Fra Resett: Trump-sønn raser etter brutal corona-arrestasjon i juleselskap -fascismen senker seg over Canada

“Politiet brukte rå makt for å skille familien på seks personer i Canada som hadde samlet seg i et juleselselskap. I Canada har myndighetene gjort det vanskelig for familier å samle seg i julehøytiden. Det er også mange som ikke forstår «coronareglene» om hvor mange som har lov til å være i lag. En familie opplevde mareritt i jula de de var samlet seks personer og fikk politiet på døra. En nabo skal ha tystet på familien. Naboen ringte politiet som kom med flere politibetjenter, melder Resett. Covid-19 tyranniet har senket seg over verden og her hjemme ser det ut til å gå i samme retning. Tyranni og fascisme har senket seg over den vestlige verden under dekke av smittevern

I videoen under kan du se politiet bruke makt for å bryte opp familieselskapet og julen til de involverte, som tydelig var i sjokk. Også barn var tilstede i hjemmet og var vitne til den traumatiske hendelsen. To personer ble arrestert av politiet for å ikke adlyde deres ordre.

Selv hevder politiet at videoen som har gått viralt «ikke viser hele historien». De påstår at en av mennene som ble arrestert skal ha «slått politiet». Politiet har ikke frigitt videobevis for disse anklagene.

«Det var seks personer i et hus i Gatineau, Canada. En nabo tystet. Politiet ankom og gikk inn i Gestapo-stil og overfalt vanlige borgere», skrev grunnleggeren av nyhetsstedet Rebel News, Ezra Levant, på twitter.

Den virale vidoen er blitt sett flere millioner ganger på Facebook, Youtube og twitter. Men norske medier har ikke ønsket å gi den virale videoen oppmerksomhet.

En av de som reagerer sterkt er Donald Trumps sønn Don Jr..

– Dette er galskap og vil komme hit hvis dere ikke våkner til helvete opp, skrev han på twitter. Det er nettsiden Resett som har brakt denne historien.

 

Facebook Comments

27 tanker om “Fra Resett: Trump-sønn raser etter brutal corona-arrestasjon i juleselskap -fascismen senker seg over Canada

 1. Jeg er svært skremt over hvor mange kristne som ikke ser at dette er det Bibelen forteller skulle komme. Politiet som bryter seg inn hos familier fordi det er seks samlet i stedet for fem, og angiveri fra naboer -forteller meg at Stasi lever i beste velgående.
  De som vokste opp i det gamle Øst-Tyskland kjenner seg igjen i det som skjer i den vestlige verden nå. Problemet med kristne i Vesten er at de er blinde for at myndighetene lyver for dem. Egentlig burde de skjønne at myndigheter lyver, men av en eller annen grunn lar mange kristne seg manipulere av myndigheter som er verden og en del av antikrist systemet som vil komme.
  Vi må våkne før det er for sent. Litt for mange kristne er kuet av myndighetene og nærmest ber om at myndighetene kommer med nye smitterestriksjoner.
  Hvorfor ikke be om å bli låst inne i en celle med tvangstrøye på?

  • Nå har jeg orket å se denne videoen, det var i grunnen nok å lese det som skjedde, men fy hvor jeg kjenner på et sinne når jeg ser disse regelrett overgrepene mot denne familien. Det er til å grine av, og nei, dette hyller ikke jeg, ikke tale om.

 2. Dette er helt absurd og surrealistisk, det er som en bok der man har bladd over til neste side og begynt på et nytt kapittel. Verden er gått inn i en ny fase, og hvis man venter på at det skal normalisere seg, tror jeg neppe det kommer til å skje. Tiden for det er over.

 3. Alle dere som forsvarer myndighetene hadde egnet dere utmerket i hirden eller i HitlerJugend. Dere hadde frivillig og gladelig fulgt ordre fra Der fuhrer og gjør det nesten allerede nå.
  Dere er syke i hodet og skjønner ikke at friheten står på spill.
  Covid bløffen er det største skuespill og maktmisbruk vi har sett.
  Dere som lydig bøyer dere er idioter. Dere burde låses inne på mentalsykehus

  12
  1
  • Alvorlig talt Birgir, du overrasker. Er dette greit? Nei, det er helt sykt og minner om tilstander tilbake til krigsårene under 2 verdenskrig.

