Freia-boikotten vokser -stadig flere stanser salg av produkter fra Freia

DNT, SJ Norge og Classic Norway Hotels stanser salg av flere Freia-produkter
Det svenske togselskapet SJ dropper produkter fra Freia og Marabou. Hotellkjeden Classic Norway Hotels slutter seg også til boikotten av Freia. Den norske turistforeningen setter samarbeidet på pause med Freia-eieren. Den siste aktøren som kaster seg på Freia boikotten er Petter Stordalens Strawberry hotell. Der er det Pride flagget til topps og der er det RDS som er lidelsen. RDS er en tilstand som har mye til felles med Trump derangement syndrome. Det at eierne ikke tar tydelig avstand fra Russland, svekker helt klart Freias omdømme, sier Ole Christian Apeland, daglig leder i kommunikasjonsbyrået Apeland, til Børsen. Denne uka har flere store aktører vendt den norske sjokoladegiganten ryggen.

Det er nå dannet grupper på Facebook som oppfordrer til boikott av produker produser av Freia eier Mondelez. Enkelte er åpenlyst frustrert over at de ennå finner Freia sjokolader i butikkene til Kiwi, Rema1000 og Coop.

Russofobi og tanketomhet har tatt over fullstendig hos mange. Deriblant Arnfinn Nordbø som la ut dette på Facebook.  La oss bare være ærlige. Når Freia innførte sin Pride serie av sjokolade var det ingen tendens til boikott. Men hatet mot Russland og Putin trumfer alt i dette landet.

Tønsberg blad omtale boikoten av Freia