Går vi mot en større global konflikt? massive militære øvelser som har pågått under radaren har blitt gjennomført over hele verden i 2016

Mainstream media skriver lite om det, og da gjerne i små og godt gjemte notiser som få legger merke til. Riktignok finnes det enkelte medier som rapporterer lokalt om nato-krig-russlanddisse øvelsene, men dersom vi ser på¨den samlede militære aktiviteten verden over, er det tydelig at tallet på større militære øvelser og den militære opprustingen som
nå pågår verden over. For å finne denne informasjonen må man ty til det som kalles alternative mediakilder, bloggere, og kilder som rapporterer det de ser i sine egne lokale nærområder. Enkelte har tatt seg bryet å samle informasjonen for å presentere et samlet bilde av den militære aktiviteten verden over og presenterer det hele i korte dokumentarer som tegner et dystert bilde av en verden i opprustning. Vaktsomme blikk overvåker hverandre og vi kjenner nå alle vindene fra en ny kald krig som blåser over verden. Noen steder ser vi åpen militær konflikt hvor stormaktene utkjemper såkalte proxy-kriger mot hverandre og det er intet mindre enn innflytelse og hegemoni man kjemper om.

Vil dette bryte ut i en tredje verdenskrig? Ja sier enkelte profetiske røster, deriblant en norsk eldre kvinne fra Valdres.  Nei sier vår menneskelige fornuft som håper at party-timealt vil fortsette som før, at vi kan fortsette våre liv i endeløs nytelse, kjøpe stadig nye dingser som vi kan bruke på sosiale medier til å vise bilder av bikkja, bilen vi har kjøpt eller bilder fra feriene vi har hatt. Verden er nå full av kontraster. På den ene siden har vi oss, vi i Vest-Europa og USA, som nyter livet, bygger opp gjeld, låner på kredittkort til ferier og nye møbler, -og som på tv kan se klipp fra en blodig konflikt i Midtøsten hvor folk bombes sønder sammen og lik bæres ut av nedraste bygninger og sykehus som er truffet av bomber. Selv om vi av og til, gjennom blodig terroraksjoner, -ser at døden kryper nærmere, rister av oss tankene om alt det ubehagelige. På den andre siden av verden, er det mennesker som lider, bombene faller og glimtene vi får på Dagsrevyen forteller om bilbomber som går av, palestinske terrorister som plaffer ned sivile i Tel-Aviv og vi hører av og til historier om kristne som blir korsfestet, steinet, brent levende, eller som sitter og råtner, dødssyke i et eller annet iransk fengsel.

Noe er i gjære

En rekke kilder har lenge påpekt det farlige i den nåværende stadig mer anspente situasjonen som er mellom Russland og USA. Senest i dag reagerte Russland sterkt etter at en amerikansk Destroyer entret Svartehavet og Russland advarer. Her er Paul Begley med det aller siste.

Planlegger makteliten krig under årets hysj-hysj Bilderberger-møte?

Parallelt med av Russland og Vesten bygger opp sitt militære nærvær i Øst-Europa samles verdens maktelite til det årlige Bilderberg-møtet i disse dager. Uavhengige pressefolk overvåkes av uniformert og sivilkledd politi og mainstream media sier lite eller intet om hva verdens maktelite under massivt politibeskyttelse vil snakke om under årets hemmelige event. Massen av det moderne menneske er null opptatt av hva verdens maktelite i disse dager drøfter og hengir seg mye heller til det pågående fotball EM eller Idol finalen som fant sted forrige uke. Noen få rapportere fra den uavhengige presse forsøker å dekke hva som skjer under årets makt-politiske begivenhet, men blir overvåket og tildels også trakassert av politi. Luke Rudkowski fra “We are Change” er tilstede under årets Bilderberg gruppens møte og gir her en rapport fra den massive overvåkingen som finner sted.

Media tier for det meste

Samtidig som vi nyter og TV2 av og til forsøker å vekke opp opinionen med grusomme bilder fra Aleppo eller andre syriske byer hvor barna dør, kvinner ligger lemlestet sier mainstream media svært lite om de virkelige farer som nå truer verden. Fakta er: Verdens militære og nasjonene forbereder seg på krig. Ikke siden Sovjets sammenbrudd i 1991 har det blitt gjennomført flere militære øvelser enn nettopp nå. Samtidig ser vi nå, selv om mainstream media stort sett ikke forteller det, at både NATO og Russland gjensidig føler hverandre på tennene. Fly krenker hverandres luftrom og militære styrker som for kort tid siden, befant seg langt unna hverandre, blir flyttet nærmere det som potensielt kan bli en slagmark dersom krig skulle bryte ut. Hva sa egentlig Jesus om de siste tider og hva som skulle prege verden før han kom tilbake igjen?

Blant alle profetiske ord som er blitt fremsatt, er for oss kristne Jesu ord og de ord inspirert av Den Hellige Ånd som vi finner i Bibelen de absolutt mest troverdige av alle: “Og I skal høre krig og rykter om krig; se til at I ikke lar eder skremme! for det må så skje, men enden er ikke enda.  For folk skal reise sig mot folk, og rike mot rike, og det skal være hunger og jordskjelv både her og der. Men alt dette er begynnelsen til veene.” (Matt 24,6-8)  Jesus forteller altså her om krig og rykter om krig, han sier videre at folk skal reise seg mot folk, og rike mot rike.” Jeg vet ikke hvordan du leser versene her, men jeg leser her ikke bare små og lokale kriger begrenset til land langt borte, -men noe som godt kan kalles en verdenskrig. En verdenskrig i de siste tider er noe som ligger i kortene i kristen profeti. I klippet under snakker Jonathan Cahn om den norske Valdresprofetien fra 1968

Over hele verden har det gjennom det siste året pågått forberedelser til krig og potensielle konfliktområder er mange. En rekke alternative tenkere mener det vi nå ser er en konflikt om hegemoni og hele verden har det i de siste månedene pågått massive militære øvelser over hele kloden. Det kan virke som om alle nasjoner nå trener krig og mulig konflikt, og mennesker som ikke utelukkende leser VG eller følger mainstream medias nyhetssendinger tenker nok også sitt. Muligens tenker disse feil, men Guds ord sier at krig vil prege de siste tider. I de siste ukene har ulike alternative kilder rapportert om at stadig flere militære styrker på begge sider har sendt styrker nærmere grensene mellom Øst og Vest og massemedia taler knapt om det, med unntak av enkelte rapporter om at Nato fly med jevne mellomrom sendes opp for å avskjære russiske fly som kommer nær eget luftrom. Både Steven Ben Nun, Paul Begley og flere andre You Tube profiler har tidligere rapport om at Nato har sendt styrker nærmere de russiske grensene og at russerne har svart med å styrke sitt militære nærvær. Noen frykter faktisk at vi står foran en krig mellom Nato og Russland og en slik krig kan forstyrre valget i USA . I videoen under snakker Next News Network om den vestlige styrkeoppbyggingen i Øst.

https://www.youtube.com/watch?v=Siq7pwidgo8

Vanvittig omfattende militære øvelser verden over skaper bekymring blant mange. Et tegn vi gjerne ser i forkant av krig eller en større seriøs krise i verden er en påtagelig økning i gullprisene, noe vi ennå ikke har sett ennå -selv om enkelte kilder nå kan rapportere at endel av de rike nå selger seg ut av aksjer og går i gull.  I videoen under blir vi presentert med en kjapp oversikt over nylige, kommende og pågående militære øvelser verden over.

 

 

Én tanke om “Går vi mot en større global konflikt? massive militære øvelser som har pågått under radaren har blitt gjennomført over hele verden i 2016

Det er stengt for kommentarer.