Franklin Graham etter at Hillary Clinton vant primærvalget: Amerika er i alvorlig trøbbel

Franklin-Graham-Decision-America-Tour-SubmittedEvangelist Franklin Graham gratulerte tirsdag tidligere utenriksminister Hillary Clinton for å ha sikret seg nok støtte og nok delegater til å bli det Demokratiske partiets presidentkandidat under høstens valg. Samtidig kom han med en kraftig advarsel. “Det ser ut som om vi bare kan gratulere Hillary Clinton denne formiddagen,” skrev han på sosiale medier. “I følge Associated Press” har hun nå sikret seg nok delegater til å vinne det Demokratiske partiets nominasjon, selv om Bernie Sanders er uenig og lover å kjempe videre.

Slik tingene er nå, så ser det ut som om høstens presidentvalg vil bli mellom Clinton donald-trump-v-clintonog Donald Trump. Franklin Graham har under hele sin Decision America tur fastholdt at han ikke vil støtte noen spesiell kandidat ved valget i november.  Nå ber han amerikanerne om å be. “Denne nasjonen er i alvorlig trøbbel,” skrev han videre. “Både demokratene og det Republikanske partiet har mistet den moralske visjonen for dette landet. Jeg ber om at Gud gir oss en president som er en sterk og modig leder som har visjoner for fremtiden. Vi trenger en president som kan lede nasjonen tilbake til å bli en nasjon under Gud slik at vi i sannhet kan si “In God we Trust”, Måtte Gud igjen velsigne Amerika”
6 tanker om “Franklin Graham etter at Hillary Clinton vant primærvalget: Amerika er i alvorlig trøbbel

 1. Når Graham nå toner sine hender og oppfordrer til å be, så er det en beklagelig holdning. Han er en av dem som sitter på gjerdet og venter på vinneren i desember. Da tar han stilling, selvfølgelig da til vedkommende som har vunnet. Det var slik mange “gode” nordmenn gjorde under krigen. De ventet for å se hvem som vant! Feighet kalles det!

  • Du er ikke riktig oppegående du. Kalle det feighet å be Gud om en sterk leder som kan føre nasjonen tilbake til Gud.
   DET er FEIGHET.

  • Du som skriver “perfekt” i egne øyne: det skal skrives “toer sine hender”, ikke “toner”.
   Valget er 8. november, ikke i desember, slik du hevder!

   Ellers er det bare oppgulp du kommer med, som vanlig. Rasisme, jødehat, egoisme, vrangforestillinger og et fullstendig forkvaklet samfunnsbilde gjennomsyrer dine innlegg.

   PS! Graham fremstår som svært fornuftig. Utfra et kristent perspektiv er det umulig å støtte noen av disse to kandidatene. Men, det står i Guds Ord at vi skal be for de som styrer landet.

   Og i forkant av et valg, er det nok fornuftig å be om at Guds vilje må skje, fremfor at vi ber om at Gud må oppfylle vår vilje?(men det er kanskje ikke slik fremskittspartifolk ber:-()

  • Anders. Jeg syntes så avgjort at Graham har valgt en objektiv tilnærming. Han søker at kristne skal stemme på de kandidater som fremmer bibelske verdier. Det er også mitt standpunkt selv om jeg selv har konkludert slik: Hillary Clinton = mer av den samme frafall i USA. Med Trump er det helt åpent. Nettopp derfor må Guds folk be. Så får Herren avgjøre hvorvidt USA får en president som fremmer fortsatt ugudelighet og dermed modner nasjonen for dom, eller om de får en kandidat som bruker tiden som president til annet enn å innføre den homoliberale agenda.

 2. Hei Godfred, eller hva du heter…
  Som du sikkert har lest, så ønsker jeg at mine synspunkter blir belyst. Da må det noen skrivefeil til, for å få det til. Nå skrev jeg toner istedet for toer. Jeg skrev også desember i stedet for november.
  Resultatet var strålende, selv du brydde deg om min ringe Reply…
  Mvh…

Det er stengt for kommentarer.