Gratulerte “president elect” Joe Biden og Kamala Harris med seieren -kan koste republikanerne flertallet i senatet

Den republikanske senatslederen Mitch McConnell gratulerte tirsdag Joe Biden og Kamala Harris med seieren i årets presidentvalg og risikerer også å miste flertallet i Senatet. Rasende Trump tilhengere sier rett ut at de ikke vil stemme på de republikanske kandidatene under senatsvalget i Georgia som ennå ikke er avgjort. For øyeblikket har republikanerne sikret seg 50 seter, men trenger 51 for å beholde flertallet. Rasende Trump velgere har tydd til Twitter og sinte telefonsamtaler til lokale republikanske ledere og slått fast at de ikke kommer til å møte opp å stemme under valgomgang nr to.  -Fordi det republikanske lederskapets manglende vilje til å avklare hvorvidt det har vært stemmejuks eller ikke under valget som de mener demokratene og Joe Biden har stjålet.

Mitt Romney her i mormonerkirkens hellige undertøy representerer det som kalles RINO republikanere. (Republikanere in name only)

Mitch McConnell og det republikanske etablisimentet har gjennom å ikke stille opp i kampen mot valgjukset, valgt å dolke Trump og Trump velgere i ryggen. Mange av disse vil ikke stemme på nytt fordi de er overbevist om at stemmejukset vil fortsette også under senatsvalget den 5 januar hvor David Perdue (R) kjemper mot Jon Ossoff. Dersom Trump velgerne gjør som de sier og nekte å stille opp i nok et rigget valg, vil republikanerne miste flertallet i senatet og Mich McConnell er dermed ikke lenger senatsleder. Et stort antall Trump velgere eller “the Deplorables” har vært tydelige på at de ikke vil stemme dersom ikke “valgjukset i presidentvalget” blir fikset. For dem er det ingen vits i å stemme med de samme Dominion maskiner som medvirket til stemmejuks den 3 november. Tilliten til valgsystemet er komplett borte, og dersom det republikanske lederskapet ikke stiller opp nå, ser til at dette stemmejukset blir gransket -vil de ingenlundende kaste bort tiden på nok et juksevalg den 5 januar. Patrioter og The Deplorables” lar seg ikke narre to ganger -og har mistet all tillit til et korrupt system. Dersom ikke det ryddes opp nå, er det mange som har tatt til orde for å droppe republikanerne og begynne å legge grunnlaget for et nytt populistisk parti i stedet. Et parti som lytter til folket og ikke til det politiske etablissimentet representert med RINO Mitt Romney. Dersom dette skjer vil det republikanske flertallet i senatet være historie. I så fall vil det bane vei for en omfattende politisk og etisk kursendring i amerikansk politikk.

 

Facebook Comments

8 tanker om “Gratulerte “president elect” Joe Biden og Kamala Harris med seieren -kan koste republikanerne flertallet i senatet

 1. Biden har en oppgave føre seg , jeg tror blir umulig å klare , nemlig å forene det amerikanske folket , skal han klare dette må han spesielt gå i mott Kina og blokkere for mest mulig import fra Kina spesielt , men også fra andre spesielt vestlige og europeiske land , der etter må han gjøre USA selvforsynt og samtidig få til en del eksport , på den måten vil han klare å skape arbeids plasser , da vil folk glemme fort .
  Men og det er alltid ett men ! Om han gjør dette polariserer han USA i forhold til resten av verden og han ender opp med å føre samme poltikk som Trump , gjør han det ikke vil han enda mer splitte og polarisere de indre USA .

  Biden og folka han har rundt seg er globalister eller for å si det sånn Davos vennlige , vil venne seg ut mot verden , for da å holde ro i eget folk blir de nødt til å ha utstrakt bruk av sensurering og tvang, det går kanskje i Kina , men jeg har mine tvil når det gjelder USA .

  Konklusjonen blir da ett valg mellom pest eller kolera , enten indre borger krig eller varm krig med Kina og Russland. For å si det sånn om Trump hadde fortsatt som president så ville nok ikke dette blitt annerledes.

  Jeg tror verden på randen av stor opprivende konflikt uansett på den ene eller andre måten uansett .

  Etter rytteren på den hvite hesten , som rir den hvite helse myndighet hesten som ett mareritt alt nå , kommer rytteren på den røde hesten og jeg tror ikke det er lenge til.

