Franklin Graham frykter at Donald Trump kan stå overfor et kupp

Franklin Graham som er blant USAs mest betydningsfulle kristne ledere uttalte onsdag under et intervju på  “Todd Starnes Radio Show” at Donald Trumps presidentskap står overfor en alvorlig innenlands trussel. “Jeg tror at vi befinner oss midt i et pågående kupp,” sa en alvorlig Franklin Graham til Todd Starnes. “Det finnes folk i dette landet som ønsker å ødelegge presidenten og ta over regjeringen med makt,” sa Graham som blant annet er leder for nødhjelps-organisasjonen Samaritan’s Purse. I intervjuet på Todd Starnes radio show advarte  Graham om at det finnes krefter som både motarbeider og søker å frata Donald Trump kontrollen over regjeringen

Også norske nyhetsmedier bidrar til å skape et skremmebilde av president Trump.  Blant de verste media her i Norge er TV2 og VG som i sin Donald Trump dekning med rette kan defineres som “Fake News (Foto You Tube)

“De kommer ikke til å bruke kuler eller våpen. Men de bruker media, -for å så inn tanker i folks sinn, om at han er inkompetent, -at han er farlig, -at han er mentalt ustabil og at vi derfor ikke kan la han besitte kontrollen over de kjernefysiske våpen, forklarer Graham som her har et vesentlig poeng. Også de store mediehusene i Norge bidrar daglig med å spre mistro mot den amerikanske presidenten, og selv om mer enn ett år er gått uten at Donald Trump har utløst den tredje verdenskrig, eller et kjernefysisk ragnarokk -fortsetter mainstream media å forgifte folks sinn med slikt grums, og verst er nyhetskanalen TV2 og VG som nær sagt daglig får spre sin gift til det norske publikum.

 

Franklin Graham maner til forbønn for presidenten og visepresidenten

“Vi  må be for dem som er rundt presidenten at Gud vil våke over dem og beskytte dem,” sa Franklin Graham videre. “Jeg tror at han ble presidenten for denne nasjonen fordi Gud tillater det,”og jeg tror at det vi så  valgnatten var at Gud gikk til  intervensjon. Han skulle ikk ha vunnet -og han var av nær sagt alle forutbestemt til å tape. Og jeg tro at det som skjedde var at Gud på sitt vis, grep inn for å skape endringer.

2 tanker om “Franklin Graham frykter at Donald Trump kan stå overfor et kupp

  1. “..vi befinner oss midt i et pågående kupp” er ganske dramatisk. Midt i? Uten noe varsel om at et kupp en gang er påbegynt?

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.