Gospel Channel -en tvilsom salig blanding av sannhet og svindel i Herrens navn i regi av Peter Popoff

Gospel Channel er bare en av flere kristne kanaler som norske tv seere kan ta ned via gospel-channelparabolantennen eller kabel-tv. Den religiøse tv kanalen som har hovedbase på Island  ble startet av evangelist Erik Erikson den 28 juli 1992 og har siden da spyttet ut en salig blanding av sannhet, tvilsom teologi, falsk lære og ikke minst religiøs svindel med figurer som har gjort seg til millionærer på å svindle godtroende kristne. På programlisten til den religiøse kanalen finner vi alt fra Billy Graham, via Svein Magne Pedersen og Mariasøstrene til “The Way Of The Master” og ikke minst svindleren over alle svindlere, nemlig bløffmakeren og sjarlatanen Peter Popoff som er å høre to timer fulle timer hvert eneste døgn

Det kan ikke være rare moralen å finne i evangelist Erik Erikson som lar denne vel peter-popoffavslørte con-artisten fremføre sitt budskap og sin svindel til hundretusener av seere. Popoff var tidlig på 1980 tallet et åndelig stjerneskudd i bransjen “helbredelse via kunnskaps ord” og tok da inn mer fire millioner dollar hvert år på sin åndelige butikk. Det hele raste sammen da en mann ved navn James Randi klarte å avsløre hvor Popoff’s overnaturlige kunnskaps-ord kom fra, og i 1987 gikk Peter Popoff konkurs. Men det skulle ikke gå lenge før hunden vente tilbake til mirakel-vannsitt eget spy. I 2005 tok hans “minestry” inn mer enn 23 millioner dollar, han og hans kone og barn tok ut 600 000 dollar hver i lønn og bodde i en herskapelig luksusbolig som da var verd 2,1 millioner dollar og kjørte Porsche til 100 000 dollar og igjen pengegaloppen løs. Hans tilbud da til godtroende fjols var såkalt “pastor Peter Popoff “Miracle Spring Water” som ble gitt ut “free” mot en god donasjon. Var du syk, kjøp mirakelvann, var du blakk, kjøp mirakelvann og Mr Popoff hadde i hvert fall funnet en kilde som kunne fylle egen lommebok og livsstil, mens betalte skuespillere av hans troende på TV kunne “vitne” om hvordan dollarene strømmet inn straks de hadde brukt litt “mirakelvann”. Men svindelen stoppet ikke der for ulver i fåreklær er umettelig sultne etter mer cash fra godtroende får. For hva har nå den mirakel-manna-brødfalske svindleren og løgneren funnet opp? For i dette gamet går alt an. Man forkynner ikke Jesus, men man bruker Jesus eller mer korrekt, hans navn -for å gjøre det om til klingende mynt og knitrende sedler.  Også “Miracle Manna Bread” gir klingende mynt i kassa, og det samme gjør bønne-armbånd, magiske blad og “mystisk salt”, alt tilbudt mot donasjon til folk som søker forbønn. Ved en siste sjekk på hans business nettside ser vi at også i 2016 er “Miracle Spring Water” noe som fremheves, så vi antar at de andre mirakuløse midlene som  “Miracle Manna Bread” og mystisk salt kanskje ikke kastet nok av seg. Denne svindleren, denne lurendreieren, denne sjarlatanen og juksemakeren har gjennom “evangelist” Erik Erikson fått en plattform til Europa gjennom Gospel Channel, en stor skam og til sist: Enhver con-artist og religiøs bedrager har selvfølgelig et barnehjem eller to som alibi, så også Peter Popoff som er avbildet med en skokk unger fra et barnehjem i Ukraina samt en link til et barnehjem i Kenya. Trykker du på linken får du bare en blank side og så kan man jo spekulere på om også barnehjemmet er ren svindel. I hvert fall, styr unna denne gribben som får rett betegnelse i videoene under

Den falske profetens instrukser til giverne, -hvordan stoppe svindleren for godt? I del to av denne fantastiske serien finnes det noen triks på hvordan pengestrømmen til denne falske profeten og svindleren kan bli mindre. Sjekk ut de seks skrittene for hvordan man kan redusere denne ulvens inntekter.

Mer svindel og bedrag avsløres

Peter Popoff og andre slike figurer er en skam for den kristne kirke. Derfor er det en skam at slikt blir servert til Guds folk gjennom Gospel Channel og andre kristne kanaler som lar denne svindleren finne en plattform.  Når det gjelder bønn for syke har Guds ord gitt oss noen retningslinjer som vi tror skal følges i Guds folk: Jak 5,14 “Er nogen iblandt eder syk, han kalle til sig menighetens eldste, og de skal bede over ham og salve ham med olje i Herrens navn.” og videre: “Helbred syke, opvekk døde, rens spedalske, driv ut onde ånder! For intet har I fått det, for intet skal I gi det.” (Matt 10,8) og slik ikke gi de vantro grunn til å håne den hellige Guds navn for slike con-artister og bedrageres skyld.

19 tanker om “Gospel Channel -en tvilsom salig blanding av sannhet og svindel i Herrens navn i regi av Peter Popoff

 1. Dette er EN av de mange forførelser som Jesus advarte oss imot ifm den aller siste tiden før Han kommer tilbake. Jesus sa også” der hvor åtselet er – samles gribbene”. Det åtselet disse bruker med løgnens falske løfter rammer de aller svakeste, nemlig de fattige og syke og ensomme og andre lidende som i sin desperasjon sluker deres “åte, snøre og søkke” i ett. I Markus 7;8-9 sier Jesus:
  “Dere forlater Guds bud og holder fast på menneskers forskrifter. Vakkert setter dere Guds bud tilside for å holde deres egne forskrifter”.
  Dette ser vi også idag i stadig større grad. Vi har forlatt”Den Hellige Ånd og vi har besluttet” som det står skrevet og isteden satt vår lit til mennesker og deres mange påfunn for å mele sine egne kaker som det heter..
  Her er noen eksempler: the Kansas city prophets og Mike Bickle. Peter Wagner . Sharon Stone. Ed Silvaso . The New Apostolic Movement. Global Kingdom Ministries. Kenneth Copeland. RIck Warren!!
  Alle har ansvar for sin egen tro og trolsliv sier Bibelen. Idag kan vi alle lese og finne ut av alt dette nye og deres forførelser dersom vi er godt grunnfestet i Ordet selv. ” Se etter i Herrens bok og les”. (Jes.34;16). Den siste store “greia” idag av forførelse er at ledere nå mener “de er alle Apostler og profeter”.
  Ja. I Efeserbrevet. 4;11-13 kan man lese om den rette sammenheng i den saken og beviser at det de holder på med er i strid med Ordets sammenheng og mening. Et annet Skriftsted som misbrukes i stor grad står i 1.kor 14;11 som de bruker ved å si at “alle kan profetere” . Men det de sier er tatt helt ut av sammenhengen her – hvor det er snakk om nådegaver og bruken av disse!
  Vi har i den store kristne sammenheng idag fjernet Kristi Kors og Jesu forsoningsverk og enkle frelsesbudskap! DER (på korset) seiret Jesus over hver sataniske makt og myndighet og hver den som vil tro på ham som sin frelser har ALLE BEHOV DEKKET I HAN og Hans frelse, død og oppstandelse . Paulus sier derfor: “jeg vil ikke vite noe annet iblant dere enn Jesus Kristus og Han korsfestet”.Han er opphavet til alt vi trenger – og det gjelder også helliggjørelsen som ingen lenger preker om- ihvertfall ikke i de litt større og kjente forsamlinger .
  Jesus sa at ingen kan tjene to herrer: Gud og mammon . Det prekes mye mammon idag og lettlurte sauer løper etter feil røst. ” MINE FÅR hører MIN Røst” sa Jesus. Så VÅK!! Det er laaaangt på natt nå!
  Den Hellige Ånd vil kun herliggjøre Jesus . Joh.16;14. Om vi da forlater Jesu Kristi Kors for å si det enkelt – så vil ikke Den Hellige Ånd være virksom og alt vi da sitter med er menneskeverk. Og hva gagner vel det et menneske??

 2. Jeg må dessverre med sorg legge til at Jan Hanvold bruker sin Visjon Norge Tv
  til å fremme en del av disse forførerne og deres villedende lære.
  En av dem har han hentet hit igjen og kommer i mai.
  I forkant av besøket sender han videoklipp av deres “ministry” .
  Uansett hvem av disse det måtte være.. Dette er “toppselgere”.. Jeg har en sønn som er en topp SUVEREN SELGER!!
  Jeg gjenkjenner godt en “selger”. ! Men uten Guds Hellige Ånd som er SANNHETENS Ånd – sitter du igjen med en god selger og en ureturnerbar feilvare som koster deg nye år med runder rundt Sinai (som Israel i sin vantro i ørkenen) og din egen ørkenvandring inntil Guds nåde kanskje får sin vei med deg til hele Sannheten – om du er villig til å høre hva “ÅNDEN SIER til menigheten” (. Åp.2;7)

  • Jeg beklager også at Hanvold slipper til slike ulver på sin kanal. Vi burde vært spart for slikt åndelig svineri som Hanvold representerer. Den eneste kanalen som ser ut til å være renset for slike falske velstandsulver er Sonlife Broadcasting Network som stort sett produserer program fra Swaggart familiens tjeneste.
   Og før noen løper til. Jeg er kjent med Jimmy Swaggarts fortid med kvinner.

  • Ja, dette er en forferdelig galskap.
   Se på denne videoen der bl.a. Guillermo Maldonado og hans kone på et møte hos Benny Hinn. Det kan umulig være Den Hellige Ånd, som overføres in i disse stakkars menneskene.

   “Benny hinn derruba Guillermo Maldonado 2014”

   https://www.youtube.com/watch?v=E0nLKKA1Ly4

   Det som også er trist er at avisen Norge IDAG har mistet gangsynet og blitt totalt forblindet. Og mange blir forført.

   “- Nå presenterer vi det nye kristen-Norge”

   “Det blir et gigantisk kristentorg med alt fra Menighets-Norge, Søndagsskoleforbundet, via Åpne Dører til innvandrer- meninghetene i Oslo som presenterer sine virksomheter og sine visjoner på hele 5000 m2 på Fornebu.”

   http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=24856

  • Ikke kjøp det Jan Hanvold bruker Visjon Norge til!

   Guillermo Maldonado har med seg spesialtrente folk til å overføre denne kraften.

   Våg å ta et standpunkt ! Er dette fra Gud eller ikke?

   Kunnskap til å skjelne åndene gis i artikkelen og videoen under.

   “Yttringar av Helige Ande eller Kundalini-krafter?”

   http://bibelfokus.se/kundalini

  • Kjære Søkelys: Du har helt rett om JSM og Sonlife Broadcasting Network!! Jeg anbefaler det til alle. Man finner det på nettet eller på Hotbird og Astra1 og nå også på egen Viasat et eller annet. (Har det ikke foran meg her).

  • Det ligger en link til kanalen i menyfeltet til venstre sammen med en link til noe som heter Doers TV, der er het heller ikke fremgangstelogi eller ekstrem karismatikk.

 3. Vel, Herr søkelys: hva er vitsen i å forkynne “evangeliet” hver bidige søndag til en forsamling der alle er kristne?
  De trenger også undervisning, slik at de kan utvikle seg, bli satt fri, helbredet, utfridd, kort sagt få oppleve den levende og virksomme Gud, som både kan og vil forvandle liv.
  Norske menigheter generelt og DNK spesielt gjør seg skyldig i en svært snever forkynnelse.
  Hvor ofte og dypt får vi for eksempel forkynt og lært viktigheten av tilgivelse?
  Her er en av mine favorittforkynnere, som har skrevet boken “Forgivness – Gods Masterkey”

  https://www.youtube.com/watch?v=hSGs_y9ykzs

  • Det er evangeliet som skaper liv hos de kristne .Evangeliet er ikke bare Guds kraft til frelse, men også til helliggjørelse. Hvis du leser nt så vil du raskt se at Paulus forkynner evangeliet til alle menighetene han kommer til. Derfor sier han fek til korinterne: “Jeg vil ikke vite at noe annet iblant dere, enn Jesus Kristus og han korsfestet.” Vi skal forkynne alt i bibelen, men alt i bibelen peker enten frem imot eller tilbake til korset. Guds ord sier at Guds nåde opptukter oss til å leve hellig i denne verden..Og Guds nåde til oss er jo at han har gitt sin Sønn. Dette budskapet frigjør og skaper frukt. Ikke lovens ord om “skal” og “skal ikke”..Guds ord sier ordet om korset er Guds kraft for oss som tror.

 4. Gospels is the true?

  The stories of the trial of Jesus by the Sanhedrin found in the gospels are simply and unquestionably false, and this fact becomes quite clear for anyone who spends a few minutes learning how it actually worked.

  We find the court procedures for capital cases in the Mishna, Sanhedrin 4:1. The Mishna was the writing down of the laws that had been in effect up to the time of destruction of the Temple in 70 CE. Upon the destruction, the rabbis were afraid that the laws and procedures, which everyone knew and passed down from generation to generation but were unwritten, would be lost. The Mishna was written down and put in final form during the one hundred years subsequent to the destruction, so the information was fresh and accurate.

  ———————-

  Here, point by point, were the actual rules of procedure for criminal cases, juxtaposed with verses from the New Testament accounts. Keep in mind that any ONE of the following is sufficient to prove that the gospel stories are FALSE:

  1. Mishna: “…cases of life open [with arguments] to acquit but do not open [with arguments] to convict..”
  Gospels: “Now the chief priests and the whole council were looking for false testimony against Jesus… but they found none, though many false witnesses came forward.” (Mat. 26:59-60)
  Comment: No defense was provided and the trial commenced with accusations. This was Roman procedure.

  2. Mishna: “…cases of life are decided by one to acquit or by two to convict.”
  Gospels: Two witnesses testified that Jesus said he was able to destroy the Temple and rebuild it in three days. (Mat. 26: 61)
  Comment: This is not a capital offence, it was simply seen as a delusional statement without credibility. Thus, it was ignored and the High Priest went on to the next question.

  3. Mishna: “…cases of life are decided by one to acquit or by two to convict.” [Yes, this is a repetition of above.]
  Gospels: “Tell us if you are the Messiah”. Jesus: “You have said so. But I tell you, from now on you will see the Son of Man seated at the right hand of Power and coming on the clouds of Heaven.” High Priest: “He has blasphemed! Why do we still need witnesses?”
  Comment: (a) A person cannot testify against himself in a capital case. The death penalty required two credible witnesses. (b) Jesus’ statement, if this is what he actually said (which is also false), was not blasphemy. Blasphemy is specifically defined as uttering the name of God (YHWH), which was prohibited.

  The definition of blasphemy is found in M. Sanhedrin, 7:5:

  “The blasphemer- [he] is not liable until he [explicitly] utters the name [of God]. Rabbi Yehoshua ben Korchah said, every day the witnesses are [judged] with a kinui [substitute name]: “May Yossi smite Yossi.” Once the verdict has been reached, they would not execute [the defendant] [on the basis of testimony in which the defendant’s blasphemy is recounted not by mentioning God’s name explicitly, but rather] with a kinui. Rather, [the judges] send everyone outside, and inquire of the greatest [witness] among them, saying to him: “State explicitly what you heard,” and he states [the blasphemy verbatim]. And the judges stand upon their feet and render [their clothing]. And they may not [ever] mend [the rendered clothing]. And the second [witness] says, “I also [heard] like him,” and the third [witness] says, “I also [heard] like him.”

  Thus you see that blasphemy, and the rending of clothing in response, applies only to the utterance of the Name. Again, you can see that the accusation is made up.

  4. Mishna: “cases of life, all can rule for acquittal but all cannot rule for conviction.”

  Gospels: “He deserves death” (Mat. 26:66); and “When morning came, ALL the chief priests and the elders of the people conferred together against Jesus in order to bring about his death.” (Mat. 27:1); and “ALL of them said, ‘Let him be crucified!’” (Mat. 27:22)

  Comment: (a) For all to say this was clearly against the law and the Sanhedrin would never have done it. (b) Crucifixion was not allowed for carrying out the death penalty. It would have been death by stoning. This is yet another clear fabrication, written by the pen of a Roman author.

  5. Mishna: “cases of life finish on the same day for acquittal and the next day for conviction, therefore there cannot be trials on Friday evening or the evening before a holiday.”

  Gospels: The synoptic gospels are very clear that the Sanhedrin convened on Passover.

  Comment: The reason the rule was not to convene a criminal case on Friday or the day before a holiday was because conviction could only occur a day later, and that was prohibited on the Sabbath or a holiday. Therefore, the Sanhedrin would NEVER have convened on Passover. They could simply have had Jesus arrested and held until after the holiday for trial.

  The entire story of how the trial occurred is clearly fabricated.

  The gospels are full of lies

 5. rd; selvsagt finner du også negative ting om Warren. Ateister, religiøse figurer av ymse slag blir brukt av djevelen til å spre løgn om flotte og viktige Guds menn som Rick Warren!

  • georg nilsen, jeg synes du skal sjekke og lese på de linkene jeg postet. Sjekk også ut Lighthouse og
   Sandy Simpson (deceptioninthechurch)
   Da Herren åpnet mine øyne for forførelsen som går som en ild over verden, var jeg takknemlig og glad og full av takk til Ham.

   Siden har jeg drevet med research og discernment i snart 5 år.

   Utover dette får du tro det du vil, men jeg hadde ihvertfall – om jeg var deg – tatt en grundig sjekk.

  • Om du har lest og studert din Bibel og du har lest Rick Warrens bøker og også hans kilder – så er det ingen tvil om at Rick Warren har en forførerisk forkynnelse. Jeg sier ikke dette fordi jeg har egne meninger eller liker eller ikke liker – men fordi det er reelle ubestridelige fakta. Idag har vi MYE av dette og også av et sosialistisk evangelium.
   Jeg skal ikke gå i alle detaljene her – men idag er det mulig for enhver som ønsker det – å finne fakta og sannheten. 🙂

 6. Om forførelser vil jeg anbefale Herescope (søk på Google) av Sarah Leslie.
  Og absolutt også Warren Smith om Rick Warren og mye annet. Gjør et søk på han på YouTube . Og finn ut av ting selv!

Det er stengt for kommentarer.