Hank Kunneman fastholder sine profetier på tross av at alle omstendigheter sier i mot og Joe Biden blir tatt i ed

Hank Kunneman som har vært en av dem som har spådd at Trump ville vinne valget og få en andre periode i det hvite hus, fastholdt søndag sin profeti. I sin tale bruker Kunneman “Noas dager” som utgangspunkt og viser til at en vannflom over hele verden i utgangspunktet var en umulighet. Hør hans budskap nå to (tre) dager før Joe Biden blir tatt i ed

Facebook Comments

5 tanker om “Hank Kunneman fastholder sine profetier på tross av at alle omstendigheter sier i mot og Joe Biden blir tatt i ed

 1. Bra med de som står på. Gud får sin vei.
  Han gjør det Han skal i Hans tid. På Sin måte.

  Jeg er forberedt på mye der borte, også her. De trenger bønn alle sammen, om beskyttelse. Biden/Trump med alle sine. De som ikke har sin sak i orden med Gud trenger en oppvekker, for tiden fremover der kan bli dramatisk.

  Ondskapen er noe helt annet enn det nrk mener. Løgn blir til sannhet og sannhet til løgn. Det er råttent.

  • Helt enig. De høyreekstreme, populister, nasjonalistene har ødelagt mye for høyresiden.
   Før var republikanerne i Amerika, Torryene i UK, Konservativt Folkeparti i DK og norske Høyre partier som sto for redelighet, anstendighet og ærlighet. Trump og andre RINOs har gjort stor skade. Nå må det ryddes opp.

   Senterpartiet var lenge mitt parti, men nå har populismen og nasjonalismen inntatt dem, og de er uspiselige.

 2. Det jeg synes er spesiellt er hvordan alle nettprofetiene avviker fra de profetiene man kan lese i Bibelen. Det sies lite om årsakssammenhenger og behov for omvendelse. Marxisme står i direkte motsettning til evangelisk tro. At den står så sterkt er et klart tegn på den levend kristendommen tilbakegang.

  På en annen side forstår mange at USA går i rettning av å bli en leninistisk ettpartistat. Man kan si hva man vil om valgsvindelen men det er så mye annet som beviser at statsadministrasjonen er gjennomkorrupt og råtten. Den omfattende prosessen for å ødelegge Trump med falske anklager om sammarbeid med Putin kan alene stå som et bevis for dette. Både CIA, FBI, DOJ og de fleste mediene kolaborerte med demokratene. I tillegg finnes det flere andre dokumenterte overgrep. Og Biden var sentral i prosessen med å sette mange av disse lovbruddene ut i livet. Samlet sett, som f. eks sensur, medier styrt av politiske aktivister, amnesti for alle på venstresiden som begår lovbrudd og begynnende forfølgelse av konservative, peker i rettning av at det amerikanske demokratiet vil forsvinne i historiens mørke hvis ingen ting skjer. Det kan bli interessant å se hvor mange som egentlig ønsker dette.

  Jeg har sett igjennom noen lange kommentarfelt for å danne meg en oppfattnign av hvor mange som egentlig støtter venstresidens aktivistisme. Kanskje er det tredve prosent? Problemet er at folk ikke forstår hva demokratene står for. Som i Norge er store deler av befolkningen manipulerte stemmekveg. De forledes til å stemme på en politikk som er noe helt annet enn de tror.

 3. Koko-kristne har gitt seg selv et guddommelig privilegium. Maktkåte endetidstprofeter kan vri og vrenge på sannheter og løgner og få alt til å passe. For eksempel at Malanias kommende ex er den “egentlige” amerikanske president i himmel og på jord. Uansett. Eller hva som helst annet.

  Alt i Bibelen er “sant”, også selvmotsigelser, meningsløsheter og feil. Alle kan forstå Bibelen fritt, og hver profet har sin egen, angivelig ufeilbarlige tolkninger. “Evige sannheter” om makt og myndighet og en impotent omnipotent skifter som vær og vind.

  Det var ikke Trumps løgnapparat som oppfant “alternative facts”. Forvridd sannhet, bortforklaringer og selvbedrag har teologer og troende trikset med i årtusener.

  Vi kan ikke annet enn å le av religionskrangling og toskeskap!

  😂🤣😅😝

  14
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *