“Har avslørt en ukrainsk plan om å bruke radioaktive stoffer”

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at de har avslørt en plan hvor Ukraina skal ha forberdt en provokasjon med radioaktive stoffer. Kiev-regimet forbereder en provokasjon ved et av de strålingsfarlige anleggene, sa forsvarsdepartementet .Ifølge byrået ønsker ukrainske myndigheter å iscenesette en lokal forurensning av området like før starten på den 11. nødspesielle sesjonen i FNs generalforsamling.

– Hensikten med provokasjonen er å anklage den russiske føderasjonens væpnede styrker for angivelig å ha påført vilkårlige angrep på strålingsfarlige objekter i Ukraina, noe som førte til lekkasje av radioaktive stoffer og forurensning av området, understreket forsvarsdepartementet. Tirsdag sa det russiske tverrdepartementale koordineringshovedkvarteret for humanitær respons at ukrainske myndigheter, med støtte fra USA og Europa, forbereder en storstilt provokasjon i og rundt Tsjernobyl . Målet er å anklage Moskva for et påstått “grovt brudd” av konvensjonen om atomsikkerhet på tampen av en spesiell sesjon i FNs generalforsamling . Blant annet er det planlagt å opplyse at det angivelig på grunn av handlingene til det russiske militæret ved atomkraftverket i Tsjernobyl skjedde radioaktiv forurensning av Ukrainas territorium. Russland har under den snart ett år gamle krigen flere ganger gått ut med tilsvarende informasjon. Gjennom dette ønsker Moskva og komme en eventuell hendelse i forkjøpet og siden Russland angivelig har kjennskap til de ukrainske planene -håper Moskva å avverge et slikt angrep.

2 tanker om ““Har avslørt en ukrainsk plan om å bruke radioaktive stoffer”

 1. Da er det helt klart at det er nettopp DET ruzzerne har tenkt å gjøre.

  • Troverdige referanser fra et postordre universitet og en blogg. Du er faktaresistent og har skilt deg ifra virkeligheten og giftet deg med ditt narrativ at Putin er djevelen og alle Russere må likvidereres. Ukraina blir styrt av Gudegitte Zelinsky og er et superdemokrati. I tillegg har de en moralsk og gudegitt tillatelse til å drepe alt av Russisk herkomst i deres land, slik de har prøvd siden kuppet i 2014. Sannheten er at Ukrainske Nazier går rundt om i gatene og straffer alt og alle hvis de ikke er med dem i deres innsnevrede nazi verden. Åpne avstraffelser på gater og torv uten verken fengsling, rett eller dom. Nå har til og med Guden selv blitt så paranoid at han avsetter militære ledere i stor stil. https://www.kyivpost.com/po
   Det du og dine likesinnede er villig til å se bort ifra fordi det ikke passer ditt eget narrativ er følgende:
   De ser bort fra at USA har samarbeidet med ultranasjonalister i Ukraina i en menneskealder for å undergrave Russland
   De ser bort fra at USAs mål med krigen er å ødelegge Russland.
   De ser bort fra at USA sto bak et statskupp mot den lovlig valgte presidenten i Ukraina 22. februar 2014 og at dette kuppet ble gjennomført i samarbeid med fascister av Hitlertypen.
   De ser bort fra at disse nazistiske kreftene, som er godt integrert i den ukrainske hæren og får lov til å ha sine egne fascistiske garder, har gjennomført massedrap som det i Fagforeningenes hus i Odessa 2. mai 2014.
   De ser bort fra at de russisktalende opprørerne i Luhansk og Donetsk opprettet folkerepublikker som gjorde krav på nasjonalt autonomi, og at de gjorde det for å forsvare seg mot slike overgrep.
   De ser bort fra at regimet i Kiev i åtte år har ført en brutal krig mot Luhansk og Donetsk med nærmest daglige bombinger av boligområder, barnehager og sjukehus og at denne krigen fram til 24. februar 2022 hadde tatt minst 14.000 mennekseliv.
   De ser bort fra at både Ukrainas forsvarsminister og Washington har sagt at den pågående krigen er en stedfortrederkrig der «Vi fører NATOs krig i dag,» som Ukrainas forsvarsminister Oleksiy Reznikov sa, «De slipper å yte blod. Vi yter blod og de gir oss våpen.»
   De ser bort fra at Ukraina er en ettpartistat der alle opposisjonspartier og alle opposisjonsmedier er forbudt.
   De ser bort fra at Ukraina har gjort nazikollaboratøren Stepan Bandera til nasjonalhelt og gjort det til en forbrytelse å kritisere ham og hans like.
   De ser bort fra at Ukraina dermed har rehabilitert folk og en bevegelse som begikk massedrap mot jøder, polakker, romfolk og russere i samarbeid med de tyske nazistyrkene.
   De ser bort fra at regimet i Kiev har fratatt arrbeiderklassen sentrale faglige rettigheter og angrepet arbeiderklassens lønnsforhold og sosiale rettigheter.
   De ser bort fra at Zelenskys regime har lagt landet åpent for internasjonal finanskapital med Blackrock i spissen slik at de kan plyndre landet for alt de måtte komme over av ressurser.
   De ser bort fra at Zelenskys regime i økonomisk-politisk forstand kan sammenliknes med Pinochets nyliberalisme.
   De ser bort fra at videre opptrapping av denne krigen først og fremst vil føre til at enda flere ukrainere blir drept og at enda mer av landet blir ødelagt.
   De ser bort fra at denne krigen allerede er et langt skritt inn i en ny verdenskrig som kan ende med at kjernefysisk ragnarok.

Det er stengt for kommentarer.