Har fjernet omdiskutert Justismord blogg: Belastningen ble for stor for Christensens familie

Ber om fred Blogger Jan Kåre Christensen har nå fjernet sin “justismord-blogg” helt fra internett. I en kort epost til Søkelys skriver Christensen at han har fjernet den fordi belastningen for hans familie ble for stor. Vi har null rettsvern, sier Christensen videre.  Jan Kåre opprettet sin blogg for å dokumentere at han har vært utsatt for et justismord i norsk rettsvesen da han ble idømt et forelegg på 12000 kroner for å ha sjikanert pastor Jan Aage Torp i Oslokirken. Christensen har hele tiden ment at dommen var feil og at han ikke fikk en fair behandling verken i Tingretten eller lagmannsretten.

Har slettet bloggen permanent

Det var for å opplyse om dette opprettet han en blogg hvor han publiserte nye og gamle innlegg om saken. Imidlertid har prisen for å fokusere på saken nå blitt så høy at det har gått utover hans familie. I en ny epost skriver Christensen dette: “For min del, så klarer jeg å håndtere dette, men ikke min familie. Mine barn føler også på belastingen, så får det bare bli slik. Jeg har anmeldt dette, samt dokumentforfalskning etc. Som sagt tidligere , politiet mener jeg får bare som fortjent.  Etter jeg begynte bloggen justismord har styrken i sjikane og mailer vært stor. Men det er at kona får dritt og sjikane på jobbmail. Og de går også til hennes overordnede, som gjør dette ikke verd å drive med,” sier Christensen og legger til at bloggen er slettet permanent. Imidlertid vil Christensen beholde sine fem andre nettsteder hvor han vil dele sine tanker, men det blir ikke mer om pastor Torp. Jeg vil fortsatt jobbe med hjemmesiden til Smyrna Oslo. Himmelske blogg, Israel blogg, undervisning blogg og The Heavenly blog. “Det å skrive imot min familie har dessverre Torodd Fuglesteg, Ansgar Braut og mange andre gjort til sin hobby,” sier Christensen som nå håper på fred.

Fuglesteg: Har ikke skrevet noe om Christensen på lang tid

Torodd Fuglesteg reagerer sterkt på Christensens anklager og sier Christensen lyver om ham. “Det å si at det er min hobby å skrive dritt om han og hans familie er ren løgn,” sier Fuglesteg som forteller at han ikke har omtalt Christensen offentlig på svært lang tid. Det at jeg skal ha som hobby å skrive dritt om Christensen er ren løgn,” sier Torodd som ikke syntes det er underlig at hans familie har opplevd Christensens blogging som en belastning. Og med dette er siste kapittel skrevet i denne saken.

Facebook Comments

23 tanker om “Har fjernet omdiskutert Justismord blogg: Belastningen ble for stor for Christensens familie

 1. Ser at han fortsatt ikke har fjernet møkket han har skrevet om Torp. Han er fortsatt den samme løgneren og bedrageren. Han lovet “høyhellig” at han skulle slette alt han hadde skrevet om Torp, når saken hadde nådd sin endelige slutt. Men, ER du en løgner så ER du en løgner.

 2. Jan Kåre er selv ansvarlig for det som har skjedd han selv og hans familie.

  Hvis Jan Kåre ønsker å skape fred rundt seg selv og sin familie ved å legge ned en blogg men samtidig fortsette med den himmelske blogg, tar Jan Kåre veldig feil.

  Han vil fort oppdage at vondt vil bli veldig mye verre for han og hans familie hvis han ikke lærer av sine egne feil og legger ned den himmelske blogg og den assosierte “engelske” bloggen.

  5
  2
  • Hadde du, Jan Kåre, vært Herrens Salvede, hadde du ALDRI I LIVET oppført deg slik du gjør. Du hadde vært YDMYK og uten løgn og bedrag. Du hadde ikke opphøyet deg selv til å være mere enn Jeremia. Du har tilogmed sagt “Se på meg og bli frelst”, som om det er DU som avgjør hvem som avgjør hvem er verdig å komme til himmelens rike. Husk at den som opphøyer seg selv, skal fornedres.