  • Hadde tidligere et godt inntrykk av Birgir, men det inntrykket har han ødelagt fullstendig de siste månedene.
   Tragisk men sant

  • At du, Betina, forsvarer en kommentar av den typen som “Rasende” lirer av seg, er for meg helt uforståelig. Det er FOEKASTELIG. De som fremsetter slike kommentarer er mest sannsynli psykisk ustabile. At Rune forsvarer slikt, er Nå ikke så underlig. Han lever jo i og etter den gamle pakt.

  • Hei Birgir, jeg forsvarer ikke ordlyden og kallenavn. Jeg har bare inderlig stor forståelse for den harmen denne inngripen myndighetene nå gjør i våre private hjem, og dermed frustrasjonen over alle som nå kues til å lye og dermed frata befolkningen friheten til å ha sine egne familiemedlemmer på besøk.

   Det har gått for langt, og man kan ikke bare akseptere og nærmest føle seg fengslet i eget hjem der man ikke kan ha kontakt med andre. Nå har jeg lest mange kommentarer der du mener man bare skal være lydig samme hva, det reagerer jeg på. Selv har jeg fulgt rådene så godt det har latt seg gjøre, men vaksinen vil jeg ikke ta.

   Jeg tar meg derved ikke nær av kommentaren, men har stor forståelse for frustrasjonen for den kjenner jeg på selv.

  • Forstår utmerket din frustrasjon. Mange kjenner på den og er begynt å trosse myndighetene og gjøre opprør ved å neglisjere deres krav og løgner. Her har vi fast bibelgruppe i vårt hjem og starter opp igjen til fredag. Vi pleier å være rundt 20 stk fast + kona og ungene og selvfølgelig stenger vi ikke noen ute.
   Guds ord, bønn og nattverd skal deles og praktiseres selv under regjeringens “uår”, og Guds menighet har aldri latt virksomheten tatt pause fordi keiseren krever det.
   Slik det er blitt nå med den nye normalen -så er det nesten som å leve i det Richard Wurmbrand beskrev som undergrundsmenigheten. Men Wurmbrand som trosset øvrigheten og var ulydig mot Birgirs teser levde vel også i den gamle pakt etter Birgirs syn.
   Vi er stadig flere som kjenner på ånden at vi blir lurt av myndighetene vedrørende denne pandemi.
   Men uansett vektlegger vi Guds Ords krav om å komme sammen til Ordets forkynnelse, felles bønn, felles måltider og nattverd tyngre enn keiser Ernas krav. Vi skal lyde Gud mer enn mennesker og Han befaler oss å komme sammen, selv om det er i strid med øvrigheten. Hele den kristne menighets historie er bygd på dette trosset mot ugudelige myndigheter, og denne tradisjonen fortsetter Guds menighet i dag. Med eller uten Birgir

  • Jeg tar meg snart en tur oppom broder. Alltid herlig å besøke bibelgruppa hos dere, selv om det er en lang kjøretur.
   Muligens neste fredag om Herren legger til rette for det.

  • Dessverre tror jeg ikke på deg Bettina. Du FORSVARER en slik kommentar når du ikke tar avstand fra den. Jeg har tidligere frydet meg over det du har skrevet. Nå kjenner jeg bare stor sorg over deg.

  • Jeg tar ikke avstand fra aktuelle kommentar da jeg forstår den. Jeg ser at mange er svært frustrerte og mange blir mentalt skadd av disse tiltakene som myndighetene innfører.
   Jeg har kontakt med flere syke som sliter tungt psykisk på grunn av myndighetenes ufølsomme tiltak.
   Konsekvensene av tiltakene er for mange verre enn smitten Birgir.
   Ensomhet, ledighet, fattigdom er hva regjeringen nå påfører mennesker, og mennesker som sliter må møtes med sympati og ikke hardhet når de uttrykker hva de føler av frustrasjon og sinne.

  • Birgir, dette som skjer verden over går inn på mange mennesker og det påvirker våre relasjoner. Du får tro hva du vil, selv har jeg opplevd store traumer selv og reagerer sterkt på denne artikkelen, dermed har jeg også stor forståelse for kommentatorens frustrasjonen. Hva vet vi om ham?

  • Hadde du vært RETTFERDIG Betina, hadde refset slike kommentarer, og tatt uforbeholden avstand fra de. Men det gjør du IKKE. Derfor graver du deg bare lenger og lenger ned i sølet. Jeg skammer meg over deg. Over Fri pinsevenn også.

