Fredens religion: Pakistanske jurister krever dødsstraff etter Koran-brenningen i Kristiansand og på You Tube hylles demonstantene som sanne jihadister

Koran-brenningen i Kristiansand i regi av den islam kritiske organisasjonen SIAN skaper sinne i den muslimske verden. Både Tyrkia og Pakistan har reagert med å kalle inn norske ambassadører på teppet, og i Pakistan tar jurister til orde for dødsstraff mot dem som stod bak brenningen av Koranen den 16 november. Samtidig som hele det politisk og religiøst korrekte Norge tar avstand fra Koran-brenningen, hylles de rabiate motdemonstrantene som gode Jihadister i flere videoer lagt ut på You Tube. Det er vel bare et tidsspørsmål før en eller annen mulla eller muslimsk lærd velger å utstede en hellig fatwa mot SIAN og dem som deltok i markeringen mot islam i Kristiansand sentrum

Hylles for å ha angrepet et SIAN medlem under Koran-brenningen i Kristiansand

Den kontroversielle Koran-brenningen i Kristiansand den 16 november i år har skapt vrede blant muslimer. Både Tyrkia og Pakistan har protestert på brenningen med å kalle de norske ambassadører inn på teppet, og pakistanske jurister har tatt til orde for dødsstraff mot dem som krenket muslimenes hellige bok. Både den norske regjeringen og lokale politikere har tatt avstand fra Koran brenningen og det samme har folke-kirkens presteskapet og en rekke religiøse figurer gjort. Blant muslimer har brenningen av deres hellig bok skapt reaksjoner og på You Tube og andre sosiale medier blir videoer av hendelsen delt og mannen som gikk til angrep på SIAN medlemmet for å stoppe at boken ble brent, blir nå rost som en sann jihadist og tjener av Allahs vilje: ” People like him only set the best example of jihaad…..well done…..Ma sha’ALLAH..n ALLAH made jahannam only for an atheist like him who made a huge sin by burning our holy quran…..he will get the best punishment by ALLAH…..In sha’ALLAH,” skriver Sadaf Khan. Muhammad ishaq Muhammad ishaq på sin side oppfordrer sine muslimske brødre til å boikotte Telenor. Andre igjen roper på Jihad eller “hellig krig” mot Norge, mens Yasin Kahn vil at dem som forsøkte å brenne koranen skal straffes. Gurdev Singh som ser ut til å være indisk muslim mener at Koranbrenningen er en gjerning av hat og krever at norske myndigheter straffer dem som stod bak brenningen av boka. Anwar Zaib sier kort og godt at “vi (muslimer) hater Norge.” Guddu Shabbir som har forstått Koranens budskap om at muslimer er det nye herrefolket skriver dette: “Muslimer fra hvert land bør heve stemmen og si i fra for å redde Koranen, vi muslimer er fremtidens herskere i verden.

Ønsker død og fordervelse over Norge

Vi hyller mannen som reddet koranen fra å brenne.” Andre igjen tar til orde for å drepe dem som stod bak, mens Ali Ahmed tar til orde for at Allah må brenne Norge og

For dette kors skal du dø. Islamister vil straffe kristne når de blir verdens herskere

avslutter sin drøm med det tradisjonelle “Allahu Akbar” som betyr Allah er størst. Taimoor Kayani skriver kort og godt at han skulle ha vært der med en AK 47. Signaturen Proud Pakistani skriver dette: “We will crush your Norway in just few minutes.. you norway people dont miss with us muslim,” og derfor er det sikkert klokt at vi fortsetter å holde grensene åpne for muslimsk innvandring. Bouraq Ali mener at “the time of the norwegion catastrophe has begun.” Signaturen Everything is Here slår fast følgende: “The Most Powerful Religion is Islam in the Whole World and I’m Proud to be a Muslim. In_Sha_ALLAH I’ll save my Islam how much i can Save before i Die  Thanks to my Almighty ALLAH for Everything.” Engineer Tayyab imtiaz har kort og godt dette budskap til oss alle…”Norway, get ready, we are comming.” Kashif Satti reagerer sterkt på det hele og vil at “Allah offentlig skal brenne levende personen som brant koranen.” Ayyan Mustafa har åpenbart forstått at både busser og lastebiler kan være effektive våpen: “If I was there I will drive a car and kill all those people who are part of this type of protest against islam just simple you dont need weapons just drive a car or truck and ramp all those,” skriver Mustafa som her leverer en god asylsøknad. Det er bare for Erna og co og fortsette vår tids asylpolitikk, og vipps så har vi snart Allahs hevn på våre gater og torg. Personen som skjuler seg bak navnet  Rashida Tahir slår fast at “Allah vil straffe de kristne,” -men siden Allah bare er en fantasifigur eller demonisk forestilling, så er det nok Allahs tjenere som skal stå for straffingen av kristne. I muslimske land trenger man ikke ei gang brenne koranen for å bli straffet. Det holder å bekjenne Jesu navn. På tide at norske kristne våkner opp!. Hendelsen i Kristiansand har blitt rikelig omtalt på pakistansk TV, og reaksjonene mot Norge er sterke.

 

9 tanker om “Fredens religion: Pakistanske jurister krever dødsstraff etter Koran-brenningen i Kristiansand og på You Tube hylles demonstantene som sanne jihadister

 1. Problemet har aldri vært islam. Ei heller koranbrenning. Problemet er ikke blinde eller farlige politikere, ikke manipulerende medier full av løgn og bedrag eller offentlige ansatte som tjener den radikale venstresidens sak uten hensyn til demokratiske prinsipper.

  Problemet er vanlige nordmenn som stemmer på politikerne og betaler for medier fulle av synd og giftig propaganda. Slik forsvant kristendommen. Og slik fikk bla. islam makt i det norske samfunnet.

 2. Ja, hun ble martyr for noen år siden. Utsatt for grotesk vold fordi hun ikke delte islams visjon om sin landsby.

 3. Det gjør meg rasende og jeg orker ikke all denne ondskapen! Blir fysisk dårlig, det er grusomt. Du er modig Kjell som publiserer dette.

 4. Kjære vakre Tina.

  Alle kristne opplever dette, i perioder av sitt liv, men det rører meg når du er så ærlig å skrive om det du opplever.

  Av egen erfaring så vet jeg at det som får mitt bønneliv til å stilne er, min egen synd. For å få liv i mitt eget bønneliv så gjelder følgene.

  Omvendelse. (Ef 2:8-9)

  Vi vet alle hva slags synder vi har, vi trenger ingen til å fortelle oss det. For DHÅ sørger for å peke på de områder i våre liv som trenger å legges under Jesu kors og blod.

  Jeg starter med å takke ja takk, til kjærlighetsmåltidet som Jesus tilbyr meg nesten hver dag og alene. Kjøp kjeks av noe slag og druejuice, les høyt fra Guds Ord om nattverden. (1 Kor 11:23-32) Takk så Jesus at du er funnet verdig til å delta i dette måltidet sammen med Ham.

  Ikke gjør ting vanskelig for deg selv, ta ett skritt om gangen. Men hvis du kjenner deg oppmuntret så gå flere skritt med Jesus, bønn er tungt arbeid. Men gjør det med glede, så begynn å danse med Jesus.

  Mvh RJ

  • Hei Betina – Tina

   Jeg synes dine ærlige innlegg skal få stå, for deg er de et nødrop. Det er mye viktigere en alt annet som skrives av selvopptatte kristne.

   Jeg vet ikke hva jeg skal finne på å gjøre for deg, annet en å be deg holde ut, din kamp er snart over, for Jesus er rett rundt hjørnet. Løft hodet å se på Ham med tornekronen, Han er der midt i din sorg og kamp. En av våre største fiender er likegyldigheten, men Jesus har ikke gitt oss den ånd som gjør deg apatisk. Så kjemp mot den ånd som gjør deg apatisk og ikke bøy deg for ham.

   Jeg har selv vært der du er nå, og jeg kaller det for min ørkenvandring, en slags søvn av at ingen ting betyr noe. Men Jesus vekte meg opp tidlig en morgen med et Bibelvers som, runget i mitt indre. Jeg sto opp og knelte på gulvet og overgav hele mitt liv og all min synd til Jesus. Fra da av har Jesus gjort noe nytt i mitt liv og Han holder på ennå å restaurere mitt indre fra den ødeleggelsen som skjedde i de årene min ørkenvandring varte.

   Når Han klarte å få en som meg på føttene igjen, så klarer Han også det for deg. Bare hold ut og ikke gjør som alle menighetene i Asia som vendte Paulus ryggen, fordi de orket ikke å stå i kampen. Jesus har så absolutt ikke gitt deg opp, bare du holder ut litt til, så du blir stående etter å ha overvunnet alt, og seieren er din.

   Mvh RJ

 5. Betina. Takk for det du har delt her. Det er det fineste jeg har lest på en blogg på flere år. Slik har mange av oss hatt det opp gjennom livet. Men likevel er det én som går ved vår side. Han holder oss oppe med sin rettferd høyre hånd. Han som er veien og sannheten og livet.

Det er stengt for kommentarer.