Riksretts-farsen i kongressen -ikke en eneste republikaner vil støtte en riksrett mot Trump

Demokratenes riksrettsfarse tar nå en ukes pause. Samtidig som dette skjer blir det mer og mer tydelig at demokratene som faktisk fikk en rekke utenlandske etterretnings-organisasjoner til å forsøke å grave frem dritt om Donald Trump under valgkampen i 2016. Flere i the deep state og blant demokratene frykter hva Horowitz og John Durham etterforskningen vil komme til å avdekke av kriminalitet begått av Hillary Clinton leiren, demokratene og deres allierte i the deep state. Panikken er i ferd med å bre seg og demokratenes euroforiske drøm om å få noen republikanere til å bytte side har så langt feilet.

Dette har ikke blitt den gode uken for demokratene som de venstre-ekstreme og liberale hadde håpet på. Ikke en eneste republikansk representant har latt seg overbevise om at president Trump har begått en handling som skulle tilsi at han blir avsatt. Snarere har prosessen forsteinet frontene og Adam Schiff og Nancy Pelosi`s riksretts-teater vil bare forsterke frontene og skape ytterligere polarisering og splittelse i USA. Oppslutningen og interessen for prosessen har vært fallende og stadig færre amerikanere har benket seg foran tvèn for å følge riksrettsfarsen. “The hoax is OVER. It’s done. They tried and failed. They didn’t have one witness to testify that President
@realdonaldtrump directed a Quid Pro Quo involving military aid. Not one,” skriver Fox News nyhetsankeret Jesse Watters,” i en kommentar på Twitter. Den innflytelsesrike senatoren Lindsey Graham som var svært kritisk da Donald Trump trakk amerikanske styrker ut av Syria nylig sier at riksrettsprosessen har vært urettferdig og lite troverdig og bruker kreftene nå på å avklare spørsmålet omkring korrupsjonsbeskyldningene mot visepresident Joe Biden.  “Today, I sent a letter to Secretary of State Mike Pompeo requesting documents related to contacts between: Vice President Biden, Hunter Biden
and other Obama administration officials and Ukrainian President Petro Poroshenko.” Samtidig understreker Lindsey Graham at en riksrettssak på basis av hva som har kommet frem denne uken effektivt vil bli drept i samme øyeblikket den når senatet.

7 tanker om “Riksretts-farsen i kongressen -ikke en eneste republikaner vil støtte en riksrett mot Trump

 1. Dette er ikke en farse, verre!
  For å få felt Donald Trump må Demokratene har 2/3 flertall, og vi vet at Republikanerne er i overtall.
  Med andre ord, det er større sjanse å vinne i Lotto.

  Her er eneste mulighet at Republikanerne vender seg imot sin egen President.
  Etter å ha hørt på en del av disse vitnemålene, som ingen har vært i nærheten av å avdekke noe klanderverdig med Trumål.
  Så er muligheten her lik null. Dette er kun fordi Demokratene driver heksejakt på Trumål, og eneste mulighet for å vinne neste President valg!
  Det er å få Trumål avsatt! Det forteller bare hvilken krise dette er for Demokratene!

  Hva går det hele ut på? Det er å finne noen som kan «felle» Trump.
  Hvis de klarer å felle han på noe, så vil ikke noe skje, hvorfor? Fordi uansett så har en eventuell kontakt med Ukrainas President ikke ledet til noen verdens ting.
  Hele saken er døfødt!
  Eneste muligheten er å få en Domstol i fra Norge, for de er kjøpt og betalt. Så ille er ikke USA.

  4
  2
 2. Jan Kåre sitt forsvar for den to ganger gjengiftede Donald Trump bare beviser at hans argumenter mot Jan Aage Torp og andre gjengiftede bare er misunnelse og hat. Det er også en ren svindel.

  Men at hans såkalte kampanje mot gjengifte bare er svindel og bedrageri vet alle. Når alt kommer til alt er ikke Jan Kåre i mot gjengifte.

  1
  3
  • Største tøvet jeg har lest.
   Jeg har kun påpekt Gjengifte blant forkynnere og de som forkynner bibelens budskap.
   Du er helt på ville veier med denne argumentasjon.

  • Så du ønsker Trump en riktig fin reise til helvete, da ?
   Det er uansett kun i ditt sinn at det er forskjell mellom forkynnere og oss vanlige mennesker. Jesus og Bibelen gjorde ikke den forskjellen.

  • Gud bruker hvem han vil for å fullføre sin plan. Jeg tror derfor Trump er en mann utvalgt av Gud for denne siste tiden vi lever i. Han våger å gjøre det svært få andre våger. Men i følge Bibelen så lever han i hor. Men Gud bruker som sagt hvem han vil.

   1
   2
  • Se, her dykket plutselig dyret fra avgrunnen opp.
   Du skriver at Donald Trump ikke er frelst. A
   Han tok imot Jesus for et par år siden.
   Jo, han er ok et Guds. Barn ???

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.