Frykter at situasjonen mellom Israel og Iran kan utvikle seg til full krig

Det er nå en økende frykt for at nattens gjensidige rakett-angrep skal kunne utvikle seg til en større krig i Midtøsten. Det israelske angrepet ble utløst da rundt tjue iranske raketter ble avfyrt fra Syria mot det Israel-kontrollerte Golan sent onsdag kveld. Israel kom med en kraftfull reaksjon og angrep mer enn 50 mål inne i Syria. Torsdag var det israelske sikkerhetskabinettet samlet for å drøfte den svært spente situasjonen som vokser ut av kontroll. Nattens angrep var den mest omfattende konfrontasjonen mellom Syria og Israel siden Yom Kippur krigen i 1973.

I følge  Al-Jazeera som siterer en iransk tjenestemann, vil Israel komme til å måtte betale en høy pris for nattens angrep. Øverstkommanderende for det syriske forsvaret uttalte torsdag at Syria er klar til å besvare enhver israelsk aggresjon.”Vi er stolte av å ha skutt ned en stor del av de israelske missilene og både hæren og luftforsvaret er rede til å forsvare landet mot nye angrep. Flere europeiske ledere uttrykker nå frykt for at det skal bryte ut full krig mellom Israel og Iran etter nattens gjensidige rakettangrep mot Golan og mål i Syria. I følge den syriske militærsjefen ble tre mennesker drept og to skadd i nattens mange angrep. I følge andre kilder opplyser at 23 ble drept. I følge det iranske Fars News agency skal det syriske luftforsvaret ha skutt ned 70 prosent av de israelske rakettene, noe som ble avvist av israelske militære som “det reneste nonsens”. Tysklands leder, Angela Merkel uttalte torsdag at hun frykter at situasjonen skal eskalere til full krig.  “Eskaleringen de siste timene viser oss at dette virkelig er et spørsmål om krig og fred. Og jeg kan bare be alle sider om å vise tilbakeholdenhet her, sa Merkel, ifølge Reuters. Storbritannia advarer også mot «videre eskalering» mellom Iran og Israel, ifølge AFP. I en uttalelse fra Det Hvite Hus heter det at USA støtter Israels rett til å forsvare seg selv og man fordømmer de iranske rakettangrepene mot Golan som er grunnen til den israelske responsen. Iranske ledere har så langt ikke kommentert saken, men det er grunn til å frykte at Iran på et eller annet tidspunkt vil forsøke å hevne det israelske angrepet. (Videoen viser hvordan Israel slår ut et iransk mål)
5 tanker om “Frykter at situasjonen mellom Israel og Iran kan utvikle seg til full krig

 1. Det er ikke usannsynlig at det er den vedvarende uroen blant religiøse regimer i Midt-Østen som initierer at Jehovah Gud ved Kristus legger i nasjonenes lederes sinn og hjerter å forby all offentlig religiøs utfoldelse.

  Dette vil komme som et sjokk på verdens folk, men det er også grunn til å legge merke til at stadig flere kommentatorer gir uttrykk for sterk bekymring for religioners influering av nukleær militær trussel mot verdensfreden.

  Avskjæring av religion som maktpolitisk virkemiddel vil avstedkomme en verdensvid proklamasjon om fred og sikkerhet. Midt oppe i dette vil nasjonene bli oppmerksomme på en gruppe kristne som ikke bøyer seg for det multilaterale antireligiøse vedtaket.

  For å konsolidere avgjørelsen vil all oppmerksomhet bli rettet mot disse tilsynelatende forsvarsløse troende – nærmest som et symbolsk oppgjør med all gudsdyrkelse. Situasjonen vil likne den som jødene stod overfor ved Rødehavet med Faraos tropper i hælene. Det så mørkt ut. Men vi vet i dag hvorledes det gikk.

  Og slik vil det også gå når nasjonene setter i gang i våre dager. Det er derfor all grunn til å stille seg på Jehovahs og Kristi side snarest for å få overleve krigen på Guds den Allmektiges store dag i Harmageddon. Hvorfor velge mellom Jehovah eller Kristus? Velg begge! Da blir lønnen for de fleste evig liv på en paradisisk jord slik utgangspunktet for den jordiske skapningen var.

  6
  2
  • 3 fly med 150 milliarder dollar sendte Hussein Obama til Iran. Denne bevisste handlingen ga prestestyret muskler til å sette Midt-Østen i brann. Den vestlig-feminine resessive ettergivenhetspolitikken alla Chamberlain lever fremdeles i Europa under Merkel, Macron, Mogherini og Solberg/Søreide..

   Dette ruin-tankegodset har generert en livsfarlig verden. Trumps språk er det eneste bandittene forstår. -Min atomknapp er større enn din, sa the Donald, og Kim Jong Un spratt til forhandlingsbordet.

   Nå gjenstår bare trusselen fra religiøse galninger i Midt-Østen som i virkeligheten er instrumenter for Guds motstander Satan Djevelen – også kalt Allah. Trump farer nå frem som motbildet til medo-perseren Kyros som til slutt frigjorde jødene fra det babyloniske fangenskapet.

   5
   1
  • Det gis nå ut en minnemynt der Trump fremstår preget over Kyros.

   Kristenheten verden over forventer nå at nasjonen Israels kjødelige jøder skal befris. Fra hva? De har jo sin militært beskyttede nasjon langt overlegen sine motstandere.

   De ser ikke at Guds Israel konverterte fra den jordiske nasjonen Israel til det ÅNDELIGE Israel i perioden 33-70 evt.

   Slik har det åndelige Israel fått gå i fred relativt upåaktet mens Guds fiender – ateistene – har latt nasjonen Israel fungere som en avledningsmanøver for nasjonenes aggresjoner.

   http://www.foxnews.com/world/2018/05/10/israeli-organization-reveals-trump-coin-in-expression-gratitude-over-embassy-move.html

   5
   1
  • Det er ganske morsomt å tenke på at perserkongen Kyros i dag regnes av de persiske iranerne som en stor iransk forfader. Nå er det altså Trump – det iranske prestestyrets hovedfiende – som trolig fremstår som den motbilledlige kong Kyros. “Skjebnens” ironi…

   Men så skal det da sies at det ikke er det flotte iranske folket Trump opponerer, men det djevelske islamittiske styret som undertrykker befolkningen.

   5
   2
 2. Krigen mellom Iran og Israel må komme. Og dagens prestestyre i Iran vil bli knust.

  4
  2

Det er stengt for kommentarer.