Gyldne minner fra msm og politikere: “”Nobody is Safe!””

Pandemi, lockdown og vaksiner er nå bare et vagt minne for noe som skjedde for en stund siden. Nå er det inflasjon, krig, økende renter, økende antall inkassosaker mot forbrukere og stupende salg av nye biler som er tema. Mens vi gjennomlever den ene krisen etter den andre kan vi mimre over propagandaen som var og undres på hva det neste blir.

 

33 tanker om “Gyldne minner fra msm og politikere: “”Nobody is Safe!””

 1. Og denne galskapen og hysteriet som corona og vaksinen var , fikk gå sin seiers gang over hele verden.
  De vi så var rytteren på den hvite hest beskrevet i Johanes åpenbaring i kapittel 6

  2
  7
 2. Coronaviruset ble sendt på verden med overlegg. Det var planlagt, slik at de kunne kjøre verden i lockdown og innføre drakonisk frihets berøvelse. Så trykket de penger som gale for at verden ikke skulle stoppe helt opp. Dette var også planen. Pengetrykking skaper inflasjon. Og inflasjon ble det, som var kalkulert planlagt. Pga inflasjon setter de nå opp renten for å stoppe inflasjonen. Men inflasjonen er politikerskapt, bl.a på høye energipriser, som også var planlagt. Høy inflasjon, svak krone og rente på 10 % er det som kommer til å skje. Ønsket og planlagt. Målet er Agenda 2030 og det grønne skiftet som handler om å utradere middelklassen og gjøre de fleste langt fattigere.

  5
  7
  • Passer fint med 7 år til Agenda2030👍For DA kommer Kongen til Oljeberget og ordner opp -HVIS jeg flyr opp nå i 2023 da…🙊

   4
   7
  • Hannah: ” Jeg ler”
   Guds ord: “Jesus gråt!”
   Ser du forskjellen?
   Hvem er det som spotter og ler?
   Kristus eller de som tilhører denne verdens fyrste?
   Luk 6,25 “… Ve eder, I som nu ler! for I skal sørge og gråte.

   3
   4
  • Det var virkelig bra bibeltolkning🤠
   Fantastisk hva man kan vri det til🤩Hoppla🦄

  • Hannah forteller stadig at hun ler. Hun ler; “Hannah ler”
   Hva ler hun av? Jesu død? Mennesker som dør og går til helvete?
   Folk som har tatt dyrets merke og faller døde om?
   Jeg minnes en Guds tjener som sa “Jeg kan ikke le”.
   https://www.youtube.com/watch?v=dvoAGEZf-nI
   Jeg savner det hellige alvoret som var over de gamle Guds kvinner og menn. De var fylt av Guds frykt og et hellig alvor.
   Nå er kristne så overfladiske, lette men burde gråte.
   Gråte over at slike som Aril er på vei til fortapelsen.
   Uten omvendelse -ingen frelse.
   Uten å gjennomgå lutring og bli som gull glødet i ilden vil du aldri se Guds rike.
   Dette er ikke tiden for overfladisk og dum latter. Dette er tiden for sorg og hellig alvor.

  • Ja det er SÅ trist og alvorlig å være kristen, ikke kan man le, man må gå nedbøyd dagen lang å liksom lide. Man må synge triste sanger og skamme seg og gråte dagen lang. «Dette er tiden for sorg» skriver en av de frie inne på Søkelys.

   Hvis jeg får det slik så kunne jeg heller vært død. Men jeg kommer nok ALDRI til å få det slik. Takk min gode Jesus for det.

   Jesus lever. Og jeg lever. Livet er tøft, men Gud er med hvert sekund. Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk. Gud ER glede. Gud er kjærlighet. En dag kommer da alt blir perfekt. Jesus kommer og henter sin brud bort fra alt her, og antikrist trer frem.

   Og Gud skal tørke bort hver tåre…
   Det blir vidunderlig.

   Hårreisende å se hva du skriver om meg , forstår ikke at du våger å bruke navnet du bruker, det står i sterk kontrast til hva du fremstår. Dømming og forakt. Og tåler ikke at jeg gleder meg over at Jesus henter meg FØR trengselen. Og kaller meg dum.

