Hengitt adoptivfar og abortmotstander omkom i drukning, etterlater seg kone og 7 barn

Cody og Kimberly May her avbildet sammen med sine barn, hvorav seks av dem er adopterte.

En hengitt adoptivfar, ektemann, abortmotstander og helhjertet kristen bosatt i Austin i Texas druknet etter at redningsmannskaper ikke var i stand til å finne han under en familietilstelning som ble avholdt ved en innsjø. Cody May, en 31 år gammel familiefar hadde nylig flyttet til Texas sammen med sin kone, Kimberly og deres sju barn hvorav seks var adoptert. Ekteparet hadde bodd i  Connecticut i mange år, hvor de hadde åpnet sitt hjem for dem som trengte et sted å bo. Ekteparet hadde også tatt til hjertet det bibelske oppdraget om å vise omsorg for foreldreløse (Jak. 1,27) ved å adoptere seks barn, tre fra Etiopia, to fra Kongo og en fra deres tidligere hjemby Connecticut. Det er den amerikanske kristne “Christian News Network” som i dag deler den triste historien.

Cody May under en evangeliserings event holder her frem Guds ord

Cody May var i følge avisen en absolutt abortmotstander som ønsket full stopp i drap av ufødte barn og var ofte å se utenfor abortklinikker hvor han bønnfalte abortsøkende kvinner om å ikke ta livet av barnet. En viktig del av hans oppgave i livet var å inspirere andre til å vise omsorg for disse ufødte små i Jesu navn. “Vi har fått myndighet til å gå ut i all verden med de gode nyheter, ikke fordi vi selv er noe, men fordi Gud er den som regjerer, uttalte han på et anti-abort mote i 2014. I følge KEYE TV, var familien May samlet ved Lake Travis i Lago Vista på torsdag ettermiddag og vasset ut i vannet for å møte noen av barna som var ute på en flåte, da han plutselig forsvant under vann etter å ha trådt et sted han ikke viste at det var dypt. “Mens han vasset ut mot barna må han ha kommet på dypt vann og gått raskt under og så mistet pusten,” sa Kristen Dark ved det lokale politiet. En fisker som var i nærheten forsøkte å hjelpe ham, men klarte ikke å finne ham i vannet. Redningsmannskaper som kom til stedet søkte etter ham i en halv time før de innså at det var for sent. I tillegg til å søke etter den savnede måtte lokalt politi bistå en sjokkert og sørgende mor og hennes sju barn som var oppløst i tårer. Liket av Cody May ble først funnet  av dykkere fredag. Paret som blir beskrevet som enestående av mange feiret 11 års bryllupsdag i august, og i etterkant av den tragiske ulykken er det opprettet en side på “GoFundMe” hvor man nå samler inn penger til enken og de sju barna han har etterlatt seg. Opprinnelig hadde man satt som mål å samle inn 10 000 dollar til familien, men da målet ble passert har man økt målet til 50 000. I morgentimene i dag var det samlet inn nesten 22 000 dollar, mens det lørdag ettermiddag var økt til mer enn 28 000 dollar. Nettsiden hvor man kan donere en gave til hans kone og de sju barna kan besøkes her.

Dyrebar i Herrens øyne er hans frommes død.

I etterkant av ulykken har det strømmet på med sympatier og kondolanser til familien fra folk over hele USA. En av hans samarbeidspartnere i arbeidet med å spre evangeliet beskriver Cody May som en snill og godhjertet broder som bar frem Guds Ord med himmelsk autoritet. Han var en mann som elsket familien og de elsket ham også. Han åpnet sitt hjem for misjonærer som besøkte området, videre var han også en mann som åpnet sitt hus og hjem for mennesker i nød og behandlet dem som sin nære familie,” sier en av hans venner. “Ja, Cody levde et eksemplarisk Kristusliv og tok i mot adoptivbarna som en gave fra selveste himmelen, og hans kone Kimberly og barna Elijah, Justus, Zoe, Isaiah, Josiah, Eden og Shiloh er nå i våre bønner og Guds omsorg. I videoen under ser vi en engasjert Cody May