Franklin Graham knallhardt ut mot abortindustrien som handler i kroppsdeler fra aborterte fostre

Knallhard kritikk av  Planned Parenthood som diskuterer bruk av organer fra aborterte fostre for forskning. Død er blitt en milliardindustri i USA

franklin-graham2-351Abort er en synd og helt åpenbart mord i Guds øyne. De mennesker som utfører slike drap eier ikke samvittighet, så jeg er ikke i det hele tatt overrasket over at de villige til å selge organer, kroppsvev og kroppsdeler fra babyer. Planned Parenthood skulle ha vært slått ut av business for lenge siden, -de har gjort nok skade. Synd har en svært høy pris. Vår nasjon vil en dag måtte stå til ansvar fremfor Gud over de millioner av uskyldige liv som er drept med abort, og det gjelder også enhver politiker som stemte for og forsvarer abort. Men lover være Gud, ingen synd er så stor at Gud ikke kan tilgi -selv mord kan Han tilgi

En anti-abortgruppe offentliggjorde tirsdag en video hvor offisielle representanter for  Planned Parenthood over en lunsj satt og drøftet salg av kroppsdeler og organer fra aborterte fostre. For undertegnede minner det om et Nazi-Tyskland og deres behandling av jøder under Holocaust over en kjapp lunsj. “Se den sjokkerende videoen hvor dyrebare menneskeliv er redusert til verdier av sine lemlestede kroppsdeler over en lunsj”, skriver Franklin Graham som i likhet med mange andre troende reagerer med avsky på vår tids Holocaust av ufødte barn. Videoen ble filmet av to fordekte anti-abortaktivister som filmet det hele med skjulte kamera. De to aktivistene gav seg ut for å være ansatte i industrien som kjøper kroppsdeler. Dersom dette ikke får folk til å se det syke i abortgalskapen er det intet som får dem til å våkne. Mer enn en million mennesker har sett videoen etter den ble postet tirsdag.

.Hele det skjulte filmopptaket kan ses her 

2 tanker om “Franklin Graham knallhardt ut mot abortindustrien som handler i kroppsdeler fra aborterte fostre

  1. Dette viser aborten i all sin gru. Vi lever i de siste dager, og kirken har bestemt seg for å sove i en skjønn søvn. Trist, folk klarer ikke lenger se helheten Torstein.

  2. Nasjonen vil nok bli stilt til ansvar ved Dommen for alle de uskyldige og rettslose liv som har gaatt tapt ved abort. Jeg tenker vel at de som var innvolvert i prosessen med utarbeidelsen av lov om selbestemt abort vil mote en streng og rettferdig dommer. Og likesaa stortingsmedlemer som stemte for loven. Men ikke bare nasjonen med storting og styringsverk blir stilt til ansvar, men ogsaa enkeltindivider. Man kan ikke bare skylde paa landets ledelse for aarsaken til alle de uskyldige som er drept ved abort. Under Nurnbergdommen var det ikke hjelp i aa skylde paa Tysklands ledere for ordrer som ble gitt. Hver enkelt individ ble domt for aa ha utfort forbrytelsene. Slik vil det vaere under den siste Dommen. Gjorde vi, hver enkelt, det vi kunne for aa spare ett liv i mors mage. Og det vi i alle fall har mulighet for, er aa be daglig om at Gud maa komme til de som har planer om aa ta abort slik at Han styrer deres vilje og tanke til aa spare ett liv.

Det er stengt for kommentarer.