Gode gamle dager: Se en sint Benny Hinn refse Joel Osteen og kalle ham feig

benny-hinn-joel-osteenBenny Hinn refset Joel Osteen og kalte ham feig På direkte spørsmål fra CNNs Larry King om Jesus er den eneste veien til Gud svarte Joel Osteen: “Det er opp til Gud,” refererer en sint Benny Hinn som ikke legger fingrende i mellom når han omtaler Joel Osteen som en feiging. Et sted går åpenbart grensen, selv for en mann som Benny Hinn. Klippet på You Tube som er lagt ut av en profil som kaller seg “svovelpredikanten” har denne undertittelen: “Finally some good old gospel preaching from mr. Benny Hinn. I hope this will be the chore of his future messages, and that he will repent from financial abuse and hugging the catholics without warning them of their false religion. I like this preaching, man!  Se klippet

https://youtu.be/azqoBksweZA

 

 

11 tanker om “Gode gamle dager: Se en sint Benny Hinn refse Joel Osteen og kalle ham feig

 1. Tenker dette burde svi for tilhengerne av Joel Osteen, For en gang skyld viste herr Hinn at han har noe åndelig gangsyn. Han er i hvert fall ikke feig denne fyren.

  • Svi for tilhengerne av Joel Osteen? Av den okkulte Benny Hinns kvalmende oppførsel??? Ha-ha…:-)))
   Og det finnes ikke engang substans i kritikken:-))))

 2. Dette var spill for galleriet, for å vise seg fram, Du ser jo hvordan Benny Hinn ordlegger seg, og på hvordan han lager et show ut av det hele, Benny trenger ikke å tale om andre, når han selv har forbannet andre mennesker foran kamera og flere tusen mennesker. hvem tror han at han er. Gud.Trist trist

 3. Det er et gammelt klipp, men av og til har til og med en kontroversiell predikant som Benny Hinn behov for å si i fra. Det er ikke ofte menn innenfor denne retningen tar sterke ord om sine velstandsforkynner-kolleger i munnen. Jeg tror til og med at folk innenfor denne bevegelsen blir anfektet når enkelte blir så til de grader uklare. Hinn er på tross av sine feil tydelig på at Jesus er den eneste veien til frelse og helbredelse -og når Osteen er uklar om dette -forstår jeg faktisk at han ble vred da vaghet på det området undergraver effekten av all forkynnelse om Kristi unike posisjon.

  • Nå er ikke Joel Osteen en velstandsforkynner, men jeg er enig i at han var en smule vag på Larry King. Men, det er hans måte å være på. Han er alltid vag. Han har imidlertid ikke sagt noe som strider mot Ordet! Påfallende hvor mange som rakker ned på sanne kristne pastorer/forkynnere.
   Det er nesten som om man skulle tro at søkelys var et arnested for antikristne krefter, som søker å bryte ned de kristne forkynnerne? Dere løfter i stedet opp falske lærere som MacArthur og Peters. Det finnes ingenting her på søkelys, som er egnet til åndelig oppbyggelse, snarere tvert i mot:-(

  • Dagny, Nå har jeg gjentatt flere ganger at han ikke er av de mest ekstreme slike som Kenneth Copeland og Creflo Dollar for å nevne to.
   Han er ikke i samme kategori som dem jeg har fjernet de to klippene av ham i video-klipp saken. Han blir av veldig mange regnet som en velstandsforkynner og det eksisterer facebook-grupper mot ham som denne https://www.facebook.com/JoelOsteenFalseTeacher?fref=ts
   Og det er jo ikke tvil om at han regnes med som disse som fremmer velstands-evangeliet: http://so4j.com/joel-osteen-false-teacher
   http://www.jesus-is-savior.com/Wolves/osteen.htm
   http://www.huffingtonpost.com/pastor-rick-henderson/osteen-meyer-prosperity-gospel_b_3790384.html
   http://www.rejoicenow.nl/page/joel-osteen-heresy-exposed

   Det kan da ikke være tvil om at Joel Osteen av enormt mange blir ansett som en “falsk profet” eller “heretiker av mange og her snakker vi ikke bare om surmaget kritikk fra kalvinister. Jeg klarer nesten ikke å skjønne at man ikke greier å forstå at hans uklarhet og vaghet samt forkynnelse at vi skal erfare det gode her og nå, -gjør at han er omstridt. Men med nærmere ettertanke syntes jeg likevel ikke at han helt hørte hjemme i selskapet av predikanter som står og roper “penger,kom til meg” eller “Money -Money-Money”
   Han er mer moderat enn som så og derfor fjernet jeg de to Osteen klippene.

   Ellers er jeg personlig opptatt av martyrkirken, og det ryster meg at vi tilsynelatende ser ut til å ikke bry oss.
   Jeg skriver saker på saker om kristne, kvinner, menn og barn -som blir drept for sin tros skyld i Nigeria, India, Pakistan, Syria, Irak,Iran, Sudan osv men dette ser ut til å ikke anfekte en eneste kristen her i Norge. Det får meg til å underes: Er vi alle blitt så grepet av en sløvhets og jeg skal ha det godt mentalitet at vi ikke lenger bryr oss.
   På 70 og 80 tallet så vi et forholdsvis bredt engasjement for kristne som ble forfulgt bak jernteppet og menn som Richard Wurmbrandt samlet fulle kirker og fikk massiv oppmerksomhet når de kom og vitnet om sine mange år i arbeidsleirer og kommunistiske fengsel fordi de elsket Jesus.
   Disse var hvite og jeg under meg om mange kristne anser disse som i dag bærer korset som mindreverdige eller et “problem” fordi de er svarte eller mørkhudede?

   Jeg sitter selv i tårer og skriver disse sakene når nyhetsoppdateringene kommer fra morning star news i eposten min, men her hjemme er det festetider. Jeg tror det er en tid for å våkne opp, vi har ingen krav på å leve i velstand og overflod mens andre troende bærer Jesu kors og betaler for troen med sine liv.

   Det vi holder på med her i velstandsNorge blir hult, tomt og intetsigende. Vi må våkne!

  • Kommentaren er slettet da den ikke gjelder andre enn den personen den er skrevet til. Kommentaren er oversendt aktuelle person.

   En slik personlig krangel bør tas over epost fremfor i et offentlig lesbart forum.
   Red

 4. Joel Osteen har en meget svak forkynnelse, virker livredd for å være tydelig og han kan gjennom dette forlede mennesker til å unnlate å ta et nødvendig oppgjør med synden i eget liv. Jeg syntes folk er veldig stygge med hverandre i kommentarene og finner dette lite kristelig og det gjelder begge sider. Uenighet om religiøse spørsmål gjør tydeligvis enkelte til bitre personlige fiender som hater hverandre, i stedet for å vise Kristi sinnelag -selv mot dem enn er uenig med. Det er flere i begge leire som må gå i seg selv..og hva er egentlig hensikten med å latterliggjøre en person som skriver i et eller annet anonymt navn, -fordi man tror at den eller den er den samme som en annen person som man eventuelt har krangla med tidligere? Hvorfor ikke bare forholde seg til argumentene og det navnet en av dem som kommenterer oppgir? Ikke rart det er krig i verden når selv Guds barn ikke tåler trynet på hverandre.

  • Hei Sveinung. Slettet de kommentarene jeg antar du sikter til. Kristne trenger å tenke seg om hva de skriver i kommentarfeltene. Uansett om man skulle være dundrende uenige i noe -er det tragisk dersom det blir bitter og personlig fiendskap.

Det er stengt for kommentarer.