Frustrasjon blant Get kunder, Les dette før du bytter til GET tv og internett!

TV og nettleverandøren Get som skryter over at de vant “kundeserviceprisen for 2017” får ikke samme ros av kundene som klør seg i hodet å kjenner seg ikke igjen i den beskrivelsen som gis av dem som velger ut hvem som skal vinne den heller tvilsomme prisen. “At Get kunne vinne denne prisen er helt uforståelig, da selskapet verken leverer på kvalitet, pris eller service,” sier sinte Get kunder som føler seg mer eller mindre kidnappet av “Get” som ofte sitter med monopol i mange sameier og borettslag. Også Søkelys som siden i sommer har hatt Get som leverandør, kan ikke annet enn å riste på hodet over at Get i det hele tatt var i nærheten av å vinne denne prisen, for Get leverer ikke verken på pris, kundeservice eller kvalitet

Gets fiberlinje skulle ha levert 80 Mbps, men klarer bare 42,9 Mbps i nedlastning. Slått ut av både Telenor 4G og Telenors gamle kobberlinjer

Mange tv og internettbrukere har et heller kleint bilde av tv og internett-leverandøren Get. Svært mange kan fortelle om elendig kundebehandling, elendig service og tjenestene som de blir levert samsvarer ikke med det de ble forespeilet da de inngikk kontrakt med selskapet. Når det gjelder internett leverer ikke Get den hastighet de lover og tar betalt for  og Gets produkter og tjenester blir ofte mye dyrere enn hva konkurrentene kan tilbyr. Ta nå på adressen her i Lillesand, Telenor som leverer signaler via eldre kobberlinjer tilbyr nå en nedlastning på 60-75 Mbps (testet av Søkelys) mens Gets “fibernett” i realiteten leverer 43,58 Mbps selv om de tar betalt for å skulle levere  80/15. I realiteten er Gets fibernett av så dårlig kvalitet at de ikke kan levere mer enn det telenor tilbyr via sine gamle kobberlinjer. Telenors 4G nett er også kjappere enn Gets såkalte “fibernett”. I følge målinger via “Nettfart.no” leverer Telenor via sitt 4G nett hele 66.7 Mbps.

“Gets fibernett” med lavere hastighet enn Telenor 4G

Telenor 4 g linjen kan levere 66,7 Mbps i download mens Gets fibernett klarer 44 Mbps

Prismessig skulle Get være noe rimeligere enn Telenor, men når man summerer, alt som påløper ekstra når man er Get kunde, blir Telenor faktisk billigere enn Get, fordi Telenor har “alltid på nett garanti” som betyr gratis data på mobilen og prisavslag for den tiden man er uten den faste forbindelsen. Selv om mange kanskje ikke vil tro det, er Telenor både billigere og bedre når man summerer alt og kundeservicen hos Telenor har jeg aldri kunne klage på. Min relasjon med Get vil være over når “bindingstiden går ut i juli 2018 for Get har hittil vært en heller dyr fornøyelse.

Les dette før du bytter til Get tv eller internett

Kommentarene er hentet fra nettstedet Bytt.no som gir brukere anledning til å beskrive sine erfaringer med forskjellige selskap og dette sier kundene om GET tv og internett

“Elendig kundeservice og svært ustabilt bredbånd. I perioder funker det utmerket, men opplever til stadighet at det i perioder er svært tregt eller faller helt ut. Har vært mye i kontakt med kundeservice uten at noe hjelper, de virker faktisk ikke interessert i å hjelpe sine kunder da jeg ofte får som svar at de må sette meg over videre etc. Synes det er drøyt når du betaler for å ha 100mbit/s, men stort sett opplever å ha en hastighet nedenfor 40 mbit/s.
Dårlig gjennomføringevne fra Get sin side, og de har virkelig noe å lære på kundeservice-fronten. Da jeg som kunde opplever å ikke bli trodd på, og nei jeg klager ikke for moro skyld kjære Get,” skriver signaturen “misfornøyd”

Elendig dekoder”

“Borettslaget hos min mor byttet fra Canal Digital til GET. Tidligere inkluderte fellesavtalen kun TV, men de valgte å bytte for å få en avtale som inkluderer bredbånd over kabel (ingen fiber dessverre).

