Hamas: Alle israelere, barn, unge, voksne, sivile -alle er legitime mål for våre raketter

IDF via Twitter: Hamas har begynt å angripe Israel fra sjø, luft og bakken, vi vil reagere hardt og direkte på dette angrepet på israelsk suverenitet, luftsirener høres i Jerusalem

Den palestinske terrororganisasjonen Hamas sverger nå blodig hevn etter at det israelske
gaza-2flyvåpenet skal ha bombet huset til en Hamas aktivist. I følge palestinske kilder skal sju mennesker ha omkommet i det Hamas omtaler som “Khan Yunis massakren”. “Alle israelere er nå mål for våre raketter og vi vil fortsette å trappe opp våre angrep,” sa Abu Zuhri som er talsmann for den palestinske terrororganisasjonen tirsdag. Ismail al-Ashqar som er en politiker for Hamas uttalte tirsdag at Hamas ville fortsette angrepene inntil Israel bøyer seg for de palestinske krav og opphever den begrensede blokaden av Gazastripen. I løpet av tirsdagen har Hamas avfyrt innpå 150 raketter og tirsdag ettermiddag kunne luftsirener høres over Tel Aviv og noe senere kunne det israelske forsvaret bekrefte at Iron Dome antirakett-systemet hadde skutt ned en rakett over Tel Aviv. 

Nedtellingen til en israelsk bakkeoperasjon for å stanse den palestinske rakett-terroren er
iron-domenå i gang. Tidligere tirsdag beordret statsminister Benyamin Netanyahu forsvaret om å gjøre forberedelser for en bakkeoperasjon og samtidig ble det gitt klarsignal til at 40 000 reservister kunne kalles inn til tjeneste. Gjennom hele tirsdagen har Hamas avfyrt raketter og granater mot Israel som har svart med flere flyangrep. Hamas som har benyttet den relativt rolige perioden på å bygge opp sitt våpenarsenal truer med å sende flere raketter mot Tel Aviv og andre israelske byer. I løpet av de siste to timene har Iron Dome systemet skutt ned raketter over Tel Aviv, Ashkelon og Gedera. I tillegg har en rekke raketter falt ned i ubebodd terreng utenfor Ashkelon, Eshkol og Sderot. Tidligere tirsdag uttalte forsvarsminister Moshe Ya’alon at målet med operasjonen er “null raketter mot Israel og at Hamas har demonstrert at de ikke ønsker våpenhvile eller fred,”

Palestinsk våpenhvile

Den israelske militæroperasjonen mot Gaza har stor folkelig støtte blant israelerne. Etter måneder med tilbakeholdenhet og kritikk mot Netanyahu i israelske kommentarspalter får statsministeren nå ros av det hjemlige publikum. “Denne gangen får vi håpe at våre styrker får fullført jobben og at regjeringen har “baller” nok til å stå i mot press fra hykleriske Europeiske ledere og “muslimen Ubamma”, het det i en kommentar poster i Jerusalem Post. Både Netanyahu og israelere flest er smertelig klar over at pro-palestinske vestlige medier er klare til å sette i gang sin massive anti-israelske kampanje og at presset for å inngå enda en premature våpenhvileavtale vil komme til å øke i dagene som kommer. Det daniel wEuropa og amerikanerne må forstå er den palestinske forståelsen av termen “våpenhvile” er en helt annen enn den vestlige samfunn legger til grunn. For Hamas og andre terrorister betyr våpenhvile intet annet enn “at vi har lov til å skyte noen raketter, men Israel har ikke lov til å respondere.” Et eksempel på hvem som må betale prisen for en våpenhvile a la Hamas finner vi i storyen om den 15 år gamle jødiske gutten Daniel  Viplich som satt i en gulfarget skolebuss på vei hjem etter et besøk hos sine besteforelde. På tross av at Israel ikke hadde løsnet et eneste skudd mot Gaza de siste ukene valgte terrorister tilknyttet Hamas å bruke det man kaller “truce” til å rette en panserbrytende rakett-kaster mot skolebussen, og så fyre av. Den panserbrytende raketten fant sitt mål og eksploderte, og en livstruende skadd 15 åring ble i all hast ble sendt til sjukehus. En hel nasjon ble oppfordret til å be for 15 åringen som kjempet for sitt liv i flere dager. Imidlertid, på tross av bønner og omfattende legebehandling døde 15 åringen, og ble nok et offer for det Hamas omtaler som “truce” eller “lull”, -en våpenhvile som tillater Hamas å skyte, men som nekter Israel å respondere.(Bildet viser 15 åringen som døde i mars 2011)