Fra kl 22: Here we go! Putin WARNS of direct clash with U.S., NATO readies forces | Redacted w Clayton Morris

7 tanker om “Fra kl 22: Here we go! Putin WARNS of direct clash with U.S., NATO readies forces | Redacted w Clayton Morris

 1. Ukraina vil tape denne krigen. Russerne er i ferd med å gruse den ukrainske motstand grundig.Når Russland setter i gang den forventede vinteroffensiven vil Ukraina være fullstendig ferdig og slått. Ukraina vil måtte godta Russlands villkår for å overgi seg. Denne krigen vil være vunnet i løpet av vinteren eller våren 2023 dersom ikke NATO går inn i krigen.
  Dersom NATO ikke går inn i krigen og tar en direkte konfrontasjon med Russland, vil Ukraina snart være knust. Zelensky vil snart være ferdig som leder.
  Det er fullstendig utenkelig at Putin vil forhandle med den klovnen sittende med makten. Når vinteroperasjonen begynner vil Putin ha lagt vekk silkehanskene.
  Russland har ennå ikke begynt krigen skikkelig.
  Først vil Bakhmut falle. Deretter vil hele Donbass bli befridd fra Ukraina og på et eller annet punkt i løpet av vinter/vår vil Ukraina bli tvunget til å forhandle.
  Dersom Ukraina skal overleve må NATO sender styrker inn og ta risikoen en krig med Russland vil medføre.

  2
  2
  • Det er ikke tvil om at Russland er i ferd med å vinne i Donbass.
   De siste meldinger fra fronten forteller at russerne tar over stadig større områder.
   Utviklingen på frontene til Soledar- og Marinka-områdene er rask da den russiske hæren knuste de ukrainske stillingene med et lynangrep.
   I løpet av de siste 72 timene har den russiske hæren og Donetsk-styrkene gjort betydelige fremskritt i byen Soledar med å fange bygningene til KNAUF-gipsfabrikken og hele Molodizhna Avenue.

   I norske medier, spesielt i NRK snakkes det mye om hvor dårlig russerne er. Når jeg hører propagandaen fra norske eksperter så begynner jeg å undres på hva disse går på.
   De “ekspertene” som sitter å babler på NRK er jo langt mer komiske enn Iraks komiske Ali. Slaget om Bakhmut pågår for fullt. I følge den vestlige propagandaen er området lite viktig. Det folk bør spørre seg selv om er dette: Hvorfor kaster Ukraina så store styrker inn for å holde byen siden den er så uviktig?
   Ukraina vet at når denne byen faller vil frontene i Donbass kollapse.

   2
   2
 2. “Når Russland setter i gang den forventede vinteroffensiven vil Ukraina være fullstendig ferdig og slått. Ukraina vil måtte godta Russlands villkår for å overgi seg.”

  PUTIN seier:
  Situasjonen i Donetsk- og Luhansk-folkerepublikkene, i Kherson- og Zaporizjzja-regionene er ekstremt vanskelig, sa Vladimir Putin i en video som Reuters har sett.
  —————-
  Det er fleire her på debattsidene som drøymer om russisk siger.
  Det skjer ikkje.
  Nato/Vesten er alt med i krigen. Dei forsyner Ukraina med våpen. Øving gjer meister. Ukrainarane vert stadig flinkare og motstandsviljen mot okkupasjonsmakta forsvinn ikkje.
  Me kan håpa at russarane går ut i gatene og protesterer mot Putin.
  Det kunne forkorta krigen.
  ———————–

  1
  2
  • Du siterer noen linjer som Reuters har gjengitt. Jeg så nå hele dialogen og skjønner jo raskt at Reuters har tatt noen få setninger fra det Putin sa. Han sa at det er vanskelig nå, spesielt for sivile. Men operasjonen i Donbas vil ta tid og seieren er ikke så langt unna.
   Når Russerne setter i gang sin omfattende vinteroperasjon og vil kunne stille med så mange som 500 000 soldater vil de siste ukrainske reservesoldater bli kastet inn og når Donbas er falt, vil nok Russerne gi dem en mulighet til å akseptere en våpenhvile og redde stumpene av Ukraina.

   2
   1
 3. Det eneste som kan hindre en russisk seier i krigen mot nazi-zelensky er at NATO går inn i krigen med styrker på bakken.
  USA har lovet Patriot raketter, men disse vil først ankomme om 3 måneder og må ha amerikansk personell til å styre systemene.
  Når Patriot kommer på bakken i Ukraina er de legitime mål for Russland som vil slå ut både batteriene og de amerikanere som betjener dem.

  • Skulle ikke forundre meg om Biden og Stoltenberg ønsker en tredje verdenskrig med Russland. De er vaksinerte og har mistet all forstand. De er som ville dyr og fylt av onde åndsmakter.
   De er globalister til fingerspissen og en del av den onde agenda.
   Må Gud hjelpe oss

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.