Jan Kåre Christensen fikk henleggelses-melding fra politiet for bedrageri angivelig begått i 2009

Blogger tror at Torp og Fuglesteg står bak og at politiet har skrevet feil dato. En ny anmeldelse mot blogger Jan Kåre Christensen er blitt henlagt. Det er Christensen som selv opplyser dette på eget nettsted. I følge skrivet fra politiet skal bloggeren ha blitt anmeldt for et bedrageri som angivelig skal ha funnet sted den 28.08.2009 og gjerningested skal i følge anmeldelsen ha vært Krokstien 2 C, som ikke var Christensens adresse i 2009. I 2009 eksisterte det ikke noen Krokstien 2C i Oslo, og dagens Krokstien 2 C het da Stormyrveien 3. Bloggeren og hans familie flyttet først inn i dagens bopel etter at bygget var ferdigstilt i 2012.. Dermed er dette nok en anmeldelse mot bloggeren som ender i den stadig voksende bunken av henlagte anmeldelser mot Christensen.På spørsmål fra Søkelys om ikke han må avskrive Torp og Fuglesteg på basis “gjerningsdatoen” svarer Christensen dette: “Torp og Fuglesteg, har ringt til dem.” Imidlertid skriver Christensen i en ny epost sendt klokken 21.21 skriver Christensen så dette: “Jeg lyver ikke, jeg antar at dette står Torp/Fuglesteg bak. Anmeldelsene gikk på innsamlingen min,” skriver bloggeren som mener at politiet har skrevet  feil dato og at de mener 2019 og ikke 2009. Torodd Fuglesteg avviser i en epost å ha noe med dette og gjøre og skriver at Christensen lyver. Samtidig som den siste anmeldelsen er blitt henlagt har bloggeren nå innklagd sin byggesak til diskrimineringsnemda. Christensen skriver i sin begrunnelse for klagen til diskrimineringsnemda at han blir diskriminert av Plan og Bygningsetaten i Oslo fordi han ikke er millionær og fordi han er kristen. Det er lite sannsynlig at diskrimineringsnemda vil gjøre noe med saken og så langt har Christensen bare fått en automatisk tilbakemelding på at hans sak er mottatt av diskrimineringsnemda.

14 tanker om “Jan Kåre Christensen fikk henleggelses-melding fra politiet for bedrageri angivelig begått i 2009

 1. Typisk. Er man etnisk nordmann blir man straffet for selv den minste ting. Er man en innvandrer, slik som Jan Kåre, kan man gjøre hva som helst uten å bli puttet i fengsel.

  Slik er det når kriminelle utlendinger, som denne Jan Kåre, slipper unna straff for selv de mest alvorligste ting. Man kan ikke lenger gå fritt på gatene på grunn av slike som Jan Kåre.
  Utvis disse og gjenninfør straff også for innvandrere.

  • Du er uansett bare en utenlandsk kriminell som plager, hetser og sjikanerer oss nordmenn. Du burde tuppes over Svinesundbrua og hjem igjen.

 2. “Blogger hevder Torp og Fuglesteg står bak”

  Sjikane, terror og løgner mot uskyldige mennesker er Jan Kåre sitt varemerke. Likeså hans løgner. Han er dømt i norsk rett for sjikane, løgner og forfølgelse av andre.

  Eksempelet over bare beviser at han er en vane-kriminell som fortsetter sin kriminelle løpebane.

 3. Saksopplysning:

  Politiet gir aldri ut opplysninger over telefon til den anmeldte om hvem som har politianmeldt dem. Dette er et grunnleggende prinsipp i hva politiets virksomhet.

  Ved å ringe eller kontakte politiet selv vil man få dette bekreftet.

  Derfor lyver igjen Jan Kåre Christensen og det er bare i hans fantasi at Torp og Fuglesteg har politianmeldt han.

 4. Diskrimineringsnemda ja-ikke ueffent…JKC har åpenbart en joker til i ermet. Da dette åpenbart er en åndskamp faller det jo innforbi deres felt.

 5. Er denne innsamling virksomheten registrert i Brønnøysund registeret ?
  Er årlig revisor registrert regnskap meldt til Oslo kommune ?

  Et nei på et eller flere av disse spørsmålene betyr at innsamlingen er ulovlig og dermed kriminell. Jan Kåre bedriver dermed kriminell virksomhet.

  Det er notert at Jan Kåre innrømmer at han løy da han sa at politiet hadde gitt han navn.

  1
  1
 6. Christensen har rett. Mye kjeltringer i den norske administrasjonen og innenfor slike som NAV. Alt er pilråtten og (navn slettet av moderator) er i likhet med resten av systemet kriminell

  1
  1
  • Nei. Det er det ikke.

   Er denne innsamling virksomheten registrert i Brønnøysund registeret ?
   Er årlig revisor registrert regnskap meldt til Oslo kommune ?

   Et nei på et eller flere av disse spørsmålene betyr at innsamlingen er ulovlig og dermed kriminell. Du bedriver dermed kriminell virksomhet, Jan Kåre.

   2
   1
  • Tøv, jeg er da ikke kriminell når jeg ikke er dømt for noe slikt du nevner.
   Anmeldelsen er henlagt!

   2
   2
  • Anmeldelsen er henlagt, sier du. Det er riktig.

   Men det trengs ingen dom for å se hva kriminell virksomhet er. Narko langere som langer heroin på gata uten å ha blitt fengslet for det driver kriminell virksomhet.

   Du driver fremdeles med innsamling av penger og har gjort det i mange år. Da den ikke er Brønnøysund registrert og det ikke finnes revisor godkjente regnskaper for denne innsamlingen som er forelagt det offentlige, er din innsamling kriminell, Jan Kåre.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.