  • Nå grenser du til å være regelrett frekk. Vet ikke hva som har skjedd med deg, men hva du mener om meg betyr fint lite. Er sjokkert over hersketeknikkene din, det er noe kjent med denne type retorikk ovenfor andre. Du skuffer med dine ufine kommentarer som du skriver utelukkende for å prøve og såre, men dessverre for deg så er jeg ikke det.

   Det er bare trist at du går til angrep på den måten du gjør. Det hadde vært fint om du respekterte at andre reagerer på overgrep på ulike måter uten å komme med stygge kommentarer til de som kommenterer, og forsøker å påtvinge andre ditt syn på andres kommentarer. Huff, det er bare trist.

  • Du er riktig varmt velkommen. Om vi blir 25 stk på gruppa er det alltid plass til en til. Vi skal aldri lukke dørene selv om øvrigheten krever det.
   Jesus var overhode ikke redd for smitte da han vandret rundt og helbredet spedalskhet og annen sykdom.
   Jeg tror ikke at Jesus hadde pauset sin virksomhet fordi om myndighetene hadde krevd det.
   Vi kan stå på Guds løfter og ord, og Han har aldri sviktet og velsigner det folk som går frem i tro.

  • At DU, Kjell, går god for en så til de grader SATANISK kommentar, DET forundrer meg. Men egentlig ikke allikevel, når jeg får tenkt meg litt mere om. Du har jo stått rakrygget med å forkynne den ene sataniske konspirasjonsteorien etter den andre i mange måneder, og utgitt det for å være forankret i Bibelen. Det har blitt en fremmed ånd på denne søppelbloggen. Guds Ånd er blitt fullstendig fraværende.

  • Jeg vet ikke hva som har skjedd med deg Birgir, men du er ikke til å kjenne igjen. Jeg har i de siste månedene blitt stadig mer bedrøvet over dine skriverier. Du ser ikke ut til å akseptere at folk ser forskjellig på dette.
   Du ser ut til å ha lagt deg ut med stadig flere her, og for meg ser det ut som om noe har skjedd deg som ikke er bra. Du er blitt mer lik fiendene som opererer med forskjellige hersketenknikker og du fratar mennesker kristentroen og har satt deg til dommer over andre menneskers samvittighet.
   Siden du stadig legger deg ut med folk som faktisk tror på Kristus Jesus, må du spørre deg selv flere grunnleggende spørsmål. Du opererer ikke i Kristi ånd og jeg tror du gjør Den Hellige Ånd sorg med deg du skriver.

  • Men kan du ikke bare forsvinne herfra da Birgir? Dine bitre kommentarer vil ikke bli savnet. Tvert imot! God tur videre…

  • Birger, du virker så sint på alt og alle, og diskrediterer andre med å påstå at jeg går god for kallenavn som «idioter» og at de som trosser myndighetene «trenger et opphold på mentalsykehus». Dette får de som skriver stå for selv, men jeg skjønner frustrasjonen som kommer til utrykk.

   Denne kommentaren oppfatter jeg mer som en harme og fortvilelse av den seansen som denne videoen viser, den vekker også harme hos meg å se hvordan ordensmakten går frem mot en liten familie i julen. Det er barn til stede og det er traumatisk å se hvordan politiet turer frem ovenfor mennesker som er samlet i sitt eget hjem med familien.

   Denne nedstengningen tror jeg myndighetene hadde lyst å ta i julen her i Norge også, men det hadde vakt altfor stor ballade om de hadde gjort det da. Det ble heldigvis mulig for oss i Norge å få være sammen med familien da, for nå vet man sannelig ikke når det blir tillatt igjen selv om det er satt dato til den 18. Det er ikke rart det vekker harme å se hvordan politiet går frem i videoen mot en liten familie som er samlet. Du må gjerne dømme alle som ikke er enig med deg, men du får dømme rettferdig da.

  • Jeg kjenner ikke igjen Birgir jeg Betina. Frem til helt nylig har jeg hatt et godt inntrykk av Birgir.
   Noe må ha skjedd med ham. Han har lagt seg ut med flere og fratar dem kristentroen.
   Jeg vet ikke hva som har skjedd med ham og jeg kjenner ham ikke igjen.

  • Synes bare det er trist, for jeg har også hatt sansen for Birgir. Ønsker han selvfølgelig alt godt selv om han ikke tror meg.

