Har lagt justismord-bloggen ut på nytt, -og stengt den og åpnet den for tredje gang

“For hva jeg og min familie har gått igjennom er langt verre enn hva Pedersen og Edvardsen har erfart av sjikane og hetsing,” skriver bloggeren

NB Christensen har stengt sin omstridte justismord-blogg for andre gang og gjenåpnet den for tredje gang tirsdag  Blogger Jan Kåre Christensen har gjenåpnet sin såkalte “justismord-blogg” som han først hadde slettet. På sin himmelske blogg skriver Christensen fredag at han velger å gjenåpne sin justismord-blogg på grunn av den hets og sjikane teletorgs evangelistene Svein Magne Pedersen og Tom Roger Edvardsen har opplevd etter VGs omfattende avsløringer om deres virksomhet. I samme åndedrag går Christensen igjen til angrep på pastor Jan Aage Torp som med bilde og tekst omtales som en” manipulator, hetser og hat-Pastor.”  Det var den 2 juni at Christensen opplyste at han hadde slettet sin justismord-blogg for godt, men dette viste seg å være uriktig.

Retten mener Jan Kåre Christensen virker å være drevet av et «personlig forfølgelsesmotiv»,

“Måtte bare gjenåpne bloggen og hadde heldigvis fått min Webmaster å ta backupp av bloggen som vi nå får lagt ut,” skriver Christensen som i kjent stil går til nye angrep på pastor Torp. Christensen ble som kjent politianmeldt av pastor Jan Aage Torp for omfattende sjikane og hetsing og tapte både i tingretten og lagmannsretten, og har i etterkant av nederlaget utviklet en dyp og innbitt bitterhet mot pastor Torp. I etterkant av den rettslige prosessen hvor “bloggeren var mobberen” og Torp var offeret, har Christensen i sin verden fått det til at det egentlig er han og familien som er de største ofre. “For hva jeg og min familie har gått igjennom er langt verre enn hva Pedersen og Edvardsen har erfart av sjikane og hetsing!”,” skriver bloggeren som ikke klarer å legge dette bak seg. Christensen har ved sjekk søndag igjen slettet sin justismordblogg for å gjenåpne den tirsdag. Bloggen kan besøkes her: https://justismord.janchristensen.net/

16 tanker om “Har lagt justismord-bloggen ut på nytt, -og stengt den og åpnet den for tredje gang

 1. Kjell, hadde fjernet denne bloggen for godt i mitt hjerte også: http://justismord.janchristensen.net/
  Men nå har Svein Magne Pedersen og Tom Roger Edvardsen gjort det slik at det er nødvendig å belyse at vi som tror på Jesus og følger i hans fotspor med å forkynne evangeliet, be for mennesker. Blir hatet og forfulgt av slike mennesker som hater oss, evangeliet og Jesus,
  Bl.a. narreapostelen, Ansgar Braut, og mange andre som burde og skulle vært buret inne av politiet for lenge siden.
  Både jeg og min familie er blitt, samt nevnte forkynnere. Men ingen kommer dessverre noen gang til å bli straffet for dette.
  Vi er «fritt vilt» og må tåle det meste!
  Du er også med på dette indirekte med alltid stå på feil siden i åndskampen!

  2
  5
  • Men nå har Svein Magne Pedersen og Tom Roger Edvardsen gjort det slik at det er nødvendig å belyse at vi som tror på Jesus og følger i hans fotspor med å forkynne evangeliet, be for mennesker. Blir hatet og forfulgt av slike mennesker som hater oss, evangeliet og Jesus,
   Bl.a. narreapostelen, Ansgar Braut, og mange andre som burde og skulle vært buret inne av politiet for lenge siden.
   Både jeg og min familie er blitt, samt nevnte forkynnere. Vi blir truet, drapstruet, skal få represalier, økenomisk forbannelser, straff over oss og våre familier + tusen andre ting.
   Men ingen kommer dessverre noen gang til å bli straffet for dette.
   Vi er «fritt vilt» og må tåle det meste

   2
   5
  • Det er verdt å merke seg at hver gang Jan Kåre Christensen har blitt bedt om å bevise påstander som disse over, har han ikke klart det. Grunnen til det er at han lyver.

   Derimot beviser justis og den himmelske blogg at Jan Kåre Christensen har grovt sjikanert og hetset en hel rekke andre personer.
   At han ikke nevner dette, sier alt om Jan Kåre Christensen.

   Men jeg skal ikke innlede en videre debatt med denne personen som beviselig er en løgner og et nettroll. Det har ingen hensikt å debattere med et slikt individ.

   4
   2
  • Og hvis du ikke liker Jan Aage Torp og andre, kan du bare ignorere dem og ikke kommentere hva de holder på med.

   Da er du i godt selskap med veldig mange andre.

   6
   1
  • Knut det er ubibelskt det du skriver.
   Torp gir seg ur for å være en pastor.
   Guds ord lærer at han da ikke skal være skilt og gjengitt.
   Da er det en plikt å advare imot slike.
   Torp lever i hor, da er det min plikt å advare!

   1
   4
  • Var det bibelsk av deg å politianmelde Søkelys fordi de siterer bibelen og forkynner Guds ord ?
   Hva med de gjengiftede forkynnere som er venner av deg og som du aldri har omtalt i dine blogger. Er det bibelsk å beskytte disse mot negativ omtale ?

   2
   1
  • Knut du skriver: «gjengiftede forkynnere som er venner av deg».

   Dette er blank løgn, jeg har ingen forkynnere som er gjengiftede som jeg kaller venner. Ikke èn!
   Men jeg har andre, arbeidskollegaer, familie og andre som er oppadgiftede.
   Som du vet, hvis du vil innse det. Så har jeg aldri nevnt noen andre enn gjengiftede forkynnere og andre offentlige personer som lever et offentlig liv som lever i hor etter skriften.
   Knut, du fabrikkerer kun løgner og fabler, nevn en forkynner som er min venn som jeg ikke skriver om på den Himmelske blogg. Det finnes ikke en!

   2
   2
  • Du har selv skrevet i denne bloggen at du har gjengiftede forkynnere som venner og at du forsvarer disse mot den type omtale du har gitt andre gjengifte forkynnere.

   Jeg avstår dermed fra å diskutere videre med en løgner.

   1
   2
  • Knut du skriver:
   «Du har selv skrevet i denne bloggen at du har gjengiftede forkynnere som venner og at du forsvarer disse mot den type omtale du har gitt andre gjengifte forkynnere.»

   Dette har jeg aldri skrevet, da lyver du hvis du ikke kan dokumentere dette og sprer rykter som er usanne!

   1
   2
 2. Egentlig skjønner jeg lite av at Søkelys velger å trekke fram hver gang JKC gjør noen bevegelser på sin egen blogg. Kan ikke han bare få skrive sine meninger på egen blogg uten at det trengs å reklameres for hver eneste gang. Det er nesten som man kan lure litt på om det er få til en underholdende debatt om vedkommende, det er ikke noe det han kommer med, det er gjentakelse som mange har lest flere ganger.

  1
  2
  • Betina har skrevet til Kjell Andersen flere ganger, aldri skriv om meg på Søkelys.
   At han ikke ønsker å etterkomme mine ønsker, er bare for å lage kvalme for meg og min familie.
   Slik at jeg blir enn mer hetset og sjikanert.
   Alt for å ramme min tjeneste, og min familie.
   Hadde han aldri skrevet om meg mer, og fjernet alt om meg på Søkelys så hadde jeg blitt bønnhørt.

   2
   2
  • Et kort svar. Siden vi omtalte at han hadde stengt sin blogg, var det også nødvendig å lage en kort sak om at den var gjenåpnet, dette fordi aktuelle blogg omtaler en del forskjellige navn som fortjener å vite om JKC fremdeles bruker sin evangelist og bibellærer gjerning til å omtale dem negativt.
   Siden aktuelle sak ble plassert langt nede på nettsiden, betyr det at saken ikke er høyt prioritert fra min side. Jeg ser at han nå har slettet bloggen igjen, og det er bra.
   Lar denne saken ligge ute noen dager til så folk blir klar over at bloggen nok en gang er fjernet, og så vil jeg slette hele denne saken ved neste oppdatering.
   Jeg stenger av for kommentering i denne saken, da jeg bare sporadisk har mulighet til å oppdatere.

   3
   1
 3. Hvilken tjeneste er det du er igjen, Jan Kåre ?

  Du har politianmeldt Søkelys fordi de forkynner Guds ord. Du samler inn penger til din egen bankkonto under påskudd at de går til din menighet, en menighet som ikke eksisterer. Dine blogger er grov hetsing og terror av kristne forkynnere.

  Hva slags type tjeneste er dette ?

  2
  2
  • Hvilken tjeneste?
   Jeg bare ønsker at Søkelys skal la meg være i fred, og ikke skrive et ord om meg.
   Da dette alltid går ut over min familie som må tåle det meste av en gjeng med rabiate og ukontrollerte bare mennesker.

   Ellers trenger jeg ikke forklare hvilken tjeneste jeg har eller ikke har, Satan gjør nå alt han kan for å stoppe meg. Så da må det i det minste være noe han frykter og ikke liker!

   2
   6

Det er stengt for kommentarer.