Det første man legger merke til er dekoderen, GET Box II. En ruvende, og langt høyere enn vanlig firkantet boks som i grunn ikke passer inn noe sted. En bitteliten fjernkontroll følger med. Denne kan visstnok kan bruke både IR og Wi-fi til å styre boksen. GET har ingen skikkelig bruksanvisning på nett som er oppdatert med bruk av den nye fjernkontrollen, kun videoer og litt sporadisk informasjon. Videoene er i grunn greie nok og kan også spilles av via dekoderen, men mer helhetlig dokumentasjon savnes.

Etter at boksen har brukt en evighet på å starte opp, er de treige menyene det første man legger merke til. Ikke nok med at alt er sirup – du må navigere med ørten trykk på piltastene for å få til noe som helst. Det er forvirrende å få en oversikt over planlagte og pågående opptak, samt at det er for lett å plutselig starte et serieopptak uten at man er klar over det (to trykk på rec). Hvis du graver litt i menyene, kan du se at fjernkontrollen står på IR. Forsøker man å aktivere Wi-fi for fjernkontrollen, endrer ikke statusen seg der. Håpet var at menyene ble mer responsive via Wi-fi. I følge kundeservice bytter fjernkontrollen mellom Wi-fi og IR automatisk. Får teste mer neste gang når man er utenfor rekkevidde for IR og se hva som skjer. Uansett, menyene er fortsatt like treige. Det er uvisst om fjernkontrollen bruker 2.4 eller 5GHz-nettet i boksen. Kundeservice kunne ikke gi noe klart svar.

GET har tydeligvis også en egen “start forfra”-funksjon for enkelte kanaler og programmer. Min mor brukte dette mye på CD sin dekoder. Det er helt umulig å vite hvilke sendinger man får start forfra på før programmet har startet. Virker som at det er knapt noe innhold man kan bruke den funksjonen med og GET har ikke brydd seg med å legge ut skikkelig informasjon. Her er CD langt foran med T-We som også har et arkiv.

Boksen inneholder også en ruter med wlan på både 2.4 og 5GHz. Helt vanlig oppsett via en nettleser, men det tar virkelig en evighet å gjøre den minste endring via webgrensesnittet. Det skal knapt noe til før man får en timeout og må laste inn nettsiden på nytt, noe jeg ikke kan huske å ha opplevd på selv det billigste skrotet. Heldigvis er det ganske enkelt å aktivere bro-modus og koble til egen ruter. På den positive siden virker det som at ruteren er ok både med tanke på hastighet og dekning.

For å oppsummere, hver beboer sparer nå et par hundrelapper i måneden fordi 25 Mbit (10 Mbit opplasting) Bredbånd nå er inkludert i fellesavtalen. Man får også den hastigheten som er annonsert og en dual-band ruter. Derimot er det uklart om besparelsen er verdt det pga. Den elendige dekoderen. Her synes jeg at CD sin T-we dekoder ligger milevis foran, på både innhold og brukervennlighet, selv om man må betale litt mer. I hvert fall klarte min mor å bruke den uten større problemer,” skriver signaturen Martin

“Verdens verste kundeservice!!”

“Har p.t. vært uten internett og TV i 29 dager. Vi har ringt Get opptil flere ganger daglig, blitt lovet det ene etter det andre, men ingenting skjer. Har måtte ta fri fra jobben tre dager for at tekniker fra Get skulle komme hjem til oss, men problemet blir ikke løst. Installatøren skylder på feilinformasjon fra Get, mens Get skylder på kompetansen til installatøren. De samkjører overhode ikke med sine egne folk. De lover å hjelpe oss ringe tilbake men det har aldri skjedd- ikke en eneste gang har de tatt kontakt !

Vi har måtte presse Get til hjelpe oss da de ikke tar kundene sine på alvor- det er som å prate med en vegg. Skal heldigvis flytte snart så slipper å ha noe som helst å gjøre med Get igjen. Vi har derimot en mobilregning på flere tusen som vi krever at de skal dekke, men de svarer selvfølgelig ikke på mail heller.

Jeg kommer til å anbefale mine venner og kjente på det sterkeste å aldri benytte seg av Get sine tjenester. Det er det dårligste jeg har opplevd innenfor kundeservice.

Problemet er enda ikke løst!” skriver signaturen Øystein

“Totalt ubrukelig!!!”

Helt greit TV tilbud, men der stopper det. Internetttilbudet med getboks 2 er en katastrofe.
Enkelte dager fungerer det greit, mens andre dager er det rett og slett helt fraværende.
Har prøvd etter alle kunstens regler og Get sine, å løse problemene. Men det fungerer ikke.
Nå er jeg lei, men vi får ikke byttet leverandør pga. at vi bor i et borettslag der det er bestemt at Get skal være internettleverandør… Med gamle kabler.. Urk…skriver Ronny

“For dyrt, for dårlig og svært mange omstarter av pcen”

Etter at vi flyttet til en bopel hvor Get sitter nærmest med monopol på tv og internett har jeg dessverre blitt tvunget til å bruke Get fiber.
Prisene er for høye i forhold til kvaliteten på produktet, for kvaliteten er mildt sagt elendig.
Mange ganger hver eneste dag og kanskje mens man sitter midt i et arbeid med noe, så opplever jeg at forbindelsen til nettet blir borte.
Det er ikke få ganger jeg har måttet gjøre dobbelt arbeid, fordi jeg glemmer å trykke lagre hvert femte minutt.
Plutselig og uten at man merker noe, eller ser et rødt lys på modemet, er man uten nettforbidelse og må restarte.
Har flere ganger måttet ha teknikker fra Get, og som oftest da må man punge ut et sted mellom 800 og 1500 kroner, så Get blir et svært kostbart alternativ i forhold til eksempelvis Telenor. Jeg hadde også brudd i linjene da jeg var telenor abonnement, men betalte aldri noe ekstra når det var problemer. Man fikk da både rabatt og ekstra data på mobilen mens man ventet på feilretting. Med Get får man ikke noe, annet enn trøbbel og ekstrautgifter som man ikke regner med når man inngår kontrakten.
Jeg har heldigvis også et mobilt bredbånd fra Telenor som brukes hver gang GET blir borte, og det er ofte. Ser nå frem til bindingstiden med GET er over, og da vil jeg bytte tilbake til Telenor som kan levere nesten identisk hastighet som “Get fiber” leverer.
Jeg kan ikke annet enn å advare mot GET og si: Styr unna dersom du kan!
Get er dyrt, dårlig og har en kundeservice man kan gråte av,” skriver anonym

“Meget ustabilt internett”

“Elendig kundeservice, meget ustabilt internett, ikke bare tidvis – men hele tiden. Ofte faller også nettet helt ut og man må ringe kundeservice, Har kun dekning i stua der ruteren er. Om jeg beveger meg 5 meter unna blir dekningen dårlig og faller ut hele tiden. Kan ikke bruke nettet i soverom/kjøkken. Helt elendig. Anbefales på det sterkeste å holde seg unna,” skriver signaturen Lina

“Fungerer ikke”

De leverer ofte hastigheten jeg har bestilt. Men nytter ikke med hastigheter når bredbåndet ikke fungerer 10% av tida. (Ådis)

“OVERPRISET TRAGEDIE”

“Helt siden vi har fått get brebånd har det vært ustabilt. Helt ærlig kan jeg si at det er nede minst 2ganger i måneden. Som regel er det nede for rundt 2-4timer også. Forventer ikke at det skal være feilfritt men når jeg betaler så mye og får så lite tilbake får jeg hodebry. Skal heldigvis flytte om noen måneder og da skal hvertfall ikke get brebånd følge med,” skriver Markus

“12 timer uten nett!!!

“Nå har nettet vært borte i 12 timer!!! Ingen mer informasjon på deres nettsider, bortsett fra at de beklager ulempen dette kan medføre. Må jeg vente 12 timer til eller?

Betaler også 600 kr i mnd for er nett som hele tiden faller ut, dårlig forbindelse, som er helt håpløst tullete da det virkelig skulle ha funka fint i min 18 kvadrats leilighet!

Gruer meg til å si opp abonnement, da jeg har lest at de fleste får innkasso, selv om de har levert inn boksene de skal,” skriver Oskars-gate

“Brudd på kabel”

Fra vi fikk GET for nærmere 3 år siden har det vært brudd på kabelen far dag 1. Hvor mange ganger vi her ringt inn å klaget har vi ikke tall på. Opptil 10-15 ganger per dag var det brutt på linjen. Til slutt måtte vi skifte over til Canal digital parabol tv for å kunne se tv.

GET sin internett ble oppgradert men forsatt er det mange brudd på linjen hver dag, opptil 8-15 brudd. Dette må vi betale nesten 700 Kr per måned.

I sommer kom endelig GET på plass og målte linjen etter ca 2,5 år og det ble konstatert brudd på kabelen utenfor vår eiendom.

Etter dette har vi ikke hært noe mer, GET har lovet å ringe tilbake noe de ikke har gjort, vi har skrevet skriftlig klage men ikke ende fått svar.

For ca to uker var det en service bil fra GET som stoppet ved innkjørselen til vårt hus uten at de tok kontakt med oss.

Saken er tidligere innklaget til Forbrukerrådet og vil bli klaget inn på ny da GET ikke har overholdt sin svarfrist på brevet vi sendte. Faktura er de veldig så flinke til å sende men å ta kontakt å informere og utføre reparasjon klarer de ikke de ikke.

Verre kundeservice enn GET har vi ikke vært ute for noen gang.

Vårt råd er hold dere unna GET.

Dessverre er vi nødt å gi en stjerne da det ikke går an å gi 0 i denne omtalen. Saken blir nå klages inn til Tele og datatilsynet da fristen ikke er overholdt av GET.” (Ola)

“Nett faller ut hele tiden”

Helt håpløst opplegg. Trådløst nett via get boxen er så ustabilt at du aldri vet når du har nett-tilgang eller ikke. Hos meg har de levert en repeater/extender, men denne er det helt umulig å koble seg opp mot (enheten responderer ikke når man skriver inn passordet som står på esken). Rett og slett tragisk hele opplegget. (Ole K)

“Bortkastet penger”

Meget ustabilt internett, ikke bare tidvis – men hele tiden. Ofte faller også nettet helt ut og man må ringe kundeservice. De er ekstremt trege, lite kunnskapsrike, samt at når de omsider kommer for å fikse internettet ei lita uke senere (på dagtid, når som helst, slik at man må sitte hjemme å vente på de en hel arbeidsdag), er man tilbake til det ustabile nettet, noen kroner fattigere, før man tre dager senere må ringe de igjen. Anbefales på det sterkeste å holde seg unna, for alle de som ikke gidder bruke tiden sin på å krangle med en inkompetent kundeservice-arbeider og betale 850kr for dette pr/måned. (Frk C)

“Helt horribel kundeservice”

“Vi mistet Internett forbindelsen og det beste Get kunne gjøre var å sende en tekniker etter 1 UKE. Denne tekniker kommer i tidsrommet 8.00 – 12.00. Det vil si at i tillegg til å være uten Internett i en uke må jeg også ta en halv fridag fra jobben… Aldri opplevet så dårlig service!!” (skrevet av BMS)

“Hadde GET en gang, ALDRI igjen!”

Dårlig kundeservice, ræva hastighet (ikke fiber), plunder med fakturaer stadig.. Styr unna og sørg for at borettslaget ikke velger GET som leverandør! Nå er dere advart. (Jerker G)

“Talentløst”

Skulle aldri gått ifra canal digital! Get nytter ikke, både nett og tv går konstant opptil flere ganger i uken og helt uten forvarsel. For en amatørbedrift…(Irritert kunde)

“Elendig kundebehandling”

Jeg har selv hatt get og er kjempeglad jeg slipper de lengre, men en sønn sliter med Get. Grunn er den boxen han fikk MEN den ble returnert da jeg selv kjørte han til posten hvor den ble returnert. Men han får innkasso o.s.v og beskjed betale flere tusen da box ikke returnert, MEN den ble sendt på posten. Sønn sliter veldig pga dette da ikke vet hva gjøre snart. Elendig behandling av kunder noe jeg og har erfart. (Unni S)

“Helt forferdelig”

Det er en helt klar grunn til at Get ikke har noen nettside hvor kunder kan legge igjen sin erfaring med Get. Det ville tatt seg ut.
Noen har allikevel klart å opprette en Facebookside som er uoffisiell. Her kan folk beskrive sin erfaring. Søker man på Get på Facebook, kommer denne opp.

https://www.facebook.com/pages/Get/184191141609230

Nesten 1200 mennesker har gitt sin vurdering. Som nå ligger 1,4. “Elendig”.

Get har overlatt all fakturering til Lindorff som aksepterer ukritisk Get sine pompøse fakturaer. Du går inn på en avtale med bredbånd som kanskje ikke kan brukes. Det fungerte ikke for meg, deretter forteller de jeg vil bli belastet jeg med bruddgebyr hvis jeg våger å si opp avtalen. Altså aksepterer de ikke en reklamasjon.

Mitt kundeforhold startet med problemer med en gang. Jeg fant ikke 5G nettet. Jeg har brukt masse tid på bare å finne bredbånds nettet! Jeg kunne selvfølgelig ikke si opp det gamle. Jeg er avhengig av et godt nett. Jeg snakket og snakket med kundeservice, tilslutt var det en som forklarte at det var to nett som kom med pakken. Det ene kunne knapt brukes. På det falt pc og nettbrett ut hele tiden. Det var helt normalt sa kundeservice. (Hvorfor i all verden er det der da?)

5G nettet derimot – var mye bedre. Jeg måtte søke opp det. Men min pc kunne ikke finne nettet.
Kundeservice forklarte at det var bare å fortsette å søke. evt ta kontakt med selger av pc og få hjelp til med innstillinger på nettverkskortet. Ikke på noe tidspunkt fikk jeg opplyst at svært mange pc’er og andre enheter IKKE kan ta 5G nettet til Get.

Jeg har brukt uendelig mye tid på dette. Over en time brukte jeg i telefonen med kundeservice siste gang. Som selvfølgelig var fullstendig klar over hvorfor jeg ikke kunne bruke Get bredbånd.

Etter samtalen undersøkte jeg 5G nett, og hvorfor det ikke var mulig å bruke. Jeg forstår da at selger har lurt meg.

Etter mye om og men meldte jeg fra på chat at jeg ville heve avtale – at det er reklamasjon. Avtalen er brutt av Get.
Den siste jeg snakket med kunne fortelle at jeg var velkommen til å heve avtalen, men at jeg ville bli fakturert for bruddgebyr(?)

Hun forklarte at det “andre” nettet fungerte utmerket. Det som den forrige sa ikke fungerte. Og som jeg sa at jeg ikke kunne bruke.
Hun avbrøt meg ustanselig og sa – jo det fungerer, jo det fungerer, jo det fungerer. Du får faktura på bruddgebyr. Du må betale, betale, betale.. Det er noe galt med din pc. Det er noe galt med alt du har som ikke skjønner hvilket fantastisk produkt vi leverer.

Sånn snakker de til deg hvis du har en bundet avtale.

Den ene ansatte er mer usympatisk enn den andre.
Jeg har gjort opptak av samtalene hvor de motsier hverandre grenseløst. Hun på kundeservice gledet seg i tillegg til å ta saken til Forliksrådet. Sa hun.

Get har ingen FB side eller hjemmeside hvor man kan legge igjen spørsmål eller gi en kvalitets vurdering. Det går ikke an å komme i kontakt med Get på epost. Pr telefon har de kun et 5 sifret nummer som er dyrt å ringe, og setter deg evig lang kø. For tilslutt å komme frem til en person som heller ikke har kunnskap om produktene. Og som mest sannsynlig sitter i et annet land. På fakturering har de engasjert Lindorff som er et profesjonelt inkassobyrå. Smart.

Get tar avgjørelsen på om du har fått det du har betalt for eller ikke, deretter pusher de Lindorff på kundene helt frem til Forliksrådet. Og gjerne litt til hvis nødvendig.

I skrivende stund har Lindorff laget “inkassosak”. De hevder at jeg ikke har betalt faktura på vås og fjas.

Dette skal du vite hvis du går inn i et kundeforhold med GET. Du får kaskader av fakturaer på ikke avtalte tjenester fra Lindorff. Det er umulig å forstå fakturaene. Du kommer ikke ut av en avtale uten å bli avkrevd bruddgebyr. De aksepterer ikke dine opplysninger om at produktet ikke holder hva selger har lovet. (Irene H)

“Litt under par”

Jeg hadde leilighet med utleiedel, og derfor to Get-abonnementer. Mye styr rundt oppsigelse av disse. Kun ene abonnementet ble sagt opp, som førte til mye unødvendig korrespondanse. I etterkant ble det også styr rundt tilbakesending av utstyr, og det ble rettet inkassokrav mot meg for utstyr de egentlig hadde mottatt. Løste seg til slutt, men veldig lite trolig at jeg velger Get igjen. Stabilitet på bredbånd var også kritikkverdig. (Ole MG)

“Steinalderen!”

Get er stort sett lotto! Man vet aldri om man er på nett eller ikke! Og hvordan i h….te har de gått over til den steinalderutgaven av en fjernkontroll med så tungvint mye dritt??? “Janco”, nå Get, har aldri noen gang vært bra!!! (Arild)

“Umulig å komme gjennom til kundeservice”

Jeg er styreleder i et borettslag og ønsker å endre abonnementet. Jeg har nå snakket med fire forskjellige kundebehandlere. På veien har jeg måttet vente i like mange telefonkøer og måttet høre på utrolig mange “beroligende og hyggelige” poplåter. Har også opplevd dette med Get tidligere, så nå ser jeg etter en annen leverandør. (Jens F)

“Forskjellige priser til forskjellige folk”

Fikk varsel om prisøkning fra Get og undersøkte alternative leverandører for bredbånd. Da jeg spurte om Get kunne matche tilbudet jeg fikk var svaret nei, men tilbud om 2 måneder gratis. Til nå ok!

Så hørte jeg fra en bekjent som var tidligere Get-kunde at han fikk tilbud om 200kr lavere pris per måned og 5 ganger min hastighet. Prøvde å ta kontakt på mail for å spørre om hvorfor, men fikk beskjed om at jeg måtte ringe da de jeg skulle prate med ikke hadde mail.
Etter 1 time i telefonkø fikk jeg klar beskjed fra en irritert ansatt om at Get forskjellsbehandler kundene sine opp mot tidligere kunder. Noe rart at det er tidligere kunder som får beste tilbudene…

Takket ja til 2 måneder gratis bredbånd og sa deretter opp avtalen min med Get som jeg hadde hatt siden UPC ble kjøpt opp i 2006. (Arne K)

Flere omtaler av Get https://www.bytt.no/erfaringer/parabol-og-kabel-tv/get/onvgm/daarlig-service

3 tanker om “Frustrasjon blant Get kunder, Les dette før du bytter til GET tv og internett!

  1. Barack Obama er sikkert eieren av Get. Der har du hele forklaringen. Jeg har selvsagt noe annet enn Get da jeg er en hvit nordmann.

  2. Vi måtte bytte til Get da vi nylig har flyttet og Get var alternativet vi fikk.. Siden har det bare vært masse feil. Feilmelding etter feilmelding.. Vet ikke hvor mange ganger vi har vært i kontakt med dem. Å de lover å fikse problemet… Problemene er mange, og enda ikke fikset etter snart 3 mnd.. Elendig tjeneste og elendig kundeservice!
    Her i Mysen er tjenesten så dårlig at den burde forbys. Jeg har feil og mangler ukentlig, mens naboen som har en skål på veggen ikke har nevneverdige problemer.
    Jeg kan ikke ha skål, så jeg er stucked ved det verste selskapet jeg noensinne har vært borte i. Man betaler full pott og må kreve penger tilbake hver gang man klager… Som er i 1% av tilfellene (når nok er nok). Da kan du få godskrevet alt fra 40 kroner til en måneds leie for f. eks. TV delen, eller nettdelen. Småpenger i forhold til all den tid og irritasjon selskapet skaper. De holder også VELDIG tett om at de sliter med et gammelt utslitt nett det bare flikses på. Dessverre er det ikke alternativer for meg og andre bakkebaserte tilbydere finnes ikke. Min konklusjon: De VET at de ikke har konkurranse på bakkebaserte tjenester, og de lar deg betale full pott, for noe som HVER UKE gir problemer med alle de “tjenester de tilbyr (internett, tv, og nå til og med telefoni). Kunne jeg ha sluppet GET ville livskvaliteten gått opp mange hakk!

Det er stengt for kommentarer.