Fra Resett: Finsk politiker siterte Bibelen – etterforskes for hatkriminalitet

Päivi Räsänen representerer Kristendemokratene i Finland. Hun anklages nå for hatefulle ytringer fordi hun siterte Bibelen. Räsänen er ingen hvem som helst i finsk politikk. Hun har sittet i parlamentet siden 1995, og ble utnevnt til innenriksminister i 2011. Nå er hun under etterforskning for hatkriminalitet, skriver CBN. Bakgrunnen er at hun reagerte på at den finske evangelisk-lutherske kirken, etter hennes mening, promoterte en homoseksuell livsstil ved å delta i sommerens Pride-festival.Räsänen reagerte med å legge ut noen bibelvers på Facebook, nærmere bestemt Paulus’ brev til romerne, 1:24-27. I den norske nettbibelen er teksten slik:

«24 De fulgte sitt hjertes lyster, derfor overga Gud dem til urenhet slik at de vanæret kroppen sin med hverandre.
25 De byttet ut Guds sannhet med løgn og tilba og dyrket det skapte i stedet for Skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen.
26 Derfor overga Gud dem til skammelige lidenskaper. Kvinnene deres byttet ut det naturlige samliv med det unaturlige.
27 På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brant i begjær etter hverandre. Menn drev utukt med menn, og de måtte selv ta straffen for sin villfarelse.»

Räsänen sier hun ble motivert av at kirken oppmuntret til handlinger og hendelser som var i direkte konflikt med Guds ord. – Jeg ble sjokkert av at den evangelisk-lutherske kirken jeg var medlem av annonserte sin tilknytning til Helsinki Pride 2019 (…) Pride feirer handlinger og forhold som Bibelen kaller syndig og skammelig.

Les hele saken fra Resett: https://resett.no/2019/11/04/finsk-politiker-siterte-bibelen-etterforskes-for-hatkriminalitet/

Én tanke om “Fra Resett: Finsk politiker siterte Bibelen – etterforskes for hatkriminalitet

  1. Snart vil “dyret” – nasjonene – forby all offentlig religionsutøvelse – ved den religiøse “skjøgen”/”Babylon den store” – via “dyrets bilde” – FN – som Gud vil gi makt “i en time” – kort tid – for å fullføre ødeleggelsen av all falsk religion som har narret menneskene til falsk tilbedelse/satanisme.

    Dette er innledningen til Harmageddon i det “dyret” til slutt også vender seg mot Jehovahs tjenere som lik jødene sto foran Rødehavet med Faraos hær i ryggen. Når dere ser alt dette begynne vil dere med ett forstå at det har vært en profet blant dere men da vil det være for sent. Nådens år er NÅ!

    4
    2

Det er stengt for kommentarer.