Fra Verdidebatt: Alf Gjøsund “Hanvolds råkjør”

verdidebattFra Verdidebatt: Mens Jesus drev kremmerne ut av Guds tempel med en pisk, står kristne ledere i kø for å være passasjerer på Jan Hanvolds hensynsløse kjøretur gjennom livet. Marsdagen var en av de våteste i året. Jeg tråkket i svære skritt over de største vanndammene, men ble litt for sent oppmerksom på SUV-en som kom mot meg. Slapsen sprutet meterhøyt fra forhjulene. Det var nytteløst å komme unna. Jeg viftet med armene til sjåføren, som så på meg med et spørrende blikk. Et sekund senere var jeg full av slaps og søle,” skriver journalist Alf Gjøsund i Vårt Land. Gjørsunds innlegg er en del av debatten som er oppstått etter NRKs Brennpunkt dokumentar om virksomheten til Jan Hanvold og TV Visjon Norge. 

Les hele Alf Gjøsunds innlegg fra debattnettstedet Verdidebatt