   Jeg trenger ingen her inne til å forsvare meg, jeg vet hva jeg er i Jesus.

   Jeg blir virkelig flau over språket ditt og Lye m.fl. Randi, Kikkii…

   Så du gråter over Aril altså…🤔
   Kanskje det burdte ha vist seg en annen side av deg her inne, så han i det minste kunne SE littegrann av Guds kjærlighet i deg. Tror du noen tror på ditt bundne budskap? Jesus er kjærlighet og frihet glede og totalt fred i sjel og sinn.

   Du skriver «folk som HAR tatt dyrets merke». What?? Hvor ser du liksom antikrist?

   Her inne skrives noe om å «omvende» seg fra vaksinen og mye rart😮Bli tilgitt for det.😵‍💫 Hårreisende. Vaksinen er selvfølgelig ikke dyrets merke. OG for den som leser Guds Ord så vet de alle at den som tar merket finnes det INGEN vei tilbake for.

   2
   1
  • Påstand fra en pinsevenn her:

   «Uten å gjennomgå lutring og bli som gull glødet i ilden vil du aldri se Guds rike»

   Løgn. Og når jeg avslører løgn her inne så reiser det seg et sinne her inne som ikke ligner grisen. HVER eneste gang.
   Hannah er naiv, dum ,upålitelig, full av synd, er som Jesabel, tror på eventyr og trenger virkelig å omvende seg fra all synd. Jeg er fri, herlig frelst, elsker Jesus og vet hva jeg er i Ham, og synes synd på dere som ikke gjør. Og driver og strever med å gjøre alt det som Jesus HAR gjort på korset for at vi skulle ha fred og ved Hans sår HAR vi fått legedom. Halleluja! Og Hoppla!!🦒
   HER er SANNHETEN:

   (Romerne 10) «For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst. 10 Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst. 11 Skriften sier: Ingen som tror på ham, skal bli til skamme. 12 For her er det ikke forskjell på jøde og greker. Alle har samme Herre, og han er rik nok for alle som påkaller ham. 13 Hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst».

  • Vi kommer inn i Guds rike SOM om vi var et barn.

   Jesus:
   «Sannelig sier jeg dere: Den som ikke tar imot Guds rike som et lite barn, skal slett ikke komme inn i det!»

   Holder barn på med disse gjernings-greiene du er så opptatt av?

   Av oss selv så er vi jo urene -ødelagt av synd. Og fulle av gjørme. MEN; ved Jesu store og fullbrakte verk og offer, så kan vi bli dratt opp, og få våre føtter satt på en klippe! (Salme 40,2-4). Ved forsoningen, FORDI Jesus tok vår synd og straff på seg, så ER vi ved Gud nåde RENSET, tilgitt, ettergitt – vårt gamle rulleblad ER fjernet og vi ER gjort rene i Jesu blod.

   Gud selv er kilden til den helt fullkomne RENHET, hellighet og sannhet.

   (Du som nevnte LUTRING her inne…)

   «Herrens ord er rene ord, likesom sølv som er lutret i en smeltedigel i jorden, sju ganger renset. Du, Herre, vil bevare dem. Du vil vokte dem for denne slekt til evig” (Salme 12,7-8).

   1.Peter 1 forteller meg om min glede som jeg har, og min sorg og prøvelser. Dette er ikke TRENGSELEN. Men i verden har vi mange TRENGSLER, sier Bibelen klart og tydelig.
   Min tro er langt mer kostbar enn gull som lutres:

   «6Derfor jubler dere av glede, selv om dere nå en liten stund, nødvendigvis har sorg i mange slags prøvelser. 7Dette skjer for at deres prøvede tro, som er langt mer kostbar enn det forgjengelige gull – som jo lutres ved ild – skal finnes til lov og pris og ære ved Jesu Kristi åpenbarelse«

   Sannheten setter oss fri.

   Hoppla🦒

  • Så, pinsevenn, synes du det er bra dette du skriver?

   Og går du ikke god for Rom.10:9-10 om å bli frelst?

 3. Ja, tilbakeblikk og våken ettertanke om egne handlinger er alltid nyttig. Det kan til og med være lærerikt.

  I etterpåklokskapens klare lys er det også verdt om minne hverandre på alle feilslåtte endetidsprofetier.

  Troende har ventet på Jesu gjenkomst siden han selv angivelig lovte å komme tilbake i øyenvitnenes egen levetid. Spekulasjonene om «de siste dager» har likevel vært særlig hyppige de siste par hundre år. Grunnene er både teologiske, historiske, sosiale og politiske.

  I vår egen tid kommer det hver eneste dag skrekkpropaganda om sikre endetidstegn og navngitte forslag til antikrister og litt av hvert. Gjetningene har vært mange, kreativiteten stor og overtroen likeså. På samme måte har det kommet, og gått, et nærmest uendelig antall hellig overbeviste dommedagsprofeter, svovelpredikanter og deres nye menigheter og sekter.

  Enhver samtid har blitt tolket som historiens viktigste. Det skyldes ganske enkelt at alle levende aktører nødvendigvis er nærmest sitt eget liv og opplever sin egen tid med alle sanser.

  Og det har alltid vært nok å klage over hos «de andre» som tror og gjør feil, hos alle som ikke har skjønt guddommens hemmelige koder og egentlige budskap dypt skjult i poetiske metaforer og ugjennomtrengelig tallmagi. Hatefulle forkynnerne har vært selvutnevnte eksperter som har funnet sikre svar og har sett gudløs synd og satanisk umoral i alt de selv ikke har likt.

  All erfaring tilsier at hundre prosent av de religiøse spekulantene tar feil. Vel, inntil én en vakker dag gjetter riktig. Rettere sagt: inntil én kanskje gjetter riktig. Og da er sannsynligheten like stor for at muslimen eller hinduisten eller unitaristen har hatt rett hele tiden.

  Men aller størst sannsynlighet for å gjette rett, har den som avviser alle religioner inntil det foreligger sikre bevis. Det er matematisk logikk.

  God sommer med regn og sol til alle levende!

  😘😘😘

  5
  2
  • Til deg også☀️☃️

   Ikke før jeg tok imot Jesus så forstod jeg at at først nå LEVER jeg☃️ ( FØR det, så var alt helt ok, med spennende opplevelser, godt liv, gode venner/familie, glede og sorger)
   Har samme venner enda, pluss nye. Jesus er virkelig, jeg er nok ikke på bærtur😊

   Jeg har beviser hele dagen for Jesus, men forstår deg godt at DET er ikke bevis for deg (og vet og forstår også at mine «bevis» ikke kan bli regnet for noe bevis i denne verden). Har vært selv der du er nå👍

   Gøy du er her inne! At du gidder😅
   Bare fantastic!! Forsvinner du og Nick og Gransker, så stikker jeg også. (Men ikke hvis jeg forstår at Gud vil jeg skal være her inne)

   3
   2
  • Fantastisk å se tilbake på hva noen trodde på og var helt sikre på at ville skje.
   Noen lettlurte fornekter seg aldri.
   Og heller ikke lærer……

  • Hvor mye makt har eller er WHO i ferd med å få over verdenen ? Som følge av covid narrativet ?

   Hva skjer ved ett nytt ” pandemi utbrudd? ”

   Det kommer en tid da ingen kan kjøpe eller selge uten å ha tatt dyrets merke !

   6
   2
  • Gøy å lese gamle kommentarer der.

   Og hva står det rett under overskriften etter å ha trykket inn på linken??

   «Denne artikkelen er fullt og helt hentet fra nettsiden …..». (?)

   Hoppla😊🦄

   2
   2
 4. Rytteren på den hvite hest var WHO og den hvite hest var verdens helse myndigheter.

  Som det står i bibelen rytteren på den hvite hest skulle ri ut med seier for å seire .

  WHO har ved hjelp av “pandemien ” fått mandater til å styre helle verden som ett diktatur, om det blir erklært en ny pandemi i fremtiden. WHO har seiret !

  Selv om dere ikke er i stand til å forstå det, så vær ihvertfall ydmyke og slutt å spote .

  4
  4
  • Hvem spotter?

   Hvis du kaller DET spotting så kjære min tid. (Da har virkelig JEG blitt spottet her inne)

   En pandemi er vel bare en brøkdel av alle grusomheter som skal skje på jorden i følge Guds Ord. Vi ER ikke her i trengselstiden. SER du noe til antikrist? 666-merket? Nei.
   I trengselstiden blir han her. Enig om å være uenig.

   Bekjenner du Jesus som din Frelser så møtes vi hos Ham -om vi tolker dette litt forskjellig.

   Men veldig merkelig at det nesten kun er triste og fæle ting her i kommentarene da…(?)

   Har vi ikke Jesus å fortelle om, og kommentere? Og ikke bare noen grusomme hester og engstelse og atomkrig? Og matmangel? Gud har sørget for meg. Og vil alltid gjøre det. Og om jeg lever eller dør så hører jeg Herren til😊 «Se på fuglene, de….» (Bibelen)

   Det KOMMER ingen atomkrig som tar livet av en haug med folk før opprykkelsen. (Kanskje noe mindre kriger og fæle ting, ikke vet jeg. Er ikke så opptatt av det heller) Fordi vi leser i Bibelen om at verden går videre de de 7 år etterpå. DA er det en som ikke angår meg som skal styre her. Ondskap skal råde. Ondskap som det ALDRI før har vært.

   Mye skal oppfylles angående Israel og jødene da. Hvorfor var DE ofrene i Holocaust? Fordi satan har alltid vært ute etter dem. Mange lyder hans ønsker. Også de som bruker jøde som skjellsord i skolegården. Eller ute på en pub. (der er foreldrene, og barna har lært det av dem)

   Coronaen ble jeg ikke overrasket over. Det kommer mer. Og verre. Men Jesus KAN komme før du har lest ferdig her.
   AlLT blir oppfylt. Akkurat som Jesus som det skrives om i Jesaia 53. Det skjedde nøyaktig slik.
   WHO interesserer meg mindre. Vaksiner og annet også.

   Gravene SKAL åpnes. Vi SKAL reise.
   Verden SKAL bli grusom. Men ALLE kan bli frelst. Vi velger selv. Gud tvinger ingen. Tvang ingen inn i arken heller. Alt liv døde. Unntatt de som ville være med Gud. DER var det spotting!

   Selvfølgelig har du rett i at både WHO og mange andre har mye makt. Hvis de er EN av hestene (den hvite) så har vi i såfall også en regnbuefarget hest (som jeg IKKE kan finne i Bibelen) De «regnbuefargede» bestemmer overalt snart. Over lærebøkene også. Vi har intet vi skulle sagt snart. Før hadde de en dag, nå en mnd. Er det mulig? Ja, slik skulle det bli.

   De har ikke engang alle sine «egne» med seg i disse bestemmelsene de har tatt. (Dette må være den lilla eller orange hesten…eller? Tuller😉)

   Bli ikke fornærmet når noen her mener de er parkert i stallen. Det er MYE tragisk og doom and gloom her.

   MEN, I Bibelen er det bare håp og glede for de som elsker Jesus☃️

   2
   2
  • Jesus er min herre og min frelser og jeg tror han snart vil hente meg hjem , alt som skjer nå får meg til å oppløfte mitt hode , for jeg vet min utfrielse nærmer seg .

   Men én ting undres jeg på , om jeg skal følge ditt resonnement: Hvorfor ga Gud denne åpenbaringen til Johannes ? For det meste er det bare skrekk og gru og fæle ting , hvorfor skal vi i hele tatt lese om det , hvorfor skal vi i hele tatt bry oss om det ?

   For meg Hannah , fremstår du som formidler av lykke kristendom og ingen trenger vende om , bortsett fra disse fæle som er opptatt av hva bibelen sier om ende tiden .
   Kanskje Hannah bør du gå litt i deg selv og tenke litt over hvor hånlig du er i din fremtoning.

   3
   4
  • Du tar fullstendig feil av meg. Jeg er trøtt og sliten av å forsvare meg her inne. Med fare for at det finnes folk her inne som ikke har humor, og som blir støtt, så vet jeg snart ikke om jeg gidder være her.

   Hvorfor er du ikke LIKE opptatt av det gledelige og fantastiske og oppløftende i Bibelen??

   Joh.Åp gleder meg STORT når jeg tenker på at jeg SKAL IKKE oppleve det. Priset være Gud. Jippi! Halleluja og tusen andre ord….(!) JA! Jeg HAR ikke ord.

   Jeg har virkelig store problemer med å FORSTÅ hvorfor folk lurer på dette. Vi kristne vil da vite hva som skal skje? Og de ikke-kristne kan lese det og se hva de må unngå. Å bøye seg for Frelseren nå.

   Å lese det gjør at jeg ber ENDA mer for mine, hvem kan vel HOLDE det DER ut?? Ingen. Man blir halshugd eller annet om man velger Jesus. Og følger man antikrist så får man mat. Kjøpe og selge. Og har det sånn tålig. En stund. Men det blir GRUSOMT på jord. Og det blir himmel eller helvete for alle.

   Du er kanskje ny her ig har ikke fått med deg de siste 5 årene her inne. Jeg er kvinne og blir alltid bedt om å gå i meg selv, tenke meg om, osv. Jeg talte en viss en her inne -og enda en -og enda en her, midt imot. JEG ble alltid snakket til. Sjelden de andre MENNENE. Hvor var de «tøffe» mannfolka da jeg fikk gjennomgå? De pinglene holdt med den som hadde brukt STYGGE ord mot meg. Ikke vanskelig her inne å plukke ut de få mannfolk som står for sannheten.

   Jeg har IKKE tenkt å gå i meg selv nå. Det er jeg ikke redd for. Og har gjort det hele mitt kristenliv. Og har sagt unnskyld mang en gang her.

   Har jeg sagt en gal setning så nevn det veldig gjerne. Jeg kan ikke skylde på noen andre enn meg selv om det er noe, men jeg har vel fått god opplæring her inne på denne «kristne» nettsiden bare for å tulle litt😎… hvis det er lov…

   Og da du satte ordet lykke-kristendom på meg i stad så ble jeg rett og slett DRITT LEI. Så dette skrives full fart og jeg mener ikke noe vondt om deg.

   HELE Guds Ord gjelder for meg.
   Jeg hater alt av falsk lære!
   stormannsgalskap i menigheter!
   Og blant kristne!
   hater løgner!
   hater forførelser!
   falske profetier!
   hater når Gud hånes!!
   vi ser det HVER dag, og jeg holder det snart ikke ut lenger!!

   Det som var gledelig med deg var at du VENTER på Herren. Da er vi to + noen få andre. Vi SKAL vente. Med IVER. Jesus kommer snart.

   Sees.

   6
   2
  • Rytteren har ridd ut og seiret. Rytteren på den røde hest rir nå.
   Det sanne Guds folk hører drønn av hovslag. Verdens barn og navnekristne ler og spotter. De greier ikke å se når det profetiske oppfylles. De lar seg forlede av verdens bortforklaringer og tror at alt er greit for dem. Det er en spottende ånd i mange “kristne”.
   Bruden ser og forstår og Herren merker seg hvem som er hvem.
   Vi må ikke være så forundret fordi noen vi trodde var med på veien til himmelen er blitt spottere. Det er Gud som skiller hveten fra ugresset. Jeg så i Dagen at noen reagerte negativt fordi Ungdom i Oppdrag snakket om “tannløse kristne”
   https://www.dagen.no/meninger/a-stemple-andre-kristne-som-tannlose-er-en-mate-a-fa-dem-til-a-tie/
   Det vi her ser er at ugresset blir støtt av å bli stemplet.
   Man liker ikke skiller mellom levende og døde kristne.
   Du verden hvor disse skal mislike når Herren skiller fårene fra geitebukkene på Herrens dag.

   2
   5
 5. Dersom du er så lei av alt dette du beskriver , hvorfor ikke bare slutte å kommentere da ?
  Uansett fordi om du er kvinne, så er ikke dette en unnskyldning for å ikke gå i seg selv.
  Når jeg sier jeg opplever deg som hånelig, så har ikke det noe å gjøre med at du er kvinne.

  6
  5
  • Hva i huleste er det du babler om?

   Jeg er da ikke en som ikke er villig til å gå i meg selv. Det er det flere her som har fått med seg, og det er ikke for å skryte, det er heller flaut og vanskelig de gangene jeg har måttet si unnskyld.
   Ikke hatt lyst i det hele tatt ( HVEM her inne GJØR det unntatt Betina og få andre spør jeg?)

   Jeg gjør det for KAN ikke leve med Jesus uten å gjøre opp. Gud ELSKER mennesker og viser meg det HVER dag hvor mye Han elsker dem. JEG kan aldri elske dem like mye, men etter alt hva Han har åpenbart for meg så ser jeg skatter i hver og en. (Alltid blitt fort glad i mennesker, men etter Jesus kom inn i mitt liv så er det som dag og natt. Han VIRKELIG ser hver og en, elsker dem inderlig, vet ALT om dem og lengter og venter st de skal lukke opp døren og slippe Ham inn. Vi er virkelig ikke skapt til å leve uten Gud.
   Jeg har ikke klikket, og Gud finnes.

   Ingen tilfeldighet kunne noengang fått til alt det vakre skapte. EDENS HAGE var en realitet. Blåbær, sjiraffer, vakre fjell og daler ble skapt av Gud til glede for oss mennesker. Ære være Gud😊❤️

   (Oi oi for en lykke-kristendom Hannah holder på med…)

   Jorden var perfekt. Synd kom inn og denne verdens Gud er nå satan. Det må han bare være, jeg er sammen med Jesus for alltid. Om jeg lever eller dør. Gud har en plan. Og den kommer til å fullføres. Jesus på korset er fullført. Jesus døde . Ble profetert om det i gamle testamentet. (IKKE av falske profeter som i dag) Jesus stod opp igjen. Jesus kommer snart. ALE som ØNSKER samfunn med Gud kan bli med. AKKURAT som i arken.

   Gud er ALT godt. Intelligent, høflig,(tvinger INGEN tilby velge Ham) har god og bare vakker humor ( HAN har skapt humoren) , har omsorg, og beste veileder og har uendelig kjærlighet.

   Ønsker ingen svar.
   Les heller Gal.5:22

   5
   3
 6. Er du riktig vél bevart?
  Nå har jeg også forstått hvem du er🙈
  Dumme meg.

  Du opplever meg som hånlig. Du «opplever» mye rart du.

  Synes det er DU som skal gå i deg selv og vurdere alvorlig å holde deg unna dette nettstedet og ikke vise deg før det kan vise seg bittelitt av Jesu’ kjærlighet i deg.

  Når er det ofte jeg skriver? Når usannheter i flg Guds Ord kommer frem her og tullete profetier og doom & gloom og «kristne» som kommenterer her inne som ikke elsker mennesker i det hele tatt. Jeg vemmes! Og du prater om at JEG skal gå k meg selv? Hvis du stadig er ute etter å finne feil på andre enn deg selv så ta nå da ihvertfall med sure sinte Randi’er og Kikki’er og Geir’er og vet ikke hva… Har ALDRI merket deres kjærlighet.
  Drittlei av denne sytingen din. Hvor er noen gode ord om JESUS eller fantastiske nyheter eller et nydelig oppmuntrings bibelvers?

  HVOR er fruktene dine?

  7
  6
 7. Det Hannah oppnår er bare ufred, kiv og strid unntatt med de som er enig med henne. Hannah bruker ofte ordene – jeg, meg, og har krenkehysteriet innabords, for hun må jo tåle så mye fra de høye herrer. Da kommer offerkortet frem med en gang, og begynner å karakterisere andre, med ufri, stakkars, synes synd på deg, osv. Driver med hån og spott for de som våger å ha andre meninger en henne, eller sier noe som krenker Hannah eller de som er enig med henne, da er det ikke måte på hva hun lirer av seg.

  Dette er et kort sammendrag av Hannahs frukter på Søkelys.

  4
  5
 8. Ja, desverre Lennie…
  Å hvor jeg sørger😭

  Du mener den gutten(?) med det fine språket?

  Du kan tørke tårene dine nå og feire, Lennie, for «den gutten» skriver nå her under «For å kunne kjøpe eller selge» og «Undres» og «Undrings».
  Hoppla!🦄

  Han sutrer om at Hannah ikke tåler at andre er uenige med henne. Jeg ler!! (Ja Lennie, det er viktig å le😉)

  FOR:Det jeg nettopp HAR skrevet til ham var AKKURAT det at :

  «Enig om å være uenig»

  Du sover Lennie🦦 Og som de fleste her; opptatt av doom&gloom.

  Husk skrift forklarer skrift i Guds Ord. Det er en stor skare som blir frelst i trengselstiden. Vi er da allerede hos Jesus😇

  Enig om å være uenig Lennie, men viktig å studere ALT, også det du ikke liker. Jeg sluttet for 20 år siden å lese og lytte til det jeg for det meste ØNSKET å høre.

  JEG sprer min glede over dette og du er fri til å spre din doom&gloom. Tviler på at ukristne tiltrekkes sørgebudskapet ditt. Det er aldri for sent å snu.

  Hoppla🤠

  Sent i går kveld var jeg på noens graver. Det er et nydelig sted. Måtte de stå opp -alle mine, og bli rykket opp sammen med meg. (De ER ikke der nede i jorda nå da, bare et skjelett, og flere med litt mere enn det) Spennende om det skjedde der akkurat da, for JEG er klar jeg🤩

  Jesus kommer snart😊❤️👍

  4
  2
 9. Beklager å skuffe deg Lennie men jeg hører ikke på falske profeter. Jeg har dessverre lyttet på flere da jeg var yngre. Anbefaler deg det profetiske i Bibelen Lennie😊👍

  Har du navnet på en profet på jorden som du lytter på?

  Litt blind må du være både du og «den gutten» du prater om, siden jeg til dere begge to HAR skrevet «enig om å være uenig». Flere ganger. På tide at dere forstår at det går an nå👍😉

  Du må bare beskylde meg for å dømme andre for å sove. Det er da merkelig at du m.fl. ikke skriver til alle de som stadig beskylder MEG for å sove, på en stygg måte. Dette blir for dumt Lennie, og vi slutter her. Det sies så mye merkelig at jeg begynner snart å lure hva dere fyller dere med.

  Og ellers kunne jeg skrevet et langt motsvar her siden intet stemmer, men du vil aldri forstå.

  En fin søndagsting å gjøre er å lese alt du skrev til meg omigjen og se om det heller passer på deg selv, Lye, Kikki osv

  Men samtaler med deg gir meg intet nå, da du har et totalt forvrengt bilde av meg.

  Alt godt. Håper vi sees👍

  Og; navn på en profet på jorden som du lytter på?

  4
  1
 10. Pinsevenn har også kastet seg på bølgen mot meg her lenger oppe😊

  Han lurer rett og slett på noe sånt som ( hold deg fast)
  om jeg LER av Jesu død ?
  Og LER av at folk DØR (!!)
  Og videre (tro det eller ei🙈)
  Ler av folk som har tatt dyrets merke (Dyret?? HVOR er dyret? Hvor er antikrist? Seriøst? Antikrist ER jo ikke kommet ennå😮)
  Og om jeg LER av at folk faller døde om?

  Og at jeg må slutte å le en dum latter. (En hest og et Hoppla!! får meg visst t helvete ser det ut som) For man skal gråte.
  Nå er det visst en sorgens tid…

  Jeg lurer bare littegrann på om noen folk her har fått i seg noe rart…😵‍💫

  Svar til deg pinsevenn lenger oppe.
  ( håper du pinsevenn virkelig BLE fylt av Ånden en dag, husk at DA fulgte også gleden i Herren med…)

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.