Fra IMI kirken, -dette er også et “kristent” møte

imi-kirken3IMI kirken er langt mer enn merkelige “åndelige” manifestasjoner

“På Imi kirken sin sommerfestival “åpen himmel” var i går noe av “underholdningen” en
voksen mann i bare bleie, som gjorde ablegøyer foran både kvinner og barn. Dette er “frukten” av forkynnelse uten Guds Hellighet og Gudsfrykt. Gud sa til Israelittene: “Dere trodde jeg var som dere”..Slik fremstår også dette. Når slikt blir gjort på samme scene der den Hellige skal tilbes og hans ord legges frem, kan ikke dette sies å være annet enn en form for fremmed ild. Tror man oppriktig at Jesus har del i dette? Hva lærer dette de unge? Jo, at det ikke er noe forskjell mellom Guds folk og verden, ingen forskjell på Hellig og urent, ingen forskjell på salt og søtt.. Dette føyer seg inn i rekken av villfarelse som springer ut fra IMI Kirken, som leder bort fra Gud…Måtte Herren vekke dem. 2.Tim.3:2b “uten aktelse for det hellige,” skriver en troende kristen i en kommentar til det hele i en post på Facebook. 

Se galskapen fra IMI kirken, nå også publisert på You Tube og omtalt i http://www.apg29.nu

https://youtu.be/FkvRdwNlBN8

11 tanker om “Fra IMI kirken, -dette er også et “kristent” møte

 1. Sant Torstein. Jeg trodde knapt mine øyne nå jeg så dette galskapen. Jeg syntes det er uforståelig at en forsamling i det hele tatt lar seg underholde av slikt. Forsamlingen skulle ha brutt ut i tårer over hvor langt frafallet er kommet i den norske kristenhet.

 2. Hmm… Er det fru Braut? Det virker å være helt andre ting enn himmelen som er åpen.

 3. Dette var ekkelt! Stripping i Guds hus! De vil sikkert ikke kalle det det. Men denne mannens avskyelige opptreden minnet meg om det. Dette var trist.Jeg håper de innser at de har trådt over en grense , angrer og vender om!

 4. Birgir; etter hva jeg har hørt, var dette en mann.
  Jeg er ikke medlem i imi, og ikke kunne jeg ha tenkt meg det. Kririkken har ofte vært uten substans, men dette var kleint og uverdig. Syns forøvrig at det er endel ting ved imi som jeg reagerer på.

 5. Dette minnet mye om det dagens selvutnevnte komikere står for. Der går det mye i bleier og annet som viser at man fremdeles befinner seg på dette stadiet. Har ikke hørt om denne menigheten,men dette hører ikke hjemme i en menighet.

 6. Slipper de virkelig til slikt i et møte i IMI kirke regi? Jeg er rystet. Det minner om stripping og slikt skulle ikke finne sted i kristen regi. Hvor langt er egentlig frafallet kommet i dette landet?

 7. Slik blir det i religiøse sammenhenger når Den Hellige Ånd er bortveket. Når en forsamling har forkastet Herren og Hans ord. Det er bare trist å se en voksen mann stå nesten naken og i bleier foran en såkalt kristen forsamling.

  • De påstår selv at Guds Hellige Ånd er sterkt tilstede og virksom i deres møter og forsamling – og – i folket. Blasfemi!

  • Når en mann står på en kristen plattform i bleier og enkelte får assosiasjoner med stripping og folket i den kristne forsamlingen ser ut til å stortrives og ingen sier i fra, da har vi passert en sperre ingen bør trå over. Jeg ble virkelig overrasket når jeg så klippet.

Det er stengt for kommentarer.