   3
   2
  • Nei DU er ikke noe forbilde å ha. Du som lever i synd. Du lyver. Du lopper mennesker for penger (selv skrev du at det du holder på med er for peanuts å regne med, for Torp, etter hva DU beskylder han for, skal ha loppet en server har et visst beløp). Du omtaler mange av Guds tjenere med ukvemsord. Du har ved minst to anledninger, på din egen blogg, skrevet at Guds Ord er renspikka løgn. Du fører en lære som er blandet med Adventistene/Jehovas Vitner/Mormonene. Bare for å mene NOE. Jo forresten; du er ikke så glad i din hustru som du påstår å være. Du har jo løyet om henne, og beskylt henne for å ha skrevet på Søkelys under falsk identitet. Å ha deg som forbilde er det samme som å ha den onde som forbilde.

   1
   1
 3. Ryktene sier at hans kone allerede har tatt ut separasjon, så jkc er nødt til å foreta seg noe nå. Det er en knust mann på mange måter.

  3
  2
  • “Torodd og Ansgar har ikke gjort dette det siste året, men før det var begge to veldig aktive. Dokumentforfalskningen og annet tror jeg de står bak.”

   Jeg har aldri gjort dette da jeg ikke har vært i Norge i de siste årene. Ergo har jeg ikke kunnet sende de brev som Torp et annet sted har bekreftet er sendt fra og poststemplet Norge.
   Du har selv bekreftet at jeg ikke driver med dokumentforfalskninger ved å være svar skyldig hver gang du blir spurt om å bevise slike påstander.

   Men allikevel ønsker jeg deg fred og alt godt. Jeg håper at du får endel virkelig fine år foran deg, fri for hat og bitterhet.

   Og du burde avslutte denne debatten nå og heller gå ut i hagen og ute i naturen utenfor ditt hus. Det er ikke alle som bor like bra som deg og du burde verdsette dette for den velsignelsen den er.

   5
   2
  • Jan Kåre.
   Jeg har aldri hengt deg ut som noe som helst.
   Det jeg har gjort er å diskutere med deg her i Søkelys. Og takken for det er at du har kommet med helt ville anklager om meg. Jeg skal visstnok ha et ønske om å spise deg….. Jepp, du påsto dette i en post i din blogg. Jeg har visstnok et ønske om å se deg død…. Noe jeg aldri har gjort. Dette bare for å nevne det groveste og det jeg husker. Det samt at du har brukt mine eiendeler uten å spørre om lov.
   Du har i dine påstander om meg gått langt over loven og alle anstendige grenser.
   Som sagt, det eneste jeg har gjort er å debattere sak med deg i Søkelys. Det var min forbrytelse og det jeg har gjort.

   Ferdig med det og fortsatt alt det beste til deg. Du er ikke min uvenn.

   5
   1
  • Det kan være en ide og noe som vil glede din familie at du tar opp ting du ikke liker med de som har gjort denne tingen. Så dette får du ta opp med de som driver Smyrna bloggen og ikke med meg, Jan Kåre.

   8
   1
 4. Triste greier. Men den omtalte blogg-aktiviteten er dessverre bare et ørlite eksempel på hva follk er villige til å gjøre når troen er sterk. Det er blitt ofret utallige menneskeliv for dårlige saker som tilhengere oppriktig har ment er gode og rettferdige.

  Vi får håpe opplysning og kunnskap får mennesker til å forstå at martyrier vanligvis ikke er verdt prisen.

  2
  2
 5. Jeg tror dette var klokt av Christensen. Han har fått frem sitt budskap om hva han mener, og burde være fornøyd med det. En slik fillesak har blitt spredd til hele Norge, og sånn sett har Christensen oppnådd mye.
  Men det har sin pris, både for Christensen selv og for de han har omtalt. Ingen vinnere bare tapere. Håper alle nå respekterer at saken nå blir historie.

  3
  2
 6. Jeg ser at mitt navn igjen blir dratt inn igjen av Jan Kåre Christensen.

  FAKTA her er… og dette kan bevises hinsides enhver tvil….

  – Jeg har ikke deltatt i meningsutvekslinger med han i de siste 12 – 18 måneder.
  – Jeg har aldri snakket med eller kontaktet hans kone.
  – Min kontakt med han i det siste året gjaldt hans jevnlige tyverier av mine eiendeler og den kontakten opphørte helt for et par måneder siden.

  Det er derfor beviselig ren løgn at jeg har som hobby å være ufin mot han og hans familie. Mine hobbier er noe helt andre.

  4
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *