Franklin Graham: “Det vi var vitne til i Paris fredag viser at terroren har en religion, Islam”

“Fredag ble Paris et offer for det verste terrorangrepet i Frankrike siden den andre isis-gazaverdenskrig. Den franske presidenten Francois Hollande omtalte terrorangrepet på Paris “en krigshandling” og at de vil respondere nådeløst. I timene etter de grusomme angrepene var det noen som sa “terrorisme har ingen religion”. Bli ikke bedradd. Dette angrepet ble utført i navnet til Allah, som er muslimenes gud. Øyenvitner har fortalt at angrepene ropte, “Allahu Akbar” før de begikk sine ugjerninger. (foto fra feiringen av triumfen blant IS sympatisører på Gazastripen)

“Nå vet vi, etter deres egne ord, at Islamsk Stat har uttalt at angrepet på Paris som blir franklin-graham2-351beskrevet som “en bærer av av korsets banner i Europa”. I dette tilfellet har terrorismen en religion -og navnet på den er Islam og dens gud er Allah,” skriver Franklin Graham i en oppdatering på Facebook. “Islam er i krig med oss -og vi er har sett dets onde ansikt igjen og igjen. Og i dag våkner verden igjen opp til deres trusler. “Dette angrepet er den første av stormene og en advarsel. I følge rapporter skal de også ha postet: “Amerikansk blod er best -og vi vil snart utøse det.” Apostelen Paulus som mirakuløst ble graham-paris-terrorkalt til Kristus mens han var på vei for å forfølge kristne i byen Damaskus, lokalisert nær hjertet av ISIS land i det moderne Syria, skrev dette i Bibelen: “Og nå formaner jeg dere framfor alt å bære fram bønner og påkallelse, forbønner og takk for alle mennesker. Be for konger og alle som har en høy stilling, så vi kan føre et stille og fredelig liv, som er preget av gudsfrykt og vinner respekt.  Dette er rett og godt for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og lære sannheten å kjenne. For det er én Gud og én mellommann mellom Gud og mennesker: mennesket Kristus Jesus, (1.Tim 2,1-5) Mens vi fortsetter å be for den franske befolkning må vi også be at verdens ledere og at Islam må ble stoppet i det sporet de går på,” skriver Graham som i likhet med millioner av andre troende forlengst har forstått at Islam er en destruktiv og skadelig religion. Mens skarene av politisk korrekte nå gjentar mantraet “at dette ikke er islam og at islam er fredens religion” -er det stadig flere og flere som våkner opp og klarer å se sannheten slik den virkelig er. Tiden er kommet til å kalle en spade en spade.

Feiring på Gazastripen

Nyheten om Islamsk Stats suksess i Paris fredag ble møtt med gledesscener blant ISIS stadig flere tilhengere på Gazastripen.I videoen nedenfor som er fra Gaza stripen ser vi en flokk IS sympatisører som hyller sin gud med å brenne det franske flagget i endeløs glede over 132 døde i Paris. Det er dette Israel lenge har slitt med og snart vil stå overfor dersom Islamsk Stat ikke knuses effektivt. Fredagens angrep i Paris var ikke det første og vil heller ikke bli det siste, og spørsmålet er: vil det bli Oslo, London, Moskva, Roma eller New York neste gang.

Også bombingen av det russiske flyet som ble tatt ned over Sinai ble feiret med godteri og stas tidligere i november. “The Days Of Darkness” er i sannhet kommet over verden

https://www.youtube.com/watch?v=F-BamQTWzhY

Én tanke om “Franklin Graham: “Det vi var vitne til i Paris fredag viser at terroren har en religion, Islam”

 1. Sitat; “The Days Of Darkness” er i sannhet kommet over verden.

  I Efeserne 6 får vi vite hva som er viktig å gjøre på den onde dag. Det vil si; onde dager har det vært helt siden syndefallet. Men det vi ser er at ondskapen øker jo nærmere vi er dagen når Jesus kommer igjen. Den åndelige kampen blir verre og det er viktig at vi tar på oss Guds fulle rustning så vi kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt.

  Fra vers 13 til 19 står er det listet opp hva denne rustningen består av. Alt er like viktig. Men det jeg vil minne om her er skoene. I vers 15 står det;

  “Ha som sko på føttene den beredskap som fredens evangelium gir”.

  Det er veldig mange muslimer nå som våkner opp og ser at Islam ikke har noe med fred å gjøre. Jeg kjenner flere flotte muslimer, og de prøver nå å gi inntrykk av at ISIS ikke er Islam. En av dem, som jeg er Facebookvenn med, skrev at hvis alle muslimer var som ISIS ville vi alle vært døde nå. Jeg har inntrykk av at de er fortvilet, redde og forvirret. Og innerst inne lengter de etter den freden som bare Jesus kan gi.

  Jesus vil at alle mennesker skal bli frelst. Vi vet at ikke alle mennesker kommer til å bli frelst. Men det vi vet helt sikkert er at vi er Jesu føtter og vi er kalt til å ta på opp skoene og gå ut til alle med evangeliet om Jesus Kristus!!

  Aldri før har så mange muslimer kommet til tro på Jesus som nå! Jesus åpenbarer seg til muslimer gjennom drømmer og under.

  Jeg lurer på om ikke dette måtte komme som et stort jordskjelv for å vekke opp flere fra åndelig søvn og mørke slik at de ser lyset som stråler fram fra evangeliet!

  Jeg ber om visdom fra Gud og at jeg må være villig, modig og klar til å ta på meg skoene og gå dit Herren vil.

Det er stengt for kommentarer.