Franklin Graham ser Guds velsignede hånd i valget av Donald Trump

Franklin Gramham, sønn av velkjente Billy Graham har høstet både applaus og kritikk etter at han på Facebook la ut en melding som kan tolkes som at han direkte ser Guds velsignede hånd i valget av Donald Trump som president.  “I går hadde jeg det privilegiet å være sammen med tusener av mennesker i Alabama i bønn for USAs kommende president Donald J Trump og visepresident Mike Pence, og til å takke Gud for hans velsignede hånd over denne nasjonen,” skriver Graham som i likhet med millioner av evangelikale kristne er glade for at amerikanerne valgte Donald Trump fremfor Hillary Clinton. Med Donald Trump har konservative kristne fått sin kandidat i Det Hvite Hus og mange tror at valget av Donald Trump vil bety en ny utgytelse av nåde og velsignelse over USA.

Franklin Graham og Donald Trump avbildet sammen. (Foto Facebook)

“Jeg var invitert til å lede et bønnemøte i forbindelse med Donald Trump og Mike Pence siste stopp under deres “Thank You Tour” som var en turne der den kommende presidenten og visepresidenten besøkte velgere i flere delstater for å takke for tilliten. “Donald Trump vil bli vår president om en måned og han trenger vår bønn for visdom mens han setter sammen sin administrasjon. Jeg oppfordrer alle, enten du støttet Donald Trump eller ikke, til å bli med å be for ham. Gud hører og arbeider gjennom bønnene til sitt folk,” skriver Franklin Graham og viser til ordene i 1.Krøn 16,11 som sier: “Spør etter Herren og hans makt, søk alltid hans åsyn!”  Det evangelikale kristne Amerika syntes ikke å dele frykten som enkelte har for at Hillary Clinton skal lykkes med å frarøve Donald Trump seieren helt på målstreken. Selv om det er tvilsomt at de liberales push for å forhindre Donald Trump blir president vil lykkes, er det fremdeles mange i alternative media som frykter nettopp dette. Både Alex Jones i Infowars og  Christopher Greene i AM tv alvorlig frykter at Hillary Clinton og den venstreliberale elite sponset av menn som George Soros vil lykkes med å “stjele valget fra det amerikanske folket”.  Christopher Greene i AM tv er virkelig alvorlig bekymret når han deler sine bekymringer om dette i videoen “Hillary Clinton to Overthrow the Election”

3 tanker om “Franklin Graham ser Guds velsignede hånd i valget av Donald Trump

 1. Når det gjelder Franklin Granham har jeg ikke særlig store tanker om han.

  Nå bry nok Granham seg ikke noe om hva jeg mener, men jeg liker ikke folk som ikke tør stå for noe!
  Jeg har han friskt i minne om da han ikke ville/torde stemme på Donald Trump. Selv om han synes Trump var den beste kandidaten valgte han å være hjemme på valgdagen.
  For meg er dette en mann som sitter igjen med Svarteper…

 2. Da er det betimelig å spørre seg; hvilken gud forholder Franklin Graham???

  Dersom Gud virkelig hadde tatt kontroll over dette valget, ville det blitt en kristen, moderat, konservativ person, med et stort hjerte for de svake.

  De som hevder at Trump er utvalgt av Gud, SPOTTER Gud.

Det er stengt for kommentarer.