Gregory Mannarino: “En total verdensomspennende økonomisk kollaps er over oss”

Det verste som kunne skje med verdensøkonomien er over oss. Folk har ennå ikke tatt inn over seg hva som egentlig har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få. En total global nedsmeltning og sentralbankene bruker den samme gamle medisinen. Dette er langt verre enn finanskrisen i 2008, og man må være dum, blind og døv for å ikke se det. Etter at Wall Street falt under 20 000 poeng ved åpning har markedet hentet seg litt inn igjen. “Dette er en bibelsk økonomisk katastrofe,” sier Mannarino i sin siste videoblogg oppdatering. Radikale forandringer må til, og verdens ledere må komme sammen å finne en løsning som ikke er basert på å stifte mer gjeld.

Se oppdateringen fra Gregory Mannarino

3 tanker om “Gregory Mannarino: “En total verdensomspennende økonomisk kollaps er over oss”

 1. Ja til slutt “skal de kaste sitt sølv og itt gull på gatene” når de til slutt skjønner hva som skal skje.Men det vil ikke hjelpe dem. Hverken Jehovah Gud eller Kristus lar seg kjøpe. Det som snart ligger foran oss blir så overveldende at det knnapt kan beskrives med ord. “Hadde ikke de dager blitt forkortet ville ikke noe kjød overlevd. Mmen for de utvalgtes skyld skal de dager forkortes”, sier Bibelen.

  Tenk, dette blir vi snart vitne til fra orkesterplass i sanntid!

  3
  1
  • Om ett år er alt bare et spesielt minne…Dette korona-viruset er ikke så farlig for de aller fleste, og aksjene vil gå opp igjen…garantert…www.evangeliekirken-arendal.no

   1
   2
  • Vi vet ikke om det er denne krisen som ender i Jehovah Guds inngripen ved Kristus. Men endetiden har vart siden 1914 og veene blir stadig tettere. Videre blir etter hvert husene tomme for nye sanne kristne. Fordi urettferdigheten tar overhånd blir kjærligheten kald hos de fleste, og uten kjærlighet er det umulig å nærme seg Gud.

   Et poeng nå er at nasjonenes forgjeldede økonomier skriker etter frisk kapital.. Kirkene sitter på gigantiske verdier og det er til slutt Gud ved Kristus som skal legge nasjonenes ledere i sinnene å knuse religionene. Gulroten her er nettopp de store verdiene.

   Men religion har fra å ha vært nyttige idioter for konger og keisere konvertert tik en trussel både mot verdensfreden og globalarkitektenes hensikter. Alt ser derfor linet opp til Guds store dag. Men vi kan selvsagt ikke se bort i fra at det gjenstår ytterlige kapitler før denne verden blir borte. Spennende er det i alle fall.

Det er stengt for kommentarer.