne peptidkjeder og sette i gang arbeidet med å bygge en celle på egen hånd er ikke eksisterende.

   Sannsynlighetsberegning er eksakt viden skap. Kaster du en fullkommen terning tusen ganger får du like mange enere, toere, treere, firere, femmere og seksere. All sannsynlighet over 10 opphøyd i 50 er umulig.(Et tall større en antall atomer anslått i universet) Sannsynligheten for aminosyrenes egenhendige fremvekst er stipulert til 10 opphøyd i 143 = UMULIG.

   Ergo viser universet at det må finnes en kostruktør som alltid har eksistert og at kompleksitet ikke utvikles av seg selv. Og da har jeg ennå ikke undervist deg i andre naturlovmessigheter som MÅ inkludere en SKAPER.

   Lykke til videre med studiene “Leser”.

   16
   9
  • Josefs gudsbevis basert på moderne fysikk er nettopp uttrykk for rasjonalisering og intellektuelt selvbedrag.

   I visse tilfeller er der lettere å lure den som innbiller seg at han er veldig kunnskapsrik og immun mot dumskap og enkle triks. Han kan være trent i å bable bort all gudskritikk med logiske tilsynelatende holdbare motargumente, men ser verken logiske feil eller at hans egen hjerne er like følelsesmessig lettlurt som alle andres. I sin egen godtroenhet/barnetro narrer han seg selv med moderne naturvitenskap. Omdefinering av bibelens guddom til energi er like mye latterlig tåkeprat som i alternativ nyreligiøsitet.

   Jehovas vitners pamfletter inneholder ofte «bevis» for deres forståelse. Like meningsløst som tidligere mas om dyrets tegn og garantert profetisk verdensbrann utløst av EU-medlemskap. Hadde apologetenes argumenter holdt, hadde samtlige moderne fysikere trodd på Gud. Og det hadde ikke vært teologisk uenighet.

   En bedre metode for å kvalitetskontrollerte profetiene, er for eksempel å se om noe skjer før 2034, altså en lang mannsalder etter 1914. Ja, den av oss som lever, får se. Tipper for eksempel at Jehovas vitner fortsetter sitt verdensfravendte budskap like sterkt etter uteblitt Harmageddon. Kardinalene i vakttårnselskapet i New York kommer bare til å justere dogmer og datoer. Samtidig kommer nykarismatikerne til å spre sine menneskefiendtlige leveregler til verdens fattige.

   Tragikomisk med alle verdens josefer som i sitt politiske hat mot bedre samfunnsordninger forblinder seg med patriarkalsk endetidslære.

   9
   13
  • Da jeg la frem dette for fysikk-professorer på Yale og Princeton eliteuniversiteter i USA fikk jeg anerkjennelse for bevisføringen. At du skal forstå det venter jeg jo ikke. Dine intellektuelle forutsetninger ble trolig lagt i enhetsskolen der som kjent “alle skal med”.

   13
   5
  • Hadde jeg vært “Leser” hadde jeg forlangt skolepengene mine tilbake. Den mest grunnleggende fysikk er utenfor rekkevidde for produkter av den moderne, norske enhetsskolen der “alle skal med”.
   Det er trist å være vitne til slik uvitenhet, men som alltid der hjernevask har funnet sted øker skråsikkerheten proporsjonalt med uvitenheten. Dette er en av hovedgrunnene til at de vestlige samfunn stuper mot avgrunnen og overtas av de mest primitive kulturer som tenkes kan.

   13
   4
 5. Josef
  Lysets hastighet er den største kjente hastighet i universet. Vi kjenner formelen :
  c = lambda x f ( der c er lysets hastighet ).
  Da spør jeg deg Josef : Da Jesus ble rykket opp fra Oljeberget mot himmelen – slik tilskuere var vitne til ; hvilken hastighet reiste han med da ?

  1
  12
  • Grunnen til at de 144000 inklusive Kristus må “fødes på ny” er fordi de skal konvertere fra bunden energi (masse) til fri energi (ånd/kvanter).

   Du reiser imidlertid en interessant problemstilling. Tar vi utgangspunkt i lyshastigheten og det faktum at Kristus skulle rykkes opp som ånd på sin vei til Jehovas himmel og være tilbake til pinsedagen på ti dager oppstår følgende:

   Om man tenker seg at Jehovas himmel ligger utenfor det fysiske universet og at Kristus måtte reise i lyshastigheten ville han i dag ikke engang vært ute av Melkeveien, som er om lag ett hundre tusen lysår i diameter.

   Derfor er det grunn til å annamme Stephen Hawkings teser om de elleve dimensjoner som innebefatter våre jordiske fire – høyde , bredde, lengde og tid.

   Selv tror jeg at Jehovah Gud selv bor i en tolvte dimensjon som innbefatter de øvrige elleve. Og da er det lettere å forstå at Kristus foretok reisen på ti dager – frem og tilbake til Gud – der han fremla verdien av sitt offer som grunnlag for opprettelsen av Jehovahs neste detalj i gjenløsningsprosessen – Riket.

   Bevegelser mellom dimensjonene innbefatter ikke tid, men snarere grenser for de ulike åndelige skapningene. Jehovah bor i tolvte. Kristus i 11. dimensjon. De 144000 i 10. dimensjon. Serafene i 9. Kjerubene i 8. Og de vanlige englene i 7 dimensjon. (7. dimensjon er det Paulus talte om som “den tredje himmel”, i det det er den tredje “himmel” etter våre fire jordiske dimensjoner. Det er her himmelske stevner avholdes. Alle kan bevege seg nedover i dimensjonene, men ingen kan gå oppover lenger enn sin egen dimensjon.

   Demonene er kastet ut av sin 8. himmel (Satan) og 7. himmel (resten av demonene). De er kastet “ned til jordens nærhet”, heter det, og det betyr at de befinner seg i varetekt i femte dimensjon og nedover til våre fire. (I sjette er tartarus – avgrunnen – der de demonene som drev hor med menneskenes døtre på Adams tid er varetektsfengslet. Det var til disse Jesus forkynte sin seier etter oppstandelsen.

   Konklusjonen på dette er at himmelen er her. Derfor heter det i Bibelen at “Jehovah ikke er langt borte fra en eneste en av oss”.
   Og når ditt spørsmål om hvilken hastighet Kristus benyttet ved bortrykkelsen, er svaret at han bare forflyttet seg til en annen dimensjon. Noe som ikke tar tid i det hele tatt.

   Still bare spørsmål om det er noe som er uklart for deg. Jeg har “min borgerrett i himmelen”, akkurat som Paulus og de tolv der, og snakker gjerne om mitt hjem der.

   13
   6
  • For øvrig Ture, så benytter jeg lyshastigheten nesten hver dag. Som radiotelegrafistutdannede bruker både min hustru og jeg radiosignaler når vi kommuniserer på 80-meteren. For eksempel søndager på NRRL’s QSTLA eller mere lokalt på 2-meteren og 70-centimeteren. Radiosignaler går igjennom eteren med lysets hastighet.

   13
   5
 6. Ler av Josef selvgode menneskeforakt og antidemokratiske fatalisme. Han, «hatbloggeren» og andre selvoppnevnte teologiske fyrtårn burde hatt jobben som innenriksdiktator i hvert sitt guddommelige lykkerrike og ikke forstyrre den verdslige verden med sine tankespinn.

  11
  14
  • Manglende intelligens kan du ikke noe for “Leser”. Men lever opphavet ditt kunne du kanskje høre med dem hvorfor de ikke lærte deg folkeskikk.

   13
   5
 7. Josef
  Det du kaller radiosignaler er elektromagnetiske bølger som beveger seg med lysets hastighet ( Tv , radio osv. )
  For øvrig ble all telegrafi offisielt nedlagt over hele verden for noen år siden.
  Om du studerer din Bibel , Josef , så vil du lese der at den Allmektige ” er i lyset , men er ikke lyset “. Da er det høyst sannsynlig at HAN også beveger seg med lysets hastighet. Om man benytter disse forutsetningene og regner på avstanden til Himmelriket ; så er det riktig at dette ligger skremmende nær vår klode. Men vi mennesker forstår bare stykkevis og delt…..
  Ellers så slår du om deg stadig med fremmedord – bla. thermo-nukleær. Thermo betyr varme og nukleær er radioaktiv stråling. Denne varmestrålingen er bare EN av mange virkninger fra en A-bombe ( jeg kjenner alle ).
  Selvsagt høres det fint ut å si thermo-nukleær i stedet for varmestråling.
  For øvrig kan alle disse dine ord innen fysikkens verden beskrives i formelen :
  K = m x a

  2
  13
  • GUD ER LYS, sier Bibelen Ture Andersen. (1. Johannes 1:5) Les Bibelen!

