Fullvąksinerte boksestjernen Oscar de la Hoya innlagt på sykehus med cóvid.

Verdenskjente boksestjernen Oscar De La Hoya, med 10 VM-titler fra 6 forskjellige vektklasser, var fullvaksinert og i toppform. Likevel pådro han seg nylig covid19 og ble så syk at han ble innlagt på sykehus. Han spør retorisk: – Hva var sjansen for at jeg skulle få covid? Svaret er nok at han har like stor, eller heller like liten, sjanse for å få covid19 som alle andre. Det rammer helt tilfeldig og vaksinene har ingenting å si. De hjelper ikke. De La Hoya var fullvaksinert, og skulle i teorien også ha et lettere sykdomsforløp, men vaksinene har ikke hindret ham fra å bli så syk at han har blitt innlagt på sykehus. Nå håper han å være ute av sykehussenga og tilbake igjen før jul, skriver Malvind Børresen på Facebook

“Hall of Fame boxer Oscar De La Hoya has been hospitalized with breakthrough Covid-19, he announced Friday on social media.
“I mean, what are the chances of me getting Covid? I’ve been taking care of myself and this really, really kicked my a–,” the fighter said in a video from his hospital bed.
De La Hoya, 48-year-old, was scheduled to fight Vitor Belfort on Set. 11 in Los Angeles after 13 years away from the ring. The boxer said due to his diagnosis, he had to withdraw.” melder NBCnews. “Gjennombruddsmitte” er det nye ordet som brukes for å fortelle offentligheten at vaksinen ikke gir beskyttelse. Gjennombruddsmitte kan også være et ord som benyttes for å dekke over vaksinebivirkninger. Linda Leirvik er meget klar på at det “er vel nettopp vaksinen som har gjort han syk” mens Yngvar Hartlofsen skriver “Det er vaksinen som er sykdommen. De vaksinerte spitter lettere, smittes lettere og blir alvorligere sykere.” More to come yes 🙁 skriver en annen.

Facebook Comments

6 tanker om “Fullvąksinerte boksestjernen Oscar de la Hoya innlagt på sykehus med cóvid.

  • «Hva er så spesielt med denne vaksinen da?»

   Litt av et spørsmål😊

   Nei det er ikke noe spesielt med den…

   -Verden er ikke snudd på hodet på grunn av den.
   -Det er ingen demonstrasjoner
   -Det er ikke mange eksperter som er skeptiske til vaksinen
   -Det er lite bivirkninger
   -Ingen har ikke fått beskjed om å finne seg en ny jobb hvis de ikke vil ta sprøyten
   -Man er selvfølgelig beskyttet når man har tatt vaksinen -akkurat som alle andre vaksiner vet du…
   -Som vaksinert kan man selvfølgelig ikke smitte andre.
   Og så videre…

  • Anders. Er det ikke bare å erkjenne. Det er store problem med denne vaksinen. Nabodama fikk den for 9 uker siden, og ble båret ut og inn i en ambulanse, har ikke sett henne siden.
   En i min familie på 26 tok vaksinen og har vært konstant dårlig helt siden da. Konstant dårlig, men sta som gamle Jonas og vil ikke erkjenne at årsaken er vaksinen.

   1
   1
 1. Boksere er betydelig statistisk overrepresentert for å dø av forskjellige sykdommer. Noen av dem som følge av svikt i imunsystemet. Covid-vaksinen styrker ikke imunsystemet. Den trigger det slik at det responderer bedre nå man blir smittet. Den tydeligste effekten av vaksinen er langt færre sykehusinnleggelser ved covid-smitte.

 2. Hei Søkelys og Andersen…Takk for tilbakemelding. Jeg ser også diverse uheldige, og av og til dødelige resultater av vaksinen. Men dersom befolkningen IKKE hadde tatt vaksinen, så hadde resultatet vært mye verre. Så istedet for 100 døde, så hadde vi raskt hatt 100.000 døde. Flesteparten av den raskt aldrende befolkningen hadde da fått en grusom død. Det er det som er spørsmålet. Skal vi velge det ene eller det andre, og selvfølgelig velger vi da færrest døde….
  https://www.youtube.com/watch?v=631qG5ehzdQ

  • Hvorfor ta en vaksine for et virus som ikke er mer dødelig enn tradisjonell influensa?
   I Norge ser dødstallene for Covid ut til å øke ettersom stadig flere blir vaksinert med denne giften
   Juli: 5 døde, Aug: 22, Sep: 39 -som vi ser øker tallet på Covid-døde ganske kraftig nå etter at de som vil ha vaksinen er fullvaksinert.
   Nå er det på med en tredje dose siden antistoffene vaksinen gir blir lavere. Hvor mange doser kroppen til eldre og svake tåler er et åpent spørsmål.
   Det er også et åpent spørsmål hva slags langtidsvirkninger giften har. Flere eksperter jeg har hørt har antydet at kreft kan bli et resultat av vaksinen.
   Det betyr kanskje ikke så mye når et menneske er 80 år om vedkommende får kreft om noen år, vi skal jo alle dø av noe.
   Men jeg tror nok det spiller en større rolle for tenåringene eller folk i tjueåra som utvikler kreft eller langsiktige nevrologiske bivirkninger over tid.
   Dem som dør av vaksinen lider en grusom død. Ofte er de drittsjuke i ukevis før de dør. De blir pumpet fulle av all slags medikamenter fordi mange ikke har den minste peiling på hvordan de skal behandle bivirkningene av vaksinen.
   På den andre siden, tallet som har dødd av Corona-influensa i Norge er lavere enn dødstallene for tradisjonell influensa.

Det er stengt for kommentarer.