  • Som sagt artig at dere har hengt dere opp i Davos og WEF som den europeiske radikale venstresida og antifa har reist til Davos og arrangert store demonstrasjoner mot de siste 30 åra og fortsatt gjør.

   Ellers så trur jeg Bidens største tabbe vil være å prøve å sammarbeide med republikanerne som ikke har vist noen interesse for et slikt samarbeid og som ikke har gjort noe forsøk på å samle nasjonen.

   Jeg foreslår at Biden gjør som Trump gjorde, bare med litt mer verdighet og visdom.

   Og som sagt mange ganger. Jeg ville aldri stemt på Biden hvis jeg var statsborger i USA. Jeg er ingen tilhenger av Biden.

  • En gang for mange år siden skulle jeg henge opp reklame for egen virksomhet på i oppslags tavle på ett bibliotek, da kom bibliotekaren bort til meg å spurte om det var kommersiell reklame , jeg svarte som sant var , at det var jo på en måtte det , da ble hun rasende og flekket ned det jeg hadde hengt opp .
   Sett fra hennes stå sted reagerte hun i rettferdig harme , sett fra mitt stå sted rev hun ned mitt forsøk på å ha ett ærlig arbeid, der jeg betaler skatt som igjen betaler lønnen hennes.
   Når dette er sagt så forstår jeg jo bibliotekaren, men hennes reaksjon er sort vit og uten nyanser .
   Jeg er nærmings drivende og må forholde meg til kapitalisme , men jeg er ingen kapitalist forskjellen kapitalist og en ikke kapitalist ligger i holdningene , mine holdninger finner du ved å gå inn på surfschool.no det er etter dette prinsippet jeg driver min virksomhet.
   Jeg ble såret av måten denne bibliotekaren møte meg på , men likevel så må jeg velge å forstå hennes måte å tenke på , samtidig som det ikke er noe jeg må akseptere .
   Sosialister mener vel , men jeg synes de er lite reflekterte.

 2. Den republikanske elite har vært med på valgsvindelen for å få avsatt Trump. De er globalister som også hater Trumps politikk ” First America” i likhet med demokratene. De dolker ham i ryggen. Sånn det nå utvikler seg, kan hele USA synke. De kan få det de ønsker. La hele den forbannede woke politikken ta over. Senatet er siste skanse, men de kan ta den også. USA er ferdig. Når selv “konservative” dommere ikke vil gjøre noe med svindelen, kan de bare seile sin egen sjø. Trump blir en bauta i historien. Det var mann som stod opp mot USAs undergang, og for å gjenreise USAs storhet. Men elitene hadde ødelagt for mye og gjort en generasjon om til puddinger, løgnere og svindlere. Når historien skal skrives vil Trump være en av de største gjennom alle tider. De andre vil være glemt for lenge siden.

  4
  1
  • Da er det bare å følge med på hvem som støtter opp om løsrivelse eller revolusjon/borgerkrig.

   For hvis de virkelig har trodd på det de har sagt er det eneste vei å gå.

   Riktignok tror jeg de aldri har trodd på påstandene sine. De har bare trodd det er et narrativ de har hatt noe å vinne på.

   For hvis påstandene deres er riktig er demokratiet over når Biden blir president. Da er i tilfellet fremtidige valg meningsløse å delta i.

   På den annen side så er der jo selvsagt bare oppspinn.

   Globalismen som riktignok er et begrep forskjellige fyller med veldig forskjellig innhold er foresten interessant at du bruker som avgjørende skille. For her finner du jo tilhengere og motstandere på begge sider av det politiske spekteret.

   F.eks WEF (World Economic Forum) har jo antifa vært tilstede i Davos og hatt store demonstrasjoner mot der nede 30 år før det ble et tema på høyresiden og gjør det fortsatt.

   Og f.eks Trump og Sander hadde ganske like holdninger til internasjonale handelsavtaler.

   1
   3
  • Z:

   En som er såpass konspiratorisk anlagt som deg må jo vite at det er seierherrene som skriver historien.

 3. Den som aller mest fortjener å bli kalt RINO. Det finnes knapt et snev av konservatisme i den mannen. Trump er ingen republikaner, men en høyreekstrem populist.

  6
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *