Franklin Graham om Oregon skytingen: Er president Obama taus fordi det var kristne som ble henrettet?

USAs president Barack Hussein Obama har igjen overrasket det kristne USA med franklinn-graham-todd-starnessin taushet. Kristne blir martyrer, de blir henrettet både i Midtøsten og på amerikansk jord og presidenten er taus,” sier Franklin Graham til Todd Starnes på Fox News. (foto You Tube) -Hvorfor er Obama så taus når det gjelder kristne som er ofre, -spurte Todd Starnes Franklin Graham. “Jeg kan ikke svare på det Todd, Den mannen er et mysterium og det forvirrer meg at han uttaler seg før han kjenner alle omstendigheter,” sier Franklin Graham, som gjentatte ganger har kommet med krass kritikk av USAs president og kalt han til omvendelse.

En rekke kristne forkynnere, med unntak av figurer som Joel Osteen, Rick Warren
obama-devil-hornog TD Jakes, har gjentatte ganger refset den amerikanske presidenten offentlig på grunn av hans åpenbare antikristelige agenda, men hittil har den amerikanske presidenten trosset alle kall til omvendelse og har fortsatt på sin onde vei lik den israelske kongen, Akab, Omris sønn. Om Akab het det: “….gjorde hva ondt var i Herrens øyne, mere enn nogen av dem som hadde vært før ham.” (1 Kong 16,30) Etter å ha fulgt Obamas tid som president og har sett hva slags holdninger Obama har fremmed, er dommen Guds ord gav over Akab, like relevant for USAs nåværende president. Barack Hussein Obama vil gå over i historien som den presidenten som åpnet Amerika for homofile ekteskap -og som uten å blunke inngikk en atomavtale med Iran uten å forsøke å få fri en rekke kristne amerikanere som sitter fengslet i Iran for sin tro.

Franklin Graham: En tydelig røst

Franklin Graham som etter alt å dømme kommer til Norge i 2017 er en av de forkynnere som har gjort seg upopulære i Det Hvite Hus samt i den del av kristenheten som avskyr tydelig forkynnelse. Franklin som er sønn av Billy Graham som nylig har kommet med en bok hvor temaet er helvete og evigheten, har flere ganger angrepet Obama offentlig på grunn av hans henfallenhet til å akseptere synd. Hvorfor Obama er taus om kristne som slaktes får nok flere enn Franklin Graham til å undres. Dette er hva Graham sa til Todd Starnes

https://www.youtube.com/watch?v=6NSvP1kSq2U

 

6 tanker om “Franklin Graham om Oregon skytingen: Er president Obama taus fordi det var kristne som ble henrettet?

 1. Hvorfor er det ingen her som stiller spørsmål ved den ultraliberale våpenlovgivningen i Amerika? Den er det i hovedsak republikanerne som tviholder på, og vi vet jo at Obama flere ganger har tatt til orde for innstramninger.

  • Vi som nordmenn forstår ikke mange amerikaneres holdning til våpen fordi vi ikke er vant til det. Mange amerikanere mener at det er nødvendig å ha våpen for å beskytte seg selv og det er jo også nedfelt i deres konstitusjon. En del troende amerikanere ser rettigheten til å bære våpen som siste skanse mot tyranniet og frykter at dersom den rettigheten blir fratatt dem, står de forsvarsløse mot de føderale myndighetenes overgrep. Det er jo menneskene som fyrer av sitt våpen som dreper og ikke våpenet i seg selv. Jeg tror det er moralen som svikter for de finner alltid noe å drepe med, kniv, skrutrekkere, klubber, lenker av kjettinger osv. Det ser vi fra de mange knivangrep i Israel.
   Obama burde oppfordre nasjonen til å søke Gud i anger og bot og gjeninnføre respekten for livet ved å stanse abort -for til syvende å sist så er det menneskenaturen som får folk til å drepe, syndens makt -og det er der problemet sitter. Jeg tror mye kan forklares i noen ord fra Paulus fra 2-tess.2 hvor det står at “lovløshetens hemmelighet er alt virksom -bare at det som ennå holder igjen ryddes av veien. Jeg tror personlig at det som holder de antikristelige krefter igjen er respekten for lov og rett – og da tenker jeg på de universelle lover og bud som er gitt oss av Gud. Forøvrig er ikke jeg noen talsmann for å ha våpen og har ingen forhold til slike, men ønsker man å drepe er selv bilen et redskap til drap. Det viser historien om den kristne rapperen. Det er moral og etikk det står på og respekten for Gud og livet.

 2. Kritikken mot Obama har vært massiv her inne, men lytt her nøye til hva Bush sier;

  – Krigen mot terror er IKKE en religionskrig
  – Kristne og muslimer ber til den samme gud
  – Kristne og muslimer skal alle til himmelen, vi har bare forskjellige veier dit.

  https://www.youtube.com/watch?v=NzwiEhUoQUU

  • For Bush var det maktpåliggende å si dette, Han forsøkte å skape allianser og måtte si slikt for å kunne holde alliansen samlet etter de forskjellige kriger som han kastet seg inn i. Det hadde vært politisk umulig å si noe annet enn han gjorde, men teologisk var han nesten like ille som Obama.

 3. “Det er jo menneskene….”.Den replikken har du fra NRA:-)
  Med det argumentet kan vi jo la Nord-Korea, Iran og hele Midt-Østen få så mye
  atomvåpen de vil, ikke sant?
  Og skal vi dra det hjem til vårt fedreland; vi kan jo fylle opp alle kjøleskapene på butikkene og bensinstasjonene med billig brennevin, for det er jo ikke brennevinet som gjør skade på folk, men mennsker som heller det i seg!
  Hvor naiv er det mulig å bli? Tydeligvis svært naiv, ser vi på en lang rekke områder i Amerika. Ikke importer denne stupiditeten, Herr Moderator!

  • Bjarne, når det er sagt, så er vi som er vokst opp i Norge ikke vant med våpen, så for min del virker det unaturlig å ha våpen, men for svært mange amerikanere er det en del av deres kultur og de vil nok oppleve det som et enormt overgrep dersom våpnene ble fratatt dem, og i tillegg har de jo etter grunnloven rett til å ha våpen. Men det er mennesket som dreper, det første mord i historien ble utført med et slagvåpen da Kain drap Abel, og så ble det sverd, slynger og kniver og skrutrekker og økser. Det er menneskenaturen som er hovedproblemet, synden som bor i menneskets hjerte, som er svikefullt og uten at hjertene forandres, tror jeg mord og drap vil finne sted. Men som sagt, jeg er ikke for våpen i det hele tatt, men jeg forstår reaksjonene til de som har våpen fordi de alltid har hatt det, fordi det har vært en del av deres liv og en rettighet etter grunnloven. Når det er sagt, ikke gjør meg til en talsmann for å ha våpen. Jeg tror primært på bønnens våpen. 🙂

Det er stengt for kommentarer.