   Og lys ER elektromgnetisk stråling.Les fysikk!

   13
   1
  • For øvrig beveger elektromagnetisk stråling seg i nær 300 000 km/sek. Forskjellen er bølgelengdene. Kortere frekvenser gir ultrafiolett og radioaktiv stråling. Lengre bølgelengder gir eksempelvis infra rød stråling.Menneskene ser kun en svært begrenset del av dette.

   13
 8. Det spiller ingen rolle hvem som styrer av de borgerlige eller AP. Det er samme ulla. Globallister som indirekte støtter terror og tilber Islam.

  14
 9. Ja , Josef : Nå skjønner jeg at du ikke har forstått noe av elektromagnetisk stråling. Du er fullstendig på bærtur.

  I ditt innlegg i dag kl. 1845 skriver du : – Kortere frekvens gir ultrafiolett og radioaktiv stråling. Lengre bølgelengder infrarød stråling.
  Det er ingen ting som heter kortere frekvens : Det hele kan forklares med den kjente formelen : c = lambda x f
  Frekvensen kan være høyere eller lavere. Bølgelengdene kan være lange eller korte. Jo høyere frekvensen blir så går strålene mer og mer i direkte retning som solstrålene. Dette har ingen ting med radioaktivitet å gjøre.
  Jeg har tre sendere som opererer i det høye VHF-båndet – derfor må antennemasten høyt opp – mest mulig direkte sikt og pisk-antennen blir ca en meter lang. Skal man ha samband med neddykkede ubåter ; må frekvensen være meget lav og bølgelengden tilsvarende lang. Derfor har Forsvaret spent antennen over en hel fjord for å få samband med disse ubåtene.
  I min tid i Hærens Samband hadde jeg forskere fra NTH i min avdeling som konstruerte en helt ny antennetype – slik at fienden ikke greidde ” jamme ut ” våre signaler til egne avdelinger.

  1
  13
 10. Ture Andersen forstår ikke at LYS ER ELEKTROMAGNETISK STRÅLING.

  Han har heller ikke lest at GUD ER LYS (1. Joh. 1:5)

  Med et slikt manglende kunnskapsnivå er videre debatt umulig.

  13
  3
  • TIL DEN INTERESSERTE LESER:

   Infrarød (IR) stråling er elektromagnetisk stråling av bølgelengder lengre enn synlig lys.

   Ultrafiolett stråling (forkortes UV-stråling) er elektromagnetisk stråling med kortere bølgelengde enn synlig lys

   13
   3
  • Har du Josef revet ut siden i din Bibel der det står om vår Gud ; Han er i lyset , men er ikke lyset ?

   13
  • Ikke for å kritisere deg Josef, men vi andre her inne skjønner at Ture Andersen er en kverulant som også er en eldre mann. Og i Bibelen som du ofte viser til sies det at man ikke skal være for hard med en gammel mann. Når du leser om “åpenbaringene” hans så skjønner du helt sikkert hva jeg mener.

   14
   1
  • Det har du rett i Halvard. Jeg beklager faktisk at jeg ikke tenkte på dette. Ble litt revet med.

   13
   1
 11. Det er lett for Josef og Halvard som anonyme personer å gå direkte med personangrep på en mann som framstår med fullt navn. Jeg prøver bare å forklare hva formelen : c = lambda x f innebærer ; som Josef tydeligvis IKKE gjør.
  Men herr Josef går stadig til personangrep på alle her som ikke er enig med ham. Senest i dag med ” Leser “.
  Har dere JV-ere ikke en egen nettside der dere kan kverulere mot hverandre ?
  Om dere hadde manns mot ; ville dere brukt fullt og rett navn. Jeg har jo registrert at Josef er en av 12 som snart skal styre hele jorderiket. Da kan han selvsagt ikke ta feil…..

  1
  13
 12. Ture Andersen skriver:
  -Har du Josef revet ut siden i din Bibel der det står om vår Gud ; Han er i lyset , men er ikke lyset ?

  Dette står ikke i Bibelen! Da må det være i Første Ture Andersen bok kapittel 1 og vers 1.

  Makan til sprøyt! Det hjelper ikke at han er gammel. Løgn er løgn okke som.

  13
  1

Det er stengt for kommentarer.