  • Jeg forstår at dette er vanskelig. Nedstengningen av samfunnet og den manglende empati regjeringen viser overfor de mange som nå lider er grusom. Regjeringen og Erna ser ut til å skyve til side selve respekten for familieliv og respekten for menneskers Integritet. De mangler respekten for Guds menighet og oppfører seg som om de er diktatorer. Alt i navnet av smittevern. Denne regjeringen vi har nå har vist seg å være den mest ugudelige, den mest fascistiske vi har hatt siden krigen. Verken konge eller statsminister nevnte Gud eller Guds velsignelse med et eneste ord i sine nyttårstaler.
   Slik jeg ser det er Erna Solbergs regjering blitt en forbannelse for oss. Dette er en regjering som ikke har folket i ryggen og som har tatt seg til en makt og posisjon de ikke har krav på.
   De oppfører seg som tyranner og formyndere og ikke som folkets representanter. Derfor er flertallet i folket, faktisk nesten 73 prosent i mot denne regjeringen.
   Erna Solbergs regjering har ikke oppslutning i folket og alle kan forstå hvorfor.

  • “Alle dere som forsvarer myndighetene hadde egnet dere utmerket i hirden eller i HitlerJugend. Dere hadde frivillig og gladelig fulgt ordre fra Der fuhrer og gjør det nesten allerede nå.”
   Denne SATANISKE kommentaren går dere god for. Dere sier med deres FORSTÅELSE, at JEG ville fulgt ordre fra HITLER. Det sier ALT om dere.
   Dere bekjenner dere som kristne, men sier ikke ETT godt ord om myndighetene. Bare eder og galle. Det er så skammelig at jeg blir kvalm av dere. Ikke EN av dere har kommet med en oppfordring om å BE for myndighetene engang. Jeg tror ikke dere ber i rettferdighet engang. Hvordan kan jeg da tro at dere er gjenfødte kristne når dere skriver SÅ stygt om myndighetene? Har dere ikke forstått at bønn har STOR kraft? Større kraft enn syting og klaging og forbannelser. Ikke engang i Sovjet, omtalte gjenfødte kristne seg om myndighetene slik som dere gjør. Prøv å husk hva som skjedde med Sovjet. De var stadig i bønn for myndighetene. DET savner jeg på Søkelys. Det myndighetene vores gjør er INGENTING i forhold til Sovjet. Ting kan SYNES å være urettferdige. Men det er garantert at det er Gud som står bak for å sette oss på prøve.

  • Birgir. Det jeg klarer å se ut fra kommentarene som aktuelle kommentar fra “rasende” har fått fra flere her inne er “forståelse”. Utsagnet blir møtt med forståelse uten at det betyr at folk erklærer seg enig i det som ble skrevet.
   Folk skjønner at vedkommende er frustrert, rasende og fortvilt over det som skjer. Vedkommende har sett videoen der politiet stormer inn i leiligheten fordi det var samlet en for mye der. Og politiet ble tilkalt av en angiver. Dette er slikt folk opplevde i Øst-Tyskland og Sovjet-tiden.
   Den samme despotiske ånd. Jeg tror også mange vil mene at det er et overgrep og maktmisbruk når myndighetene faktisk går inn og styrer hvor mange gjester folk kan ha og hvor mange sosiale kontakter folk kan møte i løpet av en uke.
   Det er her jeg forstår sammenligningen med folks oppslutning om hirden og hitlerjugend under nazi-tiden Også under nazi-tiden og i det kommunistiske øst-tyskland var angivere en del av samfunnet som gjorde at kommunistene kunne styre landet.

   Jeg skjønner ikke helt hvorfor du føler deg så truffet. Ikke nevner han navn på noen. Han skriver til dere som støtter myndighetene i denne saken, hadde egnet seg i hirden eller hitlerjugend. Med tanke på at vi er på vei inn i et angiversamfunn hvor man skal melde fra hvis noen trosser forbudet -og har gjester utover det lovlige tallet i eget hjem, -forstår jeg glatt vedkommendes utblåsning. Friheten er ikke noe vi skal ta for en selvfølge og de kristne i det gamle Sovjet ba om at regimet skulle revne og de ba ikke for myndighetene som et system, men mer for myndighetspersonene .at de ville finne omvendelse.
   Jeg tror vi skal rose myndighetene når de fremmer det gode og refse myndighetene når de fremmer urett, I forhold til Corona fremmer de urett -og den uretten går utover mange og skader mange. Jeg trodde en debatt var et sted for meningsutveksling hvor man respektfullt kan diskutere ting vi er uenige om..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *