Freia sjokolade lanserer LGBTQ + sjokolade -Regnbue Nonstop er allerede i hyllene”

Freia sjokolade har gått woke og har lansert en ny serie LGBTQ+ sjokolade som nå rulles ut i landets butikker. Enkelte tar til orde for boikott, etter mønster fra USA der ølmerket “Bud Light” gikk på en megasmell etter å ha inngått samarbeid og frontet transseksualitet og LGBTQ i annonseringen. Den amerikanske ølprodusenten Anheuser-Busch har kommet i store problemer med merker Bud Light etter at de hyret inn transkvinnen Dylan Mulvaney til å fronte ølet. En massiv boikottkampanje fulgte og ølsalget har stupt, skriver Inyheter som i dag omtaler. “I Norge er neppe høyresiden like markant og Freias sjokolade har kanskje heller ikke den samme maskuline appellen i utgangspunktet. Men en liten krusning har det allerde blitt på sosiale medier etter at Freia har lansert melkesjokoladehjertene som en promotering av LHBTI+-miljøet,” skriver Helge Lurås, tidligere redaktør i Resett.

Freia har i tillegg lansert “regnbue-nonstop” som en hyllest til seksuell mangfold og LGBTQ agendaen. I USA opplevde man en virkelig boikott av ølmerket “Bud Light” etter at ølmerket ble assosiert med homoseksuell livsttil og transsekssuelle. Salget stupte og butikker begynte å fjerne ølmerket fra utvalget. Dette vil neppe skje med Freia siden nordmenn er konforme, kompromissvillige, tolerante og ettergivende av natur. Selv de aller fleste kristne ledere og kirkesamfunn i Norge er blitt så runde i kantene at de stilletiende aksepterer og lever vel i et samfunn som forherliger det Guds Ord kaller en styggedom i Guds øyne. Victoria Sveinsson fra partiet Liberalistisk ungdom har lagt ut en tweet der hun kommenterer på en stabel med melkesjokolade-hjerter.

Nå er det neppe noen stridsånd igjen blant nordmenn som kansje er verdens mest konforme folk. Her aksepteres det meste og selv en tredje verdenskrig applauderes frem av individer som er hjernevasket av MSM propagandaen om vaksiner, “Putler-hat” og russofobi. MSM hjernevasken har virket langt inn i den kristne kirke som hyllet både vaksinen, krigen mot Russland og også LGBTQ agendaen. En eventuell boikott av Freia for deres knefall for LGBTQ+ agendaen vil nok ikke skje i Norge. Vi er rett og slett for runde, for komfortable og likegyldige til ugudeligheten som har tatt over landet. Vi blir nærmest så bombardert med propaganda for urett at vi blir likegyldige, sløve, kraftløse og kjødelige. Vi er blitt bekvemme i en verden der urett har tatt over og derfor uteblir vekkelsen, og åndsåpenbaringen i menigheten blir borte. Vi er blitt menigheten som tier der vi burde tale som Guds Ord lærer.

14 tanker om “Freia sjokolade lanserer LGBTQ + sjokolade -Regnbue Nonstop er allerede i hyllene”

 1. Du gir en korrekt beskrivelse av stemningen i kristenNorge. Her er det dødt. Fullstendig dødt og årsaken til tausheten er vranglæren om at Jesus henter menigheten før den store trengsel.
  Den læren har lammet troslivet til skarer av kristne i Norge.
  De gidder rett og slett ikke engasjere seg fordi de tror de skal rykkes i skyen før alt skjer. Jeg vil kalle læren om bortrykkelse før trengselstiden som den mest ubibelske og ødeleggende vranglære som er skapt.
  Den fører til at kampånden blir borte i kristenheten.
  Det er ingen åndelig kraft igjen og ingen vilje til å krige i Ånden og stride for den tro vi er overgitt.

  8
  7
  • Nei du Kikki, det er ikke dødt overalt.

   Slikt pleier jeg aldri skrive, men det stråler en svært spesiell negativitet ut i fra deg svært ofte. Det er bare trist. Dømmende og latterliggjørende er du også. Men måten du skriver på at jeg tror bare halvt at du er ekte. Du bare dikter i vei. Gleden i Herren har jeg aldri sett fra deg i kommentarene. Stakkars arme deg tenker jeg.

   Det er riktignok mye vrøvl og vranglære og falskhet i menigheter, men slik SKULLE det bli. For meg er det helt ok. Enhver kristen får ta sitt ansvar for å leve nær til Jesus.

   Men i et fåtall menigheter er folk mer våkne, og her og der blir folk frelst. Jeg tror faktisk flere blir det hjemme hos seg selv, og orker heller ikke tanken på den og den menigheten. Selv om det er Guds vilje at alle skulle hatt et sted.

   Mange har en bestemor som har bedt, og man vet veien til Gud, at det er bare å rope på Jesus. Jeg møter på mennesker jeg har bedt for i årevis, og jeg vet der og da at det skjer noe med dem for tiden, de sliter for de kjenner kallet sterkt. Jeg kjenner det når jeg er med dem. Jeg kjenner også at de helst vil være enda litt til der sammen med meg, selv om de egentlig må gå.
   Men noen kan bli sinte uten at jeg sier noe. En av disse ble frelst. Det er bare HELT fantastisk. Jeg gleder meg svært over denne familiefaren. Han står på for Jesus mye mer enn jeg gjør, har funnet sin menighet, og har samtidig begge bena på jorda.

   Ensomme kristne som lever for Jesus finnes overalt. De har gått eller går fortsatt i menighet.

   En sjelden gang oppdager vi plutselig hverandre, fordi man kjenner straks at den andre er våken og var for alt som skjer i tiden. Og begge to trodde de var alene om å ikke passe inn en eneste plass. De strever med å finne en menighet fordi den finnes snart ikke.

   Når man -i glede og forventning, venter å bli tatt opp i sky med Jesus hver eneste dag ( og samtidig vet at det kan ta år) så skjerper det enormt.
   Om man tror i dag er kanskje siste dag, så er det siste som betyr noe hva de skal tenke om oss.

   Du Kikki har bedre tid siden du tror du har minst 7 år til på deg. Haster ikke slik for deg da kanskje(?) -å få bukt med surheten og negativiteten, og kanskje heller starte å peke på Jesus….

   Du skal lide for Jesus i trengselen fordi du tror du må det for å være «god nok» for Gud. Og «når de i Afghanistan lider for Jesu’ navns skyld, så skal nok jeg også».

   Ikke glem Kikki at «Dere er ikke kalt til vrede» og at «vi har alle trengsler». Det er bare å sette i gang hvis du vil oppleve det litt mer likt som i andre land. Ut på Karl Johan med mikrofon, og de vil skrike etter deg, håne deg. Ødelegge for deg og hindre budskapet. Spark og slag er ikke langt unna. Han som Kjell skriver stadig om, CHRISTFORGIVENESS, er i flere land og opplever mye.

   Ikke glem å leve som om idag er ddn siste da Kikki😉 Og lykke til.

   Øv deg nå Kikki, og jobb nå, for i de 7 trengsels-år vil du ikke makte å gjøre det. Våger du ikke nå, så hva får deg til å tro du skal gjøre det under antikrist?

   De to vitnene og de 144000 skal få med seg en skare så stor som ingen kan telle. Det er ikke din oppgave da😉

   Det er NÅ du skal jobbe Kikki.
   Det er NÅ du skal stråle.
   Det er NÅ du skal være full av kjærlighet mot alle mennesker.
   Det er NÅ du skal være overbærende med kristne som Hannah.
   For en dag skal du sitte til bords sammen med meg. Om du virkelig mener noe med hele greia di da…

   7
   3
  • Jeg er en av dem som tror på bortrykkelse før den store trengselen, noe som for min del betyr at jeg vil være rede for Jesu gjenkomst om det skulle skje i dag, i morgen, neste uke, neste år eller om 100 år..
   Jeg ønsker ikke å oppleve det å plutselig se min Frelser i øynene i samme øyeblikk som at jeg ikke skulle være rede for det.
   Tanken på at Jesus kan komme i dag, lammer ikke akkurat troslivet slik Kikki hevder. Snarere tvert imot.

   Tolkningene er ulike, Kikki sier at “De gidder rett og slett ikke engasjere seg fordi de tror de skal rykkes i skyen før alt skjer”. Jeg ser på dette som god grunn til å engasjere seg.
   Men det er også kristne på samme side som Kikki som ikke gidder å engasjere seg fordi “Jesus kommer uansett ikke før slutten av trengselen”, -en hvilepute. Slik var det hvertfall for meg.

   Men når det er sagt, så er ikke dette et frelsesspørsmål, og heller ikke så “alvorlig” at en ikke kan ha fellesskap med andre søsken som ikke deler samme syn.

   4
   1
  • Først, Hannah. Jeg slettet to kommentarer. Var det riktige kommentarer jeg slettet?

   Så Kikki. Læren om at bortrykkelse før trengselstiden kan selvfølgelig gjøre at troens folk er mer dorske og likegyldige.
   Men ikke nødvendigvis. Alle lærepunkter kan trekkes ut og gjøres ekstreme. Eksempelvis predestinasjonslæren.
   Den kan få troende til å bli likegyldige til misjonskallet siden “de som er forhåndsutvalgt likevel vil bli frelst uansett hva vi gjør eller ikke. Bibelen maner oss til å oppfordre mennesker til å omvende seg og tro på Jesus Kristus.

   4
   1
 2. Ja, i Norge har pinse-Dfef teologien stor makt at Jesu gjenkomst skjer før trengselen begynner. Tiden framover vil vise om grunnleggerne sin forkynnelse var/er villfarelse eller sanhhet. Personlig var det jeg ble «foret» med da jeg for over 50 år siden begynte min pilegrimsvandringen 😇

  1
  1
  • Halve kristen-norge er blitt påvirket av den læren som Kikki omtaler.
   De som forkynner den læren er soveputeprofeter. De reiser rundt i landet og gjør folk bekvemme og beroliger dem med at intet vondt skal ramme deg. Du skal hentes ut og opp.
   Disse gjør stor skade på Guds menighet og risikerer å trekke mange med seg ut av Guds rike.

   6
   3
 3. De abrahamittiske religioner dyrker forestillingen om en begynnelse og slutt på menneskenes historie (på tross av ideen om evigheters evighet før og etter). Andre trossystemer kan være sykliske. Ja, det like mange spekulasjoner som det oppstår tanker og følelser i milliarder av hjerner og hjerter.

  De eldgamle tekstene har blitt tolket på svært ulikt vis gjennom historien. Uten bevis og belegg i virkelighetens verden, har det vært et enormt rom for egne grublerier. Enhver troende har kunnet danne seg sin egen personlige oppfatning, sin egen tro og teologi, en forståelse som i de fleste tilfeller dessuten har endret seg gjennom livsløpet. Dermed har det oppstått myriader av mer eller mindre ulike sekter og samfunn – og milliarder av «lærde» krangler og små og store religionskriger.

  Oppfinnsomhet og mangfold er den menneskelig kreativitets vesen og kjennetegn for all kultur. For eksempel har menneskedyret konstruert samfunn der kvinner danser halvnakne under religiøse festivaler, mens de andre steder på kloden hele livet er pakket vekk i mørke gevanter av ærefrykt for guddommen.

  Bibeleksperter, språkkyndige og historikere bekrefter at de eldgamle ørkentekstene i den selvmotsigende tekstsamlingen vi kaller Bibelen, stort sett handler om her og nå, eller nær fremtid, altså om å påvirke og styre folk og tilhørere i deres samtid. Slik er det fortsatt. Den teologiske krangelen på Søkelys handler også om det aller viktigste, nemlig den tiden vi selv lever i, altså om samtiden her og nå, og fremtiden i vår egen levetid.

  Slik patriarker og profeter grubliserte og forkynte straff og fordervelse for samtidens herskere og nabofolk, svovelpredikanter refset sine brødre og søstre, og dommedagsprofeter lovet sliterne belønning i himmelen, krangler også skribentene på Søkelys. Det handler om forargelse og umoral i vår tid, om rettferdig utslettellse og himmelsk herlighet for oss og dem. Tidligere kunne det handle om spennende rykter og vandrehistorier, pågående stammekriger, aktuell lovgivning og fremmede gudebilder og problemstillinger i tiden. I dag handler det om homobevegelsen, amerikanske presidenter, innvandring og russiske diktatorer. Og fargerikt godteri. Blant annet.

  Endetid, opprykkelse og gjenkomst blir neppe slik noen troende har forestilt seg. Men det er lov å leve i håpet for dem som trenger trøst. La bare ikke overtro ødelegge andres liv.

  1
  4
  • Jesus kan frelse deg også Aril.
   Du må bare legge bort vantro og åpne hjertet.

  • Nei. Nicky, Aril må ikke gjøre noe som helst. Jesus har gjort alt for ham.

   Han kan ikke bare ved seg selv plutselig klare å «åpne hjertet sitt».
   Han kan heller ikke bare legge vekk vantro.

   Det er det bare Gud som kan. Så kan Aril bare hviske navnet Jesus.

   Gud har gitt hvert menneske en fri vilje.
   Aril er på en nettside der han har hørt evangeliet. Han vet alt han trenger.
   (Han visste det nok fra før også)
   Når vi sitter til bords i himmelen en gang ( som Aril har sine meninger om, OG som jeg faktisk forstår) så er Aril enten der eller ikke. Ber om det første jeg.

   Troen kommer av forkynnelsen.

   Bønn for Aril og alle mennesker vender ALDRI tomt tilbake. Velsign Aril du Nicky. Han skriver bra og interessant, selv om vi ser svært ulikt på ting.

   2
   4
  • Hannah
   Du er virkelig i alvorlig vranglære
   Bibelen snakker om omvendelse og tro.
   Det er faktisk å gjøre noe.
   Nemlig respondere.
   Jeg vet ikke hva slags religion du har.
   Jeg tror du hadde tatt anstøt av Jesus da han sa eller krevde at den unge rike mannen skulle selge alt han eide, gi det bort og komme og følge ham.
   Aril må nok som alle andre åpne seg for evangeliet, velge å tro og ta i mot Jesus som Herre og frelser og omvende seg fra synd.
   Den lære du ser ut til å holde fast på er vist en form for Universalisme som går ut på at alle blir frelst uansett valg de tar og stillingstaken til Jesus. Jeg er skremt av din religions-synkronisme.
   Nei Aril. Åpne deg for evangeliet, omvend deg fra synd, gjør bot og ta i mot Jesus Kristus -slik at Jesus kan frelse deg.
   Du velger selv hvor du skal tilbringe evigheten.
   Slik du lever nå og slik du bekjenner ditt hjerte. Vil det bli helvete.
   Ditt håp er omvendelse og tro på Jesus Kristus.
   Du må bekjenne at Jesus Kristus er Herre og tro i ditt hjerte.
   Det finnes ingen annen vei uansett hva Hannah måtte lære.
   Hannahs lære fører deg ikke til himmelen.
   Det er kun Jesu Kristi lære slik du møter den i Guds Ord og i de oldkirkelige bekjennelsene som kan frelse deg.

  • Forstår at du reagerer Nicky. Og ja, enig, jeg skriver det litt feil når jeg sier han må gjøre «ingenting som helst». Men skrev det FORDI jeg tenker at Jesus har gjort alt og vi bare kan ta imot. Det er en gave. Og jeg forstår jo at det er derfor du skriver «du må åpne hjertet ditt». Og det er fint skrevet, men får han det til tro?

   Jeg overreagerte nok litt fordi det går litt i ett her inne om hvor mye dere alltid skal GJØRE,
   og alle skal visst lide noe voldsomt for Jesus i trengselen (og endelig bli et vitne for Jesus…?)
   -fordi lide for Jesus gjør de i Afghanistan og Langtvekkistan… Og da skal dere også absolutt gjøre det…
   For det står i Bibelen.

   Nei det gjør ikke det.

   Vi har alle trengsler står det. Jeg har hatt mye verre trengsler enn det at en her inne stadig kalte meg en satans tjener, jesebels ånd m.m. Jeg holdt til slutt ikke ut å være sammen med slike kristne. Jeg ville bort fra hele kommentarfeltet her, for der var det mye SYKT. Jeg trodde ikke slike kristne fantes. Den verste dritten får du gjerne fra de som kaller seg kristne. Er det en «trengsel» ? Ja, vil jeg si. En liten en. Men klarte meg veldig greit og kom tilbake. Gud gjør sterk👍 Og også takket være kun 2-3stk, men særlig en.

   Selv om det har falt Ture (som leker sjef her inne) tungt for brøstet at jeg ikke holdt ord og holdt meg unna. Hoppla🤠 Han burde søke i Ordet og takke Gud for Hannah og vise glede over at jeg var tilbake (som en kristen bror skal) Man lurer ofte på om de sjekker hva Bibelen sier. Ordet er jo en lykte🔦for min fot og et lys🕯 for vår sti. Eller??

   Om frelsen; Alle her (t.o.m. Aril har nok fått det med seg) vet at jeg gang på gang i årevis her har nevnt Romerne ti-ni-ti. At Bibelen har svar.

   Jeg forklarte meg nok dårlig i stad. Det jeg mener et at vi først og fremst kan si hva Bibelen sier, og ikke at du må «gjøre ditt gjøre datt» eller «be den og den frelsesbønnen».

   Jeg reagerer bare litt når kristne skriver slikt som at «gjør ditt», «gjør datt» og Jesus kan frelse deg også Aril». (Selvfølgelig) Han døde jo for ALLE. Dette vet Aril.

   Mennesker som ikke vil ha med Gud å gjøre får ikke til SELV å bare «legge bort vantro».

   Mennesker som ikke vil ha med Gud å gjøre får ikke til SELV å bare «åpne hjertet sitt».

   Men når (jeg skriver NÅR, fordi jeg tror ALLE får sin sjanse)
   Når Gud kaller, så har man begynt å både tro og kjenne trang til å åpne hjertet sitt. (Og står enten imot eller gir etter)

   Når jeg i stad skrev at man kan bare hviske navnet Jesus, så vet alle at hvis vi mente det vi hvisket, så omvender vi oss virkelig.

   Hva du tror om meg Nicky er ikke så viktig. Viktigst er at det jeg skriver må stemme med Bibelen. Jeg gjør feil å det gjør de aller fleste her inne. Selv om få ydmyker seg. Er vant til mye her inne og godt herdet. Mange andre her synes det er viktig å fortelle løgner om at jeg ikke er frelst (er de frelst lurer jeg selvfølgelig på da) At jeg er naiv ang opprykkelse og m.m. Trist for dem😊

   5
   1
  • Nicky, du må være ny her?

   Du «vet ikke hvilken religion jeg har» skriver du. Alle her inne vet jeg er ikke har noen. Nå vet du det også😊

   Det finnes kun én Gud og kun én vei til Gud. Gjennom Jesus. Jesus stod opp igjen fra de døde. Alt er sant og alt er skrevet ned. Han lever✝️ (de andre gjør ikke)

   Jesus er ingen religion, Jesus er Livet. Sannheten og ENESTE vei til himmelens og jordens Skaper.

   Jesus er ingen religion for meg (selv om jeg forstår at mange er uenige med meg i den påstanden) Når jeg ser hva «kristne» er i stand til, så har jeg ikke lyst å kalle meg det. Men at jeg følger Jesus.

   En dag tok jeg imot det Jesus gjorde på korset, og jeg tilhører Ham nå for alltid. Og skal for alltid være sammen med Ham.

   Jeg ER allerede sammen med Ham dag og natt. Han er like nær meg som dyna mi, ved Den Hellige Ånd. I morgen eller om 10 år (?) fordufter vi fra jordens overflate. ALT i Bibelen står. Så alle kan selv lese. Og bli Guds barn nå. Og for alltid være med Ham.

   Da -når vi fordufter, blir antikrist ønsket velkommen av alle mennesker, som er desperate -og i dyp dyp frykt. Det blir en grusom tid som det ALDRI før har vært. Og ALDRI kommer til å bli på jord.

   Jeg tilhører ingen kristen gruppe som skriker og skråler i tunger, denger onde ånder ut av folk, tror at noen som snuser eller røyker har en ond røykeånd i seg, (Gud HAR skapt oss med vilje til å slutte. Klarer vi det ikke , så hjelper Han, garantert) … og jeg tror ikke på alle «såkalte» profeter, men på Guds eget Ord i Bibelen. Jeg tror at HVERT ENESTE ord i Bibelen kommer til å gå i oppfyllelse. Ikke de såkalte profetene som skråler.

   Visjon Norge får på ny enda en til nå på besøk, som har «sett i et syn» som dusinvis andre, at det blir vekkelse i Norge. (?)

   Nei, det blir ikke som han sier. Les Bibelen.

   Flere vitner om forrige gang han taleren var her, om en «atmosfære», «en sterk salvelse» osv…. Hva denne atmosFÆREN er, lurer jeg litt på….

   Kristne BØR ha nok med Guds Ord, Bibelen. Der mellom sidene er det RIKELIG av LIV og ATMOSFÆRE👍
   Men jakten på «atmosfære» og ikke Guds Ord ( som skal bo RIKELIG i oss) får kristne til å renne avgårde overalt i søken på FØLELSER og ATMOSFÆRER.

   Jeg burde nok se mere av talene før jeg påstår så mye… Men jeg fikk med meg INTET bibelvers én av gangene på TV, og kun ETT bibelvers den neste gangen. Folk var «STERKT» berørt, hørte jeg. Javel…( ?)

   Hoppet over neste tale og hørte på denne korte:

   https://youtube.com/shorts/YISt_MxAUyw?feature=share

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.