Seks nordmenn døde av Coronaviruset -farligere enn mange tror -ku-piss mot Corona?

Så langt er seks personer døde som en følge av Coronaviruset og mye tyder på at norske helse-myndigheter er i ferd med å miste kontrollen. Tallet på smittede er i følge VGs tall 1587, hvorav 81 er innlagt på sykehus og seks er døde. På NRK debatten i går kveld skremte OUS-lege Gunhild Alvik Nyborg vettet av mange med sine uttalelser om at Corona har mer tilfelles med pest enn influensa. Tallet på smittede kan være betydelig høyere enn VGs og myndighetenes tall viser rett og slett fordi det testes svært få nordmenn.

I Lillesand kommune er det i følge VGs tall 0 smittede, 0 syke og 0 døde. Dette tallet sier egentlig ingenting fordi i Lillesand kommune er ingen testet. Det samme gjelder mange andre kommuner Siden mange kommuner ikke har testet et eneste menneske kan mørketallene være svært store. Konsekvensene av Corona viruset begynner nå å bli svært store, og i følge de siste meldingr er også  årets utgave av Eurovision Song Contest er avlyst på grunn av coronaviruset. Konsekvensene av dette viruset begynner å bli svært store og over hele landet meldes det om folketomme gater og butikker. Et stort spørsmål mange nå begynner å spørre seg er hvor lenge nordmenn orker å leve uten fyllefester i helgene og siden myndighetenes strategi ser ut til å være å dra katastrofen ut i tid for på den måten seigpine nasjonen, er spørsmålet hvor lenge unge og friske mennesker gidder å respektere restriksjonene som er pålagt oss av myndighetene. Flere medier kunne i helgen fortelle at ungdommer arrangerte “Corona-partyer” og under årets holmekoll-skirenn var tusener av berusede ungdommer samlet langs skiløypene.

Hindutips mot Korona -drikk ku-piss

I følge flere aviser finnes det nå Hindu-grupper som har funnet sin egen medisin mot Corona viruset, og kuren består i å drikke ku-piss, hvorvidt det er effektivt mot SARS-CoV-2 viruset er usikkert, men det er sikkert velegnet til å fremkalle brekninger dersom man sliter med kvalme. Bare tanken på å følge disse hinduistene som avisen Nationen kunne melde om, gjør at det grøsser langt inne i meg.

Facebook Comments

3 tanker om “Seks nordmenn døde av Coronaviruset -farligere enn mange tror -ku-piss mot Corona?

  1. Jeg synes Fredrik Solvang er et virkelig friskt pust i den statsadlydende, politikerkjøpte og betalte globalist-bunkeren på Marienlyst. At han slapp til den kvinnelige legen i Debatten i går var virkelig et gjennombrudd i propagandakanalen.

    Ingen av oss kan spå utfallet av denne pesten. Det kan gå over via mutasjon om kort tid, eller vare mange måneder. At ulike meninger får bryte seg i den sosialistiske, ateistiske og kristendomsfiendtlige statskanalen er et lys i mørket. Tror ikke det blir lett for dem å ”omplassere” denne debattlederen.

    Apropos kupiss husker jeg forresten en avistittel jeg stusset på. Der het det at det var funnet ”tusen år gammel pilspiss på Hadeland”. Fantastisk at ølrester kan spores etter så lang tid tenkte jeg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *