Har sikret seg arrestordre på polsk pastor som jaget politiet på dør og omtalte dem som “nazister og Gestapo”

Canadisk politi skal ha sikret seg en såkalt “hemmelig” arrestordre på polskfødte pastor  Artur Pawlowski som flere ganger har jagd Corona-politiet ut av kirken og omtalt dem som “Gestapo og nazister.” Pastor Powlowski som selv vokste opp under fascismen i det kommunistiske Polen og rømte landet sammen med sin familie, kjenner igjen de samme tyranniske trekk i dagen Canada som kristne opplevde i Polen under Sovjet-kommunismen. Også der kunne svartkledd hemmelig politi dukke opp for å forstyrre og forhindre gudstjenester. I følge nyhetskanalen Rebel News har politiet i Calgary skaffet seg en hemmelig arrestordre som kan brukes mot pastor Pawlowski for å pågripe ham og fengsle ham.

Skjermfoto fra Rebel News

Pastor Pawlowski leder menigheten The Cave of Adullam vet hvordan det er å leve under tyranni og diktatur fra oppveksen i et kommunistisk land som var underlagt kommunist-ateismens tunge åk. Han og familien flyktet først til Hellas og så til Canada i 1995. Pastor Pawlowski har markert seg som en konservativ kristen som er motstander av LGBTQ agendaen, homoekteskap og er motstander av fosterdrap. Han er også en varm tilhenger av Israel og har mottatt en hederspris for sitt engasjement for Israel. I 2012  mottok han ærespresteposisjonen for provinsen Alberta fra Magen David Adom og fra  Christian Friends of Canadian Magen David Adom (CFMDA). I 2011 gav biskop Dr. Gerry Kibarabara, generalsekretæren for United Christian Churches of Kenya’s Supreme Council, Pawlowski æresordinasjon for sitt humanitære arbeid i Afrika. Han er den første som noensinne har hatt en slik stilling for provinsen Alberta. 28. april 2012 mottok han Progressive Group for Independent Business (PGIB) Pawlowski ‘Free Speech Award’. I etterkant av den omfattende forfølgelsen av den kristne pastoren har det blitt startet en underskriftskampanje til støtt for pastoren som krever at myndightene stanser forfølgelsen av den polskfødte pastoren.

Pastor Pawlowski grunnla og driver virksomheten Street Church Ministries som driver gateforkynnelse og utdeling av mat til fattige og andre som har falt utenfor samfunnet. -Nå er denne pastoren blitt en samfunnsfiende i politiets og lokale myndigheters øyne, ikke fordi han driver terror eller verver medlemmer til islamistiske terrororganisasjonern, men fordi han holder gudstjenester og forkynner Guds ord til sin forsamling -slik en pastor er kalt til å gjøre. Når et lands myndighet overtrår sitt Gudgitte mandat og setter seg på herskerstol over Guds menighet, skal menigheten ikke underordne seg denne myndighet, men følge Guds Ord og Guds kall.

23 tanker om “Har sikret seg arrestordre på polsk pastor som jaget politiet på dør og omtalte dem som “nazister og Gestapo”

 1. Be om beskyttelse for denne flotte predikanten. Han er en sjelden perle, som taler imot ondskapen og uretten. Be også om at flere reiser seg opp mot tyranniet, og begynn å stå opp selv også. I oss selv kan vi ikke gjøre mye, men Herren hører bønn, og gir styrke når en trenger det.

  Dette er et angrep på kristen forkynnelse. Vi hører ingenting om at dette gjøres mot moskeer. For det skjer ikke. Myndghetene har rett og slett en satanisk ateistisk agenda. Derfor angripes kristne.

  12
  1
  • Amen, amen. Vi hadde trengt slike perler i Norge. Her slumrer hyrdene på Sion og våker ikke over hjorden.
   Etter å ha sett hvor kraftløs og tannløs de norske kristenledere er blitt, forstår jeg godt hvorfor det i åndens verden lyder et Ikabod over norske forsamlinger. Bortveket er herligheten fra det norske kristenfolket.
   Det er ingen vekkelse, ikke noe liv, falske lærere florerer og forfallet brer om seg. Gud har forlengst flyttet lysestaken og resultatet ser vi i form av avkristning av landet.

 2. Selvgjort er velgjort. I sin dårskap ba han om det. Og fortjener det. Dessverre.

  10
  • 03/05/2021, kl. 14:14 sa Birgir Hermansen:
   Selvgjort er velgjort. I sin dårskap ba han om det. Og fortjener det. Dessverre.
   ———————–
   Du hadde sagt det samme når kristne Kinesiske dissidenter eller Nord Koreanske for den saks skyld, trosser myndighetene mot å tilbe Gud ? Konsekvensen er døden. De fortjente det eller ?

   8
   2
  • Av og til har jeg lurt på om du trenger omvendelse. Nå er SIKKER på at du trenger det. Jeg kan bare opplyse deg om at det ikke på noen som helst måte er sammenlignbart med det som skjer i Kina og Nord Korea. Hadde du vært åndelig våken, hadde du forstått det. Det jeg vet om kristne i Kina og Nord Korea, er at de BER for sine ledere. Polakken rakker ned på dem vi ikke skal rakke ned på. Husk Jesu Ord på korset: “Far, forlat dem, de vet ikke hva de gjør.” Men du er vei FOR åndelig til å forstå Guds Ord?

  • Z. Du kan ikke vente annet av Birgir Hermansen. Han stiller på lik linje med Roperid. Birger Nilsen, Henrik Røraasen og de andre som opererer her. Det er en sterk fariseersk ånd i Birgir Hermansen.
   Birgir hadde forfulgt og talt ille om både Jesus og apostlene. Hver du sikker. Birgir hadde fordømt broder Andreas, Richard Wurmbrandt og alle andre som betalte prisen for å holde fast på sin kristne tro i strid med sine myndigheter.
   Birgir har lenge demonstrert hva han er. Straks du mener noe i strid med hans fariseerske meninger, blir du fratatt kristentroen av denne fariseeren som later som han kjenner Gud.
   Sannheten er at det er Birgir Hermansen som er i behov av omvendelse og åndens fylde.

   7
   1
  • Broder Andreas og Richard Wurmbrandt var åndsfyldte menn. Høyt respekterte. De holdt Guds Ord høyt i hevd. I motsetning til Z og Rune, som ikke vil at myndighetene skal bli frelste. De ba FOR myndighetene. Ikke IMOT myndighetene. I motsetning til Z og Rune. De sto fast på Guds Ord. I motsetning til Z og Rune. Do holdt trolig fast ved apostlenes lære. I motsetning til Z og Rune. Fariseerkortet er det beste et utskudd kan gulpe opp med, når det viser sin dårskap.

  • Richard Wurmbrandt kom med en sjokkuttalelse da han, etter 25 år i utlendinger, kom tilbake til Romania.:
   Jeg er lei for at jeg ikke var i “Romania da Ceauşescu ble dømt. Da ville jeg gledelig ha forsvart ham.”
   DET er å handle på Guds Ord og apostlenes lære.

  • Noen ber om regn for markens grøde, noen ber om pent vær for markens grøde, men hvem er det som svarer på bønn?

   Mvh RJ

  • Nå blir Vesten det nye Sovjet Unionen!!!!!!!!!!!
   Russland har mer demokrati enn Vestlige land!!!
   Kommunismen har bare flyttet seg til land som ennå ikke har prøvd den!
   Det er til å bli kvalm av!!
   Politiet oppfører seg mer og mer som gamle KGB, og Norsk politi er ikke bedre!!
   Og DU er ute av stand til å se det. Åpne øyne blinde mann

   4
   1
  • Forfølgelsen er her, og Guds barn ser det.
   Vi trenger modige hyrder som pastor Pawlowski.
   Ingen av disse ynkelige feige pastorene som holder sitt mafia-lignende kontroll over norsk kristenhet, er verdig til å bli kalt hyrder.
   Disse sitter med makten i norsk kristenhet og har kjørt kristendommen i grøfta.
   Hvor er vekkelsen? Hvor er motet til å stå opp og kalle ut synden i nasjonen? Hvor er de røster som påtaler politikernes synder?
   Vi må be om at Gud reiser opp sanne hyrder i nasjonen.
   Hyrder som våger å trosse satans makt og gå i mot myndighetenes ugudelighet og synd. Profetiske røster som våger å refse synderne og synden der den er.
   Den ånd som rådde i Sovjet rår også over de vestlige land nå.
   Det er derfor kirker er stengt ned i Corona-navnet.
   Corona ser ut til å ha tatt Jesu plass -og blant kristenfolket har navnet Jesus begynte å blekne. I hvert fall blant pinglene som har satt seg på herskerplass i forsamlingene.

  • Den pastoren er ikke modig. Håner frekk og nedlatende not øvrigheten. Framgangsmåten hans vitner om at han er en oppblåst bessevissrr man ikke kan kalle hyrde. Framgangsmåten hans kan føre svake sjeler, som deg selv, Bjørn og Rune, som gjør Gud, Jesus og apostlene til en løgner, Z og andre av deres liker rett inn i fortapelsen.

  • Hermansen hadde nok stilt seg på bødlenes side når Stefanus, Peter, Paulus, Jakob og de andre apostlene ble martyrer.
   Det var jo deres egen feil. De skulle bare bøyd sitt hode, lydet myndighetene og sluppet all trøbbel.
   Birgir Hermansens tanker er livsfarlige for den kristne menighet.
   Han aner ikke hva han skriver og han forstår ikke at den dom han feller over andre, i realiteten er en dom over seg selv.
   Birgir er blitt kald, likegyldig og har mistet kjærligheten til Guds ord og hans forsamling.
   Derfor blir det så veldig galt det Birgir skriver.
   Den eneste bønn vi skal fremsi for våre myndigheter er “måtte de finne omvendelse og gjøre bot.
   Disse som styrer dette landet kjenner Guds Ord, de er varslet om sin synd, de fortsetter i opprør og synd -og trekker befolkningen med seg videre ned i avgrunnen.
   Rom 1,18 For Guds vrede åpenbares fra himmelen over all ugudelighet og urettferdighet hos mennesker som holder sannheten nede i urettferdighet;
   Rom 1,21 fordi de, enda de kjente Gud, dog ikke æret eller takket ham som Gud, men blev dårlige i sine tanker, og deres uforstandige hjerte blev formørket.
   Rom 1,25 de som byttet Guds sannhet bort mot løgn og æret og dyrket skapningen fremfor skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen.
   Rom 1,28-32 Og likesom de ikke brydde sig om å eie Gud i kunnskap, så overgav Gud dem til et sinn som intet duer, så de gjorde det usømmelige: 29 fulle av all urettferdighet, vanart, havesyke, ondskap; fulle av avind, mord, trette, svik, list; 30 øretutere, baktalere, gudsforhatte, voldsmenn, overmodige, storskrytere, opfinnsomme til ondt; ulydige mot foreldre, 31 uforstandige, upålitelige, ukjærlige, ubarmhjertige; 32 slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det.

   Våre myndigheter, Erna Solberg, Robstad, homo-Høye vet hva Gud mener om deres liv, politikk og lover. De spytter alle på Guds lov, og så mener Hermansen at vi skal nedbe Guds velsignelse over slike?
   Det være langt fra Guds menighet og gjøre seg delaktig i slik ondskap og synd.
   Birgir, du må omvende deg fra den forførelsen du er kommet inn i.

   4
   2
 3. Eger til stadighet at Gudsfornekterne Z, Rune, Bjørn og Randi mfl. er i harnisk over at Guds Ord blir forkynt. De oppfører seg som gribber. For dem er Guds Ordet like hellig som det var for slangen i Edens hage. De kommer hele tiden med Har Gud virkelig sagt. De støtter seg på konspirasjonsteorier. Og nåde dem som ikke er enig med dem. Da er du å regne som fortapt; har dyrets merke i hjertet; er fariseer (Enda de ikke vet hva fariseerne holdt på med) etc. etc… Selv Nebukadneser hadde større forstand enn dere. Han bøyde seg for Gud. Og gav Gud ÆRE.
  Jeg ser at Randi er sint på ufrelste mennesker. Hun sier vores myndigheter spytter alle på Guds lov. Hun er ikke noe bedre selv. Hva har vel vi med å dømme dem som står utenfor? Er det ikke dem som er innenfor dere dømmer?
  Men dem som er utenfor, skal Gud dømme.
  Dessverre har ingen av dere jeg har nevnt, visdom eller forstand til å forstå Guds Ord.

  • Hermansen er en av de mest aktive når det gjelder å forsvare synd og ugudelighet her. Han er virkelig frustrert over at noen faktisk lytter til Guds ord og tar det alvorlig. Hans teknikk slår stadig tilbake på han selv. Alle som ikke deler synspunkt med Hermansen blir raskt stemplet som “Gudsfornektere”. Igjen og igjen ser vi hvordan Hermansen tar i bruk ugudelige hersketeknikker for å frata andre kristentroen. Selvfølgelig bruker han utsagn som “konspirasjonsteorier” om dem som ikke deler hans meninger om hvordan tingene forholder seg i Guds rike. Spottere har det alltid finnes i randsonen av den kristne kirke. Selv apostlene ble anklaget for å forkynne konspirasjonsteorier. Påstanden om at Jesus var stått opp fra de døde, ble av samtiden ansett som en stor konspirasjonsteori. Apostlene hadde vært og hentet liket, og så klarte de å skape en teori om at Jesus var oppstanden og dradd opp til himmelen. Alle vet at døde ikke står opp igen -og derfor skapte Peter og apostlene en konspirasjonsteori om at Jesus var oppstanden og at han var faret opp til himmelen.
   Det at vantro mennesker anklager kristne for å tro på konspirasjonsteorier er ikke noe nytt.
   Det er bare en hersketeknikk Hermansen stadig tar i bruk.
   Det er trist å se hvordan Birgir stadig når nye kjødelige lavmål.
   Jeg kan bare si at det han trenger er en omvendelse og åndens dåp.

   5
   1
  • Selvfølgelig drar han hersketeknikkortet. IGJEN. Det er i mangel av argumenter. Rune er så fortørnet over å ha blitt åndelig avkledd, at han har mistet gangsynet. Det skulle ikke mere til enn at jeg gikk imot konspirasjonsteoriene han delte om korona. Konspirasjonsteorier han hardnakket har påstått var Guds Ord. Konspirasjonsteorier han i utgangspunktet VET er løgn. Det som er fakta, er at han har fått god støtte av Bjørn, Randi, Kikki, Fri pinsevenn, RJ, Richard Kjell Andersen med flere.

  • Det er igjen bare å beklage. MSMs hersketeknikker er Birgirs våpen i kampen mot Jesu brud og Guds folk.
   Alt Birgir Hermansen ikke finner i sitt eget hode, er for ham konspirasjonsteorier. Han fyller sin dyrkjøpte sjel med smuss og skitt klekket ut av venstreliberale i MSM.
   Resultatet kan ikke bli annet enn å ende opp på utsiden av den kristne kirke. At Birgir ikke er i stand til å se virkeligheten er fordi han er like religiøst blind som fariseerne var på Jesu tid.
   Vi som er kommet ut i Den Hellige Ånds frihet, kan glede oss over å se at profetordet oppfylles gjennom Coronaen som er et verktøy for innføringen av dyrets merke. Birgir Hermansen har alt dyrets merke i hjerte og sinn og velger derfor bevist å stå i mot sannheten. Det er derfor han setter ugudelige myndigheters befalinger høyere enn Guds befalinger, og har skapt seg en falsk lydighetsteologi på basis av et enkeltstående avsnitt i Bibelen.
   Men summen av Guds Ord er sannhet, og da snakker vi om hele Guds råd til frelse.
   Birgir er blitt en mann som avviser det Paulus, Peter, Johannes og de andre hellige vitnene har varslet om.

   1
   1
  • Jeg har sagt det før, og kan si det igjen. Rune forkaster Guds Ord og forordninger, og erstatter dem med sine egne ugudelige lover og regler, idet han gjør Gud og Jesus og apostlene til løgnere da han nekter for at det skrevne Ord er SANNHET. Bare synd at Kjell Andersen, RJ, Richard med flere, ikke er i stand til å reagere på det, slik de gjorde FØR Donald Trump og koronaen. Og hvorfor reagerer de ikke lenger? Er det fordi konspirasjonsteoriene om Trump og koronaen har fått plassen Guds Ord skulle hatt?

  • For den saks skyld forventer jeg ikke at de svarer heller. Det tror Jeg de egentlig er alt for feige til.

  • Jeg forkaster dine tolkninger av løsrevne bibelvers og avsnitt i Bibelen.
   Hele Bibelen er Guds Ord, og som reformatoriske kristne følger vi prinsippet om at Skrift skal fortolke Skift.
   Teksten i Romerbrevet 13 må ses i lys av hele Skriften -og det er mange steder i Guds Ord at vi møter troende som trosser myndighetene. Situasjonen i Canada er lik situasjonen kristne gjennomlevde under kommunismen i Sovjet og hva kristne lever i Kina Det er disse kristne Hermansen forakter fordi han ikke klarer å se at hele Skriften er Guds Ord.
   Pauli ord i Romerbrevet 13 forutsetter at den myndighet som vi skal følge er innsatt av Gud. Myndigheter som er innsatt av Gud belønner deg gode gjerning og straffer den onde.
   Når myndighetene nå straffer den gode gjerning og fremmer den onde gjerning som abort, homoekteskap og annen form for synd, beviser de at de ikke er en myndighet innsatt av Gud. De er innsatt av den samme åndsmakt som innsatte despoter som Adolf Hitler, Pol Pot, Stalin Idi Amin osv.
   Under andre verdenskrig ble Vidkun Quisling innsatt som regjeringssjef og kirken trosset denne makt blant annet gjennom Skriftet “Kirkens grunn”
   Nå er vi i en lik situasjon. Vi har en myndighet som ikke er innsatt av Gud som fremmer synd og ugudelighet, og vi er som kristne ikke pålagt å lyde disse når de fremmer synd og ondskap.
   At Birgir mener at vi skal velsigne slike myndigheter, får stå på hans regning. Jeg finner ikke dekning i Guds ord på at vi skal følge dem i deres ondskap.

   1
   1
  • Birgir Hermansen får mene og gjøre akkurat som han vil. Jeg har lenge kjent i ånden at dette med Korona og vaksinen er noe jeg ikke skal ha del i. I motsetning til Birgir som ser ut til å lystre hva VG og PK medier forteller ham, så tilhører jeg den gamle skole av kristne som tror at man skal lytte til Ånden. Og jeg har helt siden denne pandemien brøt ut følt i ånden at det er noe galt med dette. Jeg har også registrert at de som har tatt vaksinen faktisk virker mer avstumpet som mennesker. Liksom mer kalde og følelsesløse..

   2
   1
  • Ja, du har forkastet Guds Ord, og gjort Gud, Jesus og apostlene til løgnere. Jeg vet det. Jeg har ikke TOLKET det jeg har skrevet. Det er Guds skrevne Ord. UTEN å TOLKE. Det står rett fram, ord for ord, som jeg har skrevet. IIKKE løsrevet, slik det har blitt påstått. Du er som slangen i Edens hage. “Har Gud virkelig sagt…
   Det er en kjennsgjerning at du, mfl., IKKE ønsker at ALLE mennesker skal bli frelst, slik det står i Bibelen. Heller ikke DET er ikke løsrevet. Du vik ikke be FOR myndighetene, som Guds Ord sier er riktig å gjøre. Det har du skrevet mange ganger. Du vil ikke VELSIGNE myndighetene, som Guds Ord oppfordrer oss å gjøre. Dermed ønsker du IKKE at politikerne skal komme til sannhets erkjennelse og komme til tro og bli frelst, og at Guds velsignelse skal komme over dem, så de kan få visdom til å føre en politikk som eg GUD til behag. DET er en KJENNSGJERNING. Trengs ikke TOLKNING for å forstå DET.
   Det er flere her på Søkelys som har påstått det samme som du, at det jeg har skrevet er løsrevet. SÅ vondt gjør Guds SANNHET i dere. At du skriver at skrift skal tolke skrift, gjør i alle fall ikke DU bruk av når du FORKASTER skrift. Jeg skal si det igjen: Du er som slangen i Edens hage.

 4. Her var det mange utrolige kommentarer! Hvor i Bibelen står det at Jesu etterfølgere skal være utagerende aggresive, kjefte og skrike og kalle ikke-kristne massemordere som tortuererte i hel og myrdet millioner av uskyldige mennesker?

  Og når de som kaller seg kristne applauderer slik oppførsel, hvilke signaler sender det til de unge?

  Om hvordan Jesus forholdt seg til de antikristelige myndighetene kan alle lese om i evangeliene hvor det står om da han ble tatt til fange, dømt og korsfestet. Les gjerne også om Peter som fikk så stor tro på seg selv at han sa: “om jeg så skal dø med deg”. Han ble høy i hatten og det kunne ført til hans fall hvis ikke Jesus hadde bedt for ham.

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.