Fra Vårt Land: Falsk Torp truer folk med helvete og sex-avsløringer

Blogger Christensen skriver i en epost at dagens nyhetssak i avisen Vårt Land er nærmest å tolke som et bevis på at Torp tiltrekker seg demoner etter at den religiøse avisen igjen hadde en nyhetssak om falske pengekravbrev og falske brev som truer med sex-avsløringer. Søkelys kunne for en uke siden fortelle om nye falske brev i Torps navn og disse skal ha fortsatt da det senest tirsdag i denne uken ble funnet et nytt brev. I følge Vårt Land er disse falske brevene nå anmeldt til politiet. 

“Senest tirsdag denne uken ble det oppdaget et nytt brev som gir seg ut for å være skrevet av pastoren i Oslokirken. Brevene inneholder alt fra advarsler om inkassokrav til alvorligere beskyldninger om seksuelle overgrep.  – I noen brev kommer avsender med helvetestrusler, trusler om å «oute» på grunn av seksuell legning, overgrep og lignende, sier Jan-Aage Torp som har anmeldt svindlerbrevene til politiet,” skriver avisen Vårt Land i en nyhetssak du kan lese her  Blogger Christensen skriver dette i en kommentar jkc-jattil Søkelys: “Torp tiltrekker seg demonen, og hvis det hadde vært normalisert så hadde Torp skilt seg fra sin nåværende kone og gått tilbake til sin første og rette kone. Men nå boltrer de seg i horeriet sitt på hver sin kant da de begge er gjengiftet på hver sin kant. I en oppfølgning til Søkelys skriver Christensen dette om den kommende rettssaken i Oslo tingrett i september: “La det være sagt med en gang. Dette så skal skje i Oslo Tingrett den 17. september kl. 9. 30 er kun av en ting. Mitt syn og forkynnelse av ekteskapet, at det er livslangt og gjengifte er ikke tillat ut i fra Jesu og Apostelen Paulus undervisning og forkynnelse om disse ting! Alt annet som er blitt nevnt og nevner, er bare av underordnet karakter. Det dreier seg om å få tro på en hel bibel og forkynne hele Guds råd til frelse! Jeg har tilbudt Torp å forandre på alle ordene han ønsket, men han ville ikke!

Da vi møtes i konfliktrådet, så tilbød jeg Jan Aage Torp å høre hans versjon av hvilke ord og uttrykk han reagerte imot og eventuelt forandre dem. Men han var ikke interessert, sa blankt nei. Hvorfor? Fordi han agenda har vært fra dag en å få fjernet jkc-pengermeg og den Himmelske blogg fra nettet da vi taler mer klart og tydelig imot gjengifte blant Guds folk enn noen andre. Det hater Jan Aage Torp meg for, han er en hatets apostel med sin fiktive anmeldelse av meg! Hat-politiet på Manglerud sa at de skulle ha møte med meg etter møte i konfliktrådet, det var det eneste de skulle gjøre videre med saken. De løy som de har gjort flere ganger, hørte ikke noe mer bortsett fra at de kom med et truende bred. Der jeg enten måtte godta en bot på 10.000,- kr eller så ble boten og eventuelt straffen enda høyere. Ren og skjer trussel, jeg har overhode ikke gjort noe som helst som er i nærheten av å være straffbart!” sier Christensen som i midten av neste måned må møte i Oslo Tingrett tiltalt for netthets. Under saken vil Christensen få bistand av advokat Brynjar Meling. På sin egen nettside, har Christensen fredag publisert en ny artikkel hvor han gyver løs på navngitte tjenestemenn ved hat-gruppen ved Manglerud politikammer samtidig som han refser politiet for å ikke gjøre noe med hans anmeldelse av den “falske Smyrnabloggen” som han mener har begått ID tyveri med opprette en blogg i hans navn. Den aktuelle blogg blir etter det Søkelys erfarer driftet av tvilsomme individer.

“Hele saken er syk”

Torodd Fuglesteg som har vært en av dem som har gått hardt ut mot blogger Christensen tidligere, kaller i en epost utviklingen for “syk”. “Jeg saa dette oppslaget i VL online tidligere i dag og synes hele saken er virkelig syk,” skriver Fuglesteg og fortsetter:  “Sykere enn mye av det jeg noen sinne har sett. Jeg har ingenting med dette aa gjore selv om forumet ditt vil dytte det over paa meg. Jeg er ikke paa et saa lavt nivaa. Jeg vet ogsaa at en DNA match vil ta den skyldige. Sykt er hele denne saken. Virkelig fysisk og psykisk sykt,” skriver Torodd Fuglesteg i sin respons til Søkelys. Fuglesteg har en lang fortid med lureri og bedrag og trakasserte i mange år Torstein Langesæter på det groveste.

Les Christensens siste utfall mot Torp og politiet fra hans egen blogg her

 

26 tanker om “Fra Vårt Land: Falsk Torp truer folk med helvete og sex-avsløringer

 1. Dette er ikke Christensens verk. Han er kun opptatt av gjengifte – den verste synden i verden ifølge han. Noen har utvilsomt glede av å sende slike brev, syke mennesker som trenger behandling.

  • Vi er enige der, Christensen sender ikke slike brev, han har mer enn nok med sine utladninger på bloggen sin, og dersom brevene henger sammen med den opprinnelige saken hvor Torp anmeldte JKC for sjikane, -er det noen utenforstående som heller bensin på bålet gjennom slike brev. Christensen selv finner ikke på slikt da det ikke er hans måte å jobbe på.

  • Denne kommentaren er slettet da kommentaren den viser til er slettet av moderator

  • Tror dette er en avsporing fra sakens kjerne. Saken dreier seg ikke om noen dumme brev, men forkynnere som lever i hor fordi de er ulydige mot Bibelens lære. Å beskylde noen for disse handlingene er en avsporing fra sakens kjerne, som er hvorvidt Christensen har rett til å forkynne hva Skriften lærer om gjengifte. La oss bringe saken inn på det rette sporet igjen å holde frem Guds ord og støtte broder Jan Kåre som nå blir en martyr for Ordet.

 2. Dette presterer Christensen å skrive på sin avgrunnsblogg i dag..snakk om kjetteri, løgn og villfarelse. Verre og verre hver dag:

  “Herren kom til meg da saken startet, og han inngikk en pakt med meg. Og hvis jeg holder min del av pakten, så går dette til full seier!

  Alt er avhengig av min lydighet, ikke politiet og Torps galskap og hat!”

  • Et utrolig utsagn, jeg så kommentaren nå..og enda mer absurd er det at Christensen syntes å mene at Torp selv står bak brevene.
   Man skal lese mye før øynene faller av, men her måtte jeg lese Christensens svar to ganger.

 3. Sitat:
  ..nytt brev som gir seg ut for å være skrevet av pastoren i Oslokirken.
  …. advarsler om inkassokrav til alvorligere
  …. beskyldninger om seksuelle overgrep.
  … I noen brev kommer avsender med helvetestrusler, ..
  ——————–
  Tre linjer er slettet av moderator etter klage
  ———————

  • Torstein, jeg tror ikke det er lurt å peke på bestemte personligheter her. Jeg tror ikke noen av dem som har skrevet her står bak disse falske Torp brevene. Jeg tror så avgjort at vi må skille mellom dem som står bak det JKC omtaler som den falske Smyrnabloggen, og den som driver å sende falske brev i Torps navn. Torp er en profilert pastor og har tidligere hatt sine figther med pro-homofile aktivister. Jeg tror ikke noen av dem som har skrevet her eller som driver Smyrna-bloggen har sendt disse brevene. De har ikke noe motiv for å gjøre det mot Torp, jeg tror heller ikke at det er samme person/personer som sender brev til Christensen som sender disse i Torps navn, så jeg tror det er et villspor å anklage noen bestemt person for dette.

  • “Det er ikkje vanskeleg å forstå kven dette er.”
   Tror dessverre du har rett, det er fryktelig at han kan fortsette slik. Man kan virkelig spørre seg hvilken glede han kan ha av det. Helt uforståelige og onde handlinger mot andre mennesker. Mannen er jo svært syk og trenger hjelp. Et annet alternativ er at han er stappfull av demoner.

  • Dere sporer stadig av. Saken er gjengifte og forkynnere som lever i hor.

 4. Her har det igjen gått over streken. Jeg har slettet/moderert de kommentarer som retter mistanke om at en navngitt person har begått kriminelle handlinger ved å skrive brev i andres navn.

 5. Enig med deg Siri. Jeg trodde oppriktig at både Fuglesteg og Braut var oppriktige kristne, men vi merket jo dessverre etterhvert at de ikke eier liv i Gud eller en levende tro.

Det er stengt